Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот demon777 » 18 юни 2015 21:18

Tatone написа:
demon777 написа:
Tatone написа:
demon777 написа:

Абе Левскарчето..... мн добре ми е ясна ситуацията... не ми е ясно защо намирате за нормално затриването на отбор от В група а е не мислимо да се затрие отбор от А?

Ей, цесекарче, дали да си смениш името от Спас на Селим е едно и също като това Спасчо да умре от рахит и майка му и баща му да си осиновят ново детенце на име Селимчо. Е има ли нещо общо, лузъри? Има!!! Имената на главните герои. Всичко друго е различно. Ако ЦСКА се прекръсти утре на ЩЕКА, то това пак ще си е съшият отбор само че кръстен с други 4 букви. Ако майка ти беше ватман а баща ти сивиневъд, то ти ще станеш ли задължително "армеец"??? Има голяма вероятност но тя не е 100%, нали.

Копирай го още 10 пъти дано успокойш изстрадалата си душа. Тоест ако семейство загуби детето си и си осинови друго не трябва да го обича ли? Ето колко жалко е да си левскар.

Не бе, много ясно че като умре ЦСКА ще трябва да обичаш Литекс. Друго исках да кажа.
А иначе това си е мое авторско и мисля да си го копирам колкото пъти си искам. Напиши си историйка и си копирай.

Ама ти си много прост бе. Кух като градинска лейка. Ако казвам АКО ЦСКА имаше мн пари и направи 22 трансфера от литекс пак ли ще обичам литекс
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 21:22

demon777 написа:Ама ти си много прост бе. Кух като градинска лейка. Ако казвам АКО ЦСКА имаше мн пари и направи 22 трансфера от литекс пак ли ще обичам литекс

Направо ще се влюбиш в Ловеч. А може и секс да правите.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 18 юни 2015 21:28

Tatone написа:
demon777 написа:Ама ти си много прост бе. Кух като градинска лейка. Ако казвам АКО ЦСКА имаше мн пари и направи 22 трансфера от литекс пак ли ще обичам литекс

Шестте перверзии със сините ми стигат за последните години

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 21:30

demon777 написа:
Tatone написа:

Нали знаеш всичко хубаво все някога има край и за теб той вече настъпи.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 18 юни 2015 21:41

Какво им обясняваш цял ден се мъча с тия комплексари .Могат и сами да помислят защо Божков купува Литекс и марката на ЦСКА .И защо Гришата ще продава кат и той е там.Ма къде толкова акъл.Ама ако ги питаш как Левски има дългове и Ботев над 60 мил. лв-веднага ще ти кажат те са вътрешни дългове между Тях само че от една фирма на друга.Ма ние не можем да си прехвърлим играчите на Литекс -Сигорно трябва един по един.После да купи отделно Литекс и отделно лицеза да разберат.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 18 юни 2015 21:41

Tatone написа:
demon777 написа:
Tatone написа:

Нали знаеш всичко хубаво все някога има край и за теб той вече настъпи.

Несъм убеден.
Докато твоят край е всяка година все в последния момент умирате ;)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 18 юни 2015 22:52

demon777 написа:Не мога да разбера защо за всички Ви е нормално да се купи лиценза на отбор от В група а било порочно да се мисли за купуване лиценз на отбор от А груупа /под купуване за А група имам предвид смяна името на литекс/.

Купуването на лиценз за професионалния футбол/А и Б групи/ или смяната на името и седалището на един отбор е в разрез с правилниците и разпоредбите на БФС и УЕФА. Лиценз за В група няма - там има така нареченото право на участие и тъй като във В група футболът е аматьорски няма забрана един клуб юридически да се влее в друг клуб и по този начин клубът правоприемник да участва в първенството. Именно поради горното за всички ни е нормално ЦСКА да започне от В група, а не да се търси заобикаляне на правилниците за да може отборът на всяка цена да играе в А група.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 юни 2015 23:52

demon777 написа:
1977 написа:
demon777 написа:Не мога да разбера защо за всички Ви е нормално да се купи лиценза на отбор от В група а било порочно да се мисли за купуване лиценз на отбор от А груупа /под купуване за А група имам предвид смяна името на литекс/.
И ми е през оная работа с колко сме падали от литекс навремето. Боли толкова колкото сините ги боли за шесте поредни.

А относно новината написана в Спортал..... те обикновенно копират всичките си статии ит сайта на ГОНГ.
Докато не видя Същата статия в гонг не я приемам за достоверна

Пич стегни се малко.Кво купуваш?Настоящия цска купува литекс ли? :mrgreen: Милко плаща на Ганчев ли? :mrgreen:
Литекс идва в София,сменя си името на цска и това е.....а вие при жив баща си търсите осиновител.......

Абе Левскарчето..... мн добре ми е ясна ситуацията... не ми е ясно защо намирате за нормално затриването на отбор от В група а е не мислимо да се затрие отбор от А?

Абе колко пъти да ти обясняват-НЕ МОЖЕ.Това ще е в разрез на правилниците и разпоредбите на,забележи,УЕФА!Разбра ли?УЕФА!Не БФС,УЕФА!
А на УЕФА и е през оная работа какво препоръчал Лупи,какво обещал Кралев за базите,какво искат червените или какво замислят Божков и Ганчев(ако въобще замислят нещо).
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
bobi221
Контакти:

Мнениеот bobi221 » 19 юни 2015 01:30

niki4Him написа:
Споко, няма да се чудите кой отбор да подкрепяте цска или цска ловеч щото http://www.sportal.bg/news.php?news=552989 няма и да стане тов анещо с Божков и ганчев... Отдавна се знаеше, че това ще се случи, но на вас изстрадалите фенове на цска ви се искаше да си припознаете литекс и да не сте падали вече с 7:1 :0
Помислете Литекс се готви на пълни обороти за участие в лига европа, понеделник се тегли жребият и Литекс е дал заявка, че ще участва, нови попълнения пристигат в Ловеч, терена в Ловеч се обновява за мачовевт от новия сезон, всичко свърши... но вие пак си бъдете от Литекс Ловеч мислено ще си мислите, че е цска... жалка история сте

Все пак поздравявам фена на истинския цска, който е създал темата.. защото дори и да вземете лиценза примерно на някое отборче във В група е друго, различно е.. Литекс е отбор от топ 5 в Бг който ви е бил с 8:0 просто трябва да паднете изключително ниско само и само да сте в Агрупа

Добре че така стана .Литекс да си остава да си играй евротурнирите .Иначе щеъсме за всичко виновни ние.Сега моля (доброжелателите) на нашия клуб да престанат да се занимават със нас да си гледат тяхните.

Така както вие си гледахте вашия отбор след като паднахме от Иртиш .
Сега е наш ред да ви спукаме от майтапи , тарикат мъж не писка . Затова ако намериш мъжество в себе си ще търпиш , ако не пискай като женичка ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 10:03

yavorescu написа:Извинявайте, че с колегата фен на Етър и Лийдс се осмелихме да помечтаем какви би трябвало да са правилата, за да не изпада нито един клуб във вашето положение. BRF е напълно прав, че не трябва такива честни и справедливи процедури да се обсъждат тук, те са си за някой форум по фантастика. Взимам си бележка и само ще чета оттук нататък.

Пиши си където си искаш,не съм аз човека да ти забранявам!Да искаш английски правила при положение,че на единия клубът му е пререгистриран,а на другия стадиона не отговаря сигурно и на 5 нива в Англия и то на гърба на друг Клуб ми се струва нелепо!
Искам да са ни не само правилата,ами и условията на живот,и пътищата,и заплатите..................................................като в Англия,ама не!Няма как футбола да е на тяхното!

Върни се в “ЦСКА”