Red Warrior написа:venom написа:Red_Neck написа:venom написа:Sir_Stanley_Rowse написа:Каква предпазливост бе братоВиж,че се играеше пред техният пенал и ни провали прекаленото „дробене“ на топката,за сметка на бързото разиграване!
Не видя ли,че и след червения картон ,не спряхме да атакуваме и заиграхме с толкова защитници колкото ни останаха на терена?
Ама не беше достатъчно. Говоря ти за атакуване от първата минута вратаря на дъгата на наказателното поле, двама защитници на центъра и всичко друго напред. Това е Верея, нямаше какво да се плашиме.
Нека уважаваме съперниците (без Левски).... Верея изиграха добър мач, .... имат доста опитни футболисти.
Този наш отбор не е показал все още нищо, за да казваме "Това е Верея!"
Аз го казвам в смисъл, че очаквахме победа и правилно, защото ако не очакваме да бием един от абсолютните дебютанти в групата какво тогава?
Иначе определено добър мач за тях, самия факт, че ни позволиха само 2-3 опасни удара говори достатъно.
Какво браво бе братле? Опълченците на Шипка! Но нашите са си виновни, че влязоха флегматични в мача. Янев трябваше да вкара втори нападател, а не да чупи пози като във "В" група.
Ще се научи, да се надяваме. Аз обаче си мисля, престижните контроли бяха добре, но дали не трябваше да направят и някоя друга контрола с по-слаби съперници, за да разиграят и ситуацията с опълченците и да свикнат как се играе, защото днес ми изглеждаха доста безидейни.