visentii написа:zahari66 написа:Скъпи цесекари гледали днешния мач-искам да ви попитам какво не ви хареса най-вече в отбора?Ето и моя отговор:
Първо признавам че съм левскар,но ми стана тъжно като ви видях състава и резервната скамейка-вие от 18 човека имате 4ма българи като не включвам Маркинъос защото той е наторализиран.Вие български отбор ли сте,как може да нямате юноши поне на скамейката?Аз лично ако съм фен на вашия отбор би ме било срам!За пример давам нашия отбор,който може и да е на 6 място но ние имаме 10 от 18 българи в групата за мача с Лудогорец.
И аз съм левскар,ама не се мешам къде не ми е работа...Това с българите в състава е толкова предъвквана тема,че чак става дразнещо вече.
ЦСКА може да има други проблеми,но не е от липсата на българчета в отбора...то поне да имахме свестни български футболисти,че да поставяш такъв въпрос.
И Левски като има повече български имена що се бори да остане в шестицата
На автора това

Освен това чужденците спазват и по-добра дисциплина, добре де с изключение на Козмин Моци. И като качества са по-добри, тоя въпрос го задавайте след два сезона, когато имаме нов треньор и добри юноши в състава, преди това не.
Щото ще ви се смеят и вашите си хора, те също го виждат добре.
Винаги ще бъда горд, че съм фен на ЦСКА, с чужденци или без, с юноши или без, но ненавиждам уредените мачове, нищо че ги познавам някои.

Съветът ми е да не си вадите генерални изводи, преди да са се изиграли поне два-три двубоя и от плейофите, защото играта е прекалено голяма в момента - голяма и миризлива, дори и без да съм гледал все още мача, загубен преди малко. Къде са ти колегите дето дават снимки на по-умни хора и ги обявяват за болни мозъци, ако може да се покажат да ги видим.

Ако може да си покажат и прогнозите за мача да ги видим...Това да им е за урок!