VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот RedeviL » 13 сеп 2014 20:15

шивача написа:
RedeviL написа:
Red Warrior написа:Сега слушах Тодор Кирков по бтв-то. И според него не сме спечелили заради защитната тактика на Стойчо. :lol:

Кирков е последният човек, на когото ще пригласям, ама с ръка на сърцето ми кажи - не тръгна ли Стойчо да затваря мача още в 60-та минута?

Не, смяната беше в 70 мин. Като и тя не промени стила на игра, просто Марки заигра на мястото на Фелипе.

Смяната беше в 70-та, но реално спряхме да търсим втори гол още преди това... Що се отнася до самата смяна - ваденето на Фелипе и пускането на Бергонси си е чисто дефанзивна смяна, откъдето и да го погледнеш!

Потребителски аватар
баш коч - russia

Мнениеот баш коч - russia » 13 сеп 2014 20:17

RedeviL написа:
баш коч - russia написа:Доволно резултатче, можеше и победа за моряците ако съдията си беше сложил очилата за да види 100%-та дизпичка.

Предполагам, че си фен на Левски!? Понеже виждам, че се опитваш да се правиш на остроумен, та конкретно на въпроса - половината от отборите, дето си изтипосал на подписа си ще ви направят СМЕШНИ.. Та я пак за евроидиотите! :mrgreen:

Грешно предполагаш.
russia <- най-тъпия и гнусен катил измежду всички червени боклуци в форума на ГОНГ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 20:18

Както е казал Стойчо във Варна - това, което им се отне срещу Левски, днес им се върна. Това е положението.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 13 сеп 2014 20:18

moreto vn написа:КЕФ ми е като си търсите оправдания за поредния си провал.Хахаха

Човекът, който ви поддържа терена, е провал по рождение. Както и целия ви тим. Дано изпаднете и на ваше място да влезе някой отбор на чийто терен поне може да се играе нещо подобно на футбол :geek:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 сеп 2014 20:21

Red Warrior написа:
RedeviL написа:
Red Warrior написа:Сега слушах Тодор Кирков по бтв-то. И според него не сме спечелили заради защитната тактика на Стойчо. :lol:

Кирков е последният човек, на когото ще пригласям, ама с ръка на сърцето ми кажи - не тръгна ли Стойчо да затваря мача още в 60-та минута?

Не 60, а 70 минута. Пак ти казвам, играта не ни вървеше и при положение, че водихме щастливо имаше логика да вкара Бегонси на мястото на Фелипе. Ако не плюехте по Стойчо постоянно може би критиките ви щяха да тежат повече, но някои хора тук и при победи го плюят. За к'во говорим?

Е щом си предубеден към мнението ми, значи няма смисъл да водим тази дискусия повече. И пак казвам, никога не ми е било приоритет да плюя по Стойчо! Моля ви, да правите разлика между това един фен да иска отборът му да играе хубав футбол и да надгражда в развитието си и това да се плюе умишлено срещу даден човек! Мисля, че има голяма разлика, нали!?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 13 сеп 2014 20:21

шивача написа:
moreto vn написа:КЕФ ми е като си търсите оправдания за поредния си провал.Хахаха

Защо провал? Може да сте супер слаби, но нивата поизравнява нещата. Нямаме оправдания, продължаваме напред към титлата :) а вие бая радост за тая точица, какво ли ще е , ако биете Реал?

Радвам се,защото то не бяха закани 0:3 и не знам какви нереални резултати.Червения балон леко взе да издиша май.Преди 2008г. ,от последната ви победа на Тича,защо не споменавахте нищо за нивата. ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 20:22

ronnie написа:

Човекът, който ви поддържа терена, е провал по рождение. Както и целия ви тим. Дано изпаднете и на ваше място да влезе някой отбор на чийто терен поне може да се играе нещо подобно на футбол :geek:

Важното е, че всеки път са гости на техния си стадион срещу нас. Поздрави за публиката между другото. Не чух да има фенове на морето до 90-та минута.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2014 20:22

RedeviL написа:
шивача написа:
RedeviL написа:

Не, смяната беше в 70 мин. Като и тя не промени стила на игра, просто Марки заигра на мястото на Фелипе.

Смяната беше в 70-та, но реално спряхме да търсим втори гол още преди това... Що се отнася до самата смяна - ваденето на Фелипе и пускането на Бергонси си е чисто дефанзивна смяна, откъдето и да го погледнеш!

И как го изчисли, че е 60 мин??? Спряхме да го търсим,......... по тая логика те не го търсиха въобще, докато не вкараха....
За Фелипе ти обясних, че Марки игра дефанзивен дотогава, но понеже Фелипе няма въздух за цял мач, влезна Бергонси и заигра на мястото на Марки, а той заигра зад Буш. Кое му е дефанзивното, че излиза по-техничен футболист и влиза "по-не техничен ли"
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 сеп 2014 20:24

С този треньор максимумът реално на ЦСКА е второ място. То не, че и на "Левски" е повече, ако има що - годе приличен отбор.
Шивача търси оправдания, но това щеше да го бъде и в Пловдив, ако "Локомотив" имаше сработеност.
Сега сериозно вече. Не може Младенов вечно да се оправдава с другите за собствената си несъстоятелност. Съжалявам, но това да нападаш другите, когато не можеш да спечелиш даден мач, е признак на слабост, а не на сила. Да, в много случаи същите треньори е възможно да печелят титли и купи поред, но последните само водят до заблуждение. Големите треньори са като дел Боске, Анчелоти, Симеоне, Стойчо Стоев. Малко говорят, но резултатите са блестящи. Не печелят всички възможни отличия последователно във времето - тоест всяка година, но го правят със стил, с финес.
В България имаше един наистина голям треньор в последните години и той се казваше Стойчо Стоев. Другите пред него не струват.
Последна промяна от daniel875 на 13 сеп 2014 20:25, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 13 сеп 2014 20:25

ronnie написа:

Дано ви закрият след Нова Година, защото сте срам за футбола.Отбор пълен с мангали и селяндурска публика 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Върни се в “ЦСКА”