Tatone написа:demon777 написа:Tatone написа:demon777 написа:
Абе Левскарчето..... мн добре ми е ясна ситуацията... не ми е ясно защо намирате за нормално затриването на отбор от В група а е не мислимо да се затрие отбор от А?
Ей, цесекарче, дали да си смениш името от Спас на Селим е едно и също като това Спасчо да умре от рахит и майка му и баща му да си осиновят ново детенце на име Селимчо. Е има ли нещо общо, лузъри? Има!!! Имената на главните герои. Всичко друго е различно. Ако ЦСКА се прекръсти утре на ЩЕКА, то това пак ще си е съшият отбор само че кръстен с други 4 букви. Ако майка ти беше ватман а баща ти сивиневъд, то ти ще станеш ли задължително "армеец"??? Има голяма вероятност но тя не е 100%, нали.
Копирай го още 10 пъти дано успокойш изстрадалата си душа. Тоест ако семейство загуби детето си и си осинови друго не трябва да го обича ли? Ето колко жалко е да си левскар.
Не бе, много ясно че като умре ЦСКА ще трябва да обичаш Литекс. Друго исках да кажа.
А иначе това си е мое авторско и мисля да си го копирам колкото пъти си искам. Напиши си историйка и си копирай.
Ама ти си много прост бе. Кух като градинска лейка. Ако казвам АКО ЦСКА имаше мн пари и направи 22 трансфера от литекс пак ли ще обичам литекс