ХХI кръг: FT 0:1 ЦСКА - Берое 07/03/2015; 17:00 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Въпросче към армейците

Мнениеот dreben23 » 07 мар 2015 23:12

visentii написа:
zahari66 написа:Скъпи цесекари гледали днешния мач-искам да ви попитам какво не ви хареса най-вече в отбора?Ето и моя отговор:
Първо признавам че съм левскар,но ми стана тъжно като ви видях състава и резервната скамейка-вие от 18 човека имате 4ма българи като не включвам Маркинъос защото той е наторализиран.Вие български отбор ли сте,как може да нямате юноши поне на скамейката?Аз лично ако съм фен на вашия отбор би ме било срам!За пример давам нашия отбор,който може и да е на 6 място но ние имаме 10 от 18 българи в групата за мача с Лудогорец.

И аз съм левскар,ама не се мешам къде не ми е работа...Това с българите в състава е толкова предъвквана тема,че чак става дразнещо вече.
ЦСКА може да има други проблеми,но не е от липсата на българчета в отбора...то поне да имахме свестни български футболисти,че да поставяш такъв въпрос.
И Левски като има повече български имена що се бори да остане в шестицата ;)

На автора това :lol:, а на теб респект! Българите отдавна не стават за футболисти ако сте забелязали- вижда се навсякъде по света, че трябва да ядат много, ама много каша, за да може да се мерят с чужденците! :)

Освен това чужденците спазват и по-добра дисциплина, добре де с изключение на Козмин Моци. И като качества са по-добри, тоя въпрос го задавайте след два сезона, когато имаме нов треньор и добри юноши в състава, преди това не.
Щото ще ви се смеят и вашите си хора, те също го виждат добре.

Винаги ще бъда горд, че съм фен на ЦСКА, с чужденци или без, с юноши или без, но ненавиждам уредените мачове, нищо че ги познавам някои. :oops:

Съветът ми е да не си вадите генерални изводи, преди да са се изиграли поне два-три двубоя и от плейофите, защото играта е прекалено голяма в момента - голяма и миризлива, дори и без да съм гледал все още мача, загубен преди малко. Къде са ти колегите дето дават снимки на по-умни хора и ги обявяват за болни мозъци, ако може да се покажат да ги видим. :)

Ако може да си покажат и прогнозите за мача да ги видим...Това да им е за урок! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: ХХI кръг: FT 0:1 ЦСКА - Берое 07/03/2015; 17:00 часа.

Мнениеот veni__85 » 08 мар 2015 00:29

mor написа:Интересна ситуация за мача Лудогорец-Левски....който и да победи ще е радост за червените фенове...в единият случай сините врагове ще са паднали,а в другия прекия конкурент :)

Винаги такива фенове са ми били смешни. Ако Лудогорец бие , на секундата ставате 2-ри и повече никога няма да видите първо място до края на сезона. Такива като теб които повече мразят противника отколкото да гледат интереса на собствения си отбор не са никакви фенове.

П.С Успех другия кръг , ще ви стискам палци.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 08 мар 2015 00:48

Лошо,много слаби...по-слаби и от лятото на 2013 където тогава играхме със сърце, а футболистите тогава разбираха какво е ЦСКА. Въпреки това съм зад отбора, тези моменти са неизбежни, това е част от футбола, навсякъде във всеки отбор има тази криза, надявам се скоро отново да мачкаме.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 08 мар 2015 10:06

Получи се здрав мач на тежък терен, който реално си беше за равен, но имахме и късмет, какъвто си трябва неминуемо, за да победиш ЦСКА на "Армията". В крайна сметка, време беше да се случи. Иначе аз не претендирам, че сме кой знае какъв отбор. Нямаме особена класа, няма как да я има с този бюджет, но пък имаме характер, дисциплина и колективен дух, които също са важни за постигане на успехи. За това трябва да благодарим на Хубчев, който често съм критикувал за предпазливия и прекалено консервативен стил на игра, но пък може би това е начинът Берое да се противопоставя на реално по - класни отбори от него. Надявам се футболистите да са си повярвали, че могат да вземат трето или поне четвърто място, което ще е голям успех за нас.
Често чета, че Берое скачал на някой, а на друг не, което не е вярно. Просто не сме сила, че да ни се получава винаги. Ако забелязвате, повечето ни победи срещу солидни отбори са с резултат на 0 или след като поведем в резултата. Ако ни поведат, постройка, поведение, всичко отива на кино, това е от липсата на класа и неумение да се води играта при пасив в резултата. Затова и Лудогорец ни удариха с 4:0 в Стара Загора. ЦСКА пък ни обърна, защото имахме 2 принудителни смени в началото на мача, което за нас е много, а и на хубавия терен в Стара Загора направиха наистина силен мач креативните им играчи като Тони Силва, Фелипе + Буш и Карачанаков.

Върни се в “ЦСКА”