II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски - 2:0 FT

Мнениеот MAXIMUS » 27 юли 2014 23:01

sin4ec написа:На мен от мача със Зимбру и този днес друго ми направи впечатление в ЦСКА- при пас напред по земя човекът с топката застава много правилно и я гардира, създавайки по този начин дълбочина на атаката и, оглеждайки се , моментално следва пас към свободен човек, или ако няма такъв- задържане и пас назад към съотборник. При нашите юнаци нищо подобно-пълен юруш и квото стане, Педро ако направи нещо и това е...

Честно да ти кажа, като изгониха Педро, вече бях сигурен в победата ! Всичко най-интересно от ваша страна, бе сътворено от него ! Незнам защо, Правилния не го пускаше редовно в Ботев? Но, какво ли се учудвам - кажи му Мъри и не го обиждай повече !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 юли 2014 23:01

Вероятно си прав, що се отнася за нашето първенство. Но с такива начело отборите са обречени на тотален антифутбол, който скоро ще бъде лесна плячка на само за Молдова и Казахстан, а даже и за Фарьорите и Люксембург.

Емил Велев-Кокала и Стойчо Младенов са футболисти от т-нар Стара школа,хора които са видели доста неща във футбола,хора които са печелили титли като футболисти или накратко-притежават манталитет и характер на победители.Точно от такъв тип фигури имат нужда манекените и ла*****а от родната действителност.
Бой,твърда ръка и дисциплина-само това ще оправи(на този етап) структурата и характера на българските футболисти.
В интерес на истината в България има немалко таланти,но как да пробият и да прогресират в среда изпълнена с шуробаджанащина и безхаберие от страна на треньори и ръководители?
Последна промяна от smoothc на 27 юли 2014 23:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юли 2014 23:01

гражданин от село написа:Това днес е т.н. утешителна награда.

Нещо като вторите места на Подуенци :roll:
Стига се карайте и не се обиждайте. Отборът се подкрепя, а на който не му харесва някой, отива при него и му го казва в лицето. ТТака правят мъжете, останалото изглежда детска му работа.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 27 юли 2014 23:01

Не ,че ми е работа ама да стане интересно.Стойчо така изригна срещу плаката сякаш ЦСКА е победил Реал Мадрид на финал в ШЛ.Иска паметник да му вдигнете ,не да му гледате заплатата и това ,че е отпаднал от молдовските смешници да не се брои,и синковеца си довлякъл на заплата даже.Работел само от любов към ЦСКА и отказал "безброй" предложения от чужбина.Наглец!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2014 23:03

С всеки изминал мач отбора на ЦСКА ще става все по-силен и за това ако атаките към Младенов не успеят до края на тази година,има вероятност ЦСКА да стане шампион.Разбира се,на фона на милионите които се изливат в Лудогорец това изглежда малко вероятно,но Стойчо е голям треньор и може да измъкне титлата под носа им.Важно обаче е след това да се задържи и надгради отбора,за да може да атакуваме групите на шампионската лига.А там вече каквото сабя покаже.
Последна промяна от GOLEADOR на 27 юли 2014 23:05, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 юли 2014 23:04

ПОБЕДА ЗА ТРОЙЧООО! :)
[offtopic]Поредна! :)[/offtopic]

Днес играхме много, ама много добре - не правехме никакви грешки, мачкахме съперника и се поздравихме със заслужен успех!

Всички бяха перфектни днес-треньори и футболисти! Вижда се, че като не обърка състава бате Тройчо Шесторчев, ЦСКА играе прекрасно! :)
Хареса ми и избухването му след мача, всички бяха много шашардисани наоколо, с това ни доказва, че милее за този отбор истински и ще му прощаваме грешките!

Стивън Сънди ги разпиляваше по целия терен, а за Карачаначето лоша дума от мен вече няма да чуете- феноменален гол! :)Те му счупиха крак, той им счупи гредата! :lol: И неговата реакция след мача също беше много добра.

Супусепа и Причиненко направиха супер мач, а за Дивиш каквото и да се каже, ще е малко. Това вратарче си е класа отвсякъде! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 юли 2014 23:05

Честита победа, Армейци!!!

Петорчо Младенов
Контакти:

Мнениеот Петорчо Младенов » 27 юли 2014 23:06

Както се е изказал един колега във форума - много прасета има, които само срамят истинските армейци и това е жалко - тяхното квичане никога няма да замре, но пък това действа стимулиращо на полуаматьора с треньорска диплома от Плоски и няколко шампионски титли, които осмислят последните 10-на години на ЦСКА.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 юли 2014 23:07

motg написа:
Red joker написа:
motg написа:
badboy95 написа:
RedeviL написа:Стойчо може да много да се пени, но с подобни изказвания само разделя червената общност! Колкото и да отричат, че победите над Левски не се използват като оръжие за зомбиране на феновете, това далеч не е вярно.

Ами вместо да се зомбирате, почнете нещо да правите, ама да има смисъл и ефект, такива плакатчета не помагат с абсолютно нищо!

Напротив, показваме на ръководството, че една победа срещу Левски не значи нищо, ако отборът тъпче на едно място и ни бият футболните джуджета в Европа.
Вместо да се обръщат към феновете, да погледнат своите си грешки.

Ти купили си акции...,ако не ... и кои сте „вие“, за да показвате нещо :x

Джокерче, заявих си акции за повече пари от теб 1000%, но не можах да си купя, защото емисията беше неуспешна.
Всеки който се има за фен на ЦСКА може да има изисквания към отбора, дали са правилни или не, няма значение.
Уважавай чуждото мнение.

Еми аз си ги купих директно,без да заявявам :( ....и имам много по-големи изисквания от тебе и тем подобни ,защото съм гледал все пак качествен БГ и АРМЕЙСКИ футбол ,преди доста години,не знам на колко си години ,но аз съм бил от Старата Агитка ,а и съм играл за юношеските формации на ЦСКА ,когато нямаше фракциии :evil:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 юли 2014 23:08

Честита победа на червените фенове!

Върни се в “ЦСКА”