ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот vaskonti » 21 май 2012 10:09

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:А нещата можеха да са толкова прости-бият си ЦСКА ако могат после си бият и Локо Пд и са не на 100 а на 1000 % в Зона Европа.Дай ми една обективна причина Литекс да легне на ЦСКА само и само те да станат шампиони и с това да сведе шансовете си за евроквота до 1 %.

Ми аз съвсем обективно те питах как Литекс ще бият ЦСКА в София при положение,че ви легнаха даже в Ловеч,ти пак...Ти обективно как виждаш Литекс обективно да бият ЦСКА в София?

Ти обективно как виждаш Литекс да си усложнят живота максимално, рискувайки участие в ЕКТ, за да подобрят минимално шансовете на ЦСКА да стане шампион? И те питам за пореден път дали щеше да пискаш, че ЦСКА се е продал, само за да прецака Левски, ако беше загубил мача?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 май 2012 10:33

Напълно очакван успех за нас, но това не бива да ни залъгва - просто "Литекс" в момента са изключително посредствени. В Разград ще е в пъти по-трудно. А иначе изобщо не си заслужава да се обръща внимание на "капацитетите", които твърдят, че имало полягане на "Литекс" - както казах, ловчанлии просто са си слаби, а и нямат интерес от полягане.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 21 май 2012 11:21

Напълно закономерна победа с оглед на факта, че под ръководството на Стоичков, Литекс стана неузнаваемо слаб.
Видя се това, в което винаги съм бил сигурен - че Ицо, когото аз боготворя като футболист, не може и никога няма да бъде добър треньор.
Литекс няма стил, нито идея как да изиграе тактически мач. Не само с ЦСКА, а и с всички предишни отбори, от както е под ръководството на Стоичков.
Да не говорим, че защитата им в момента е в много лошо състояние.
Тръгнаха напред да се надиграват, червените ги усетиха и ги разсякоха с няколко контри.
Стоичков изобщо си няма понятие какво да прави. Да беше погледал малко мача с Миньор, за да види как да затвори пространства и кои играчи да неутрализира.
Това е цялата истина - няма конспирации, комбинации и схеми.
Просто Литекс е един много посредствен отбор през пролетта, по вина на Стоичков. ЦСКА не може да има проблеми с подобен отбор и закономерно му вкара 4 гола.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 май 2012 12:21

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:А нещата можеха да са толкова прости-бият си ЦСКА ако могат после си бият и Локо Пд и са не на 100 а на 1000 % в Зона Европа.Дай ми една обективна причина Литекс да легне на ЦСКА само и само те да станат шампиони и с това да сведе шансовете си за евроквота до 1 %.

Ми аз съвсем обективно те питах как Литекс ще бият ЦСКА в София при положение,че ви легнаха даже в Ловеч,ти пак...Ти обективно как виждаш Литекс обективно да бият ЦСКА в София?

Стига с това полягане бе човек.Литекс ако си бяха изиграли правилно тактически мача всичко щеше да е много по-различно.Те тръгнаха да се надиграват с нас още в
началото и отвориха такива дупки в защита,че за ЦСКА никак не бе трудно да преминава от там.Особено по дясното крило.Просто толкова си могат.Те и първия полусезон толкова си можеха.Срещу ЦСКА даже не разчитаха на най-дорбия си футболист-Янев.Видя ги и срещу Лудогорец какво могат.Едва издрапаха до Х.Нито първия полусезон са ни полягали нито сега.Просто няма никаква логика да го правят разбираш ли?

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 21 май 2012 13:04

bobonikolov написа:
blue avalanche написа:

Стига с това полягане бе човек.Литекс ако си бяха изиграли правилно тактически мача всичко щеше да е много по-различно.Те тръгнаха да се надиграват с нас още в
началото и отвориха такива дупки в защита,че за ЦСКА никак не бе трудно да преминава от там.Особено по дясното крило.Просто толкова си могат.Те и първия полусезон толкова си можеха.Срещу ЦСКА даже не разчитаха на най-дорбия си футболист-Янев.Видя ги и срещу Лудогорец какво могат.Едва издрапаха до Х.Нито първия полусезон са ни полягали нито сега.Просто няма никаква логика да го правят разбираш ли?

За да е всичко "ток и жица" в българския футбол, то ЦСКА трябва всяко едно дерби да го губи, за да може синчо да е щастлив и задоволен !

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 21 май 2012 13:06

blue avalanche написа:
THE RED SNAKE написа:Че защо пък да са подаръци, това е вследствие от натиска на който ги подлагаме в съответните ситуации! Като ги притиснеш в даден момент от мача, нямат ли право да сгрешат!

Особено при четвъртия гол,Крачунов ги подложи на "страхотен" натиск,нали?

Брат, при такива ситуации доста често се случва да има непокрит футболист! Примери колкото искаш! Това е вследствие на заучени положения! Ей, богу, обаче не мога да ти схвана логиката, защо Литекс ще ни полягат, като този резултат директно ви класира в турнирите, а те, за да се класират трябва да станат невероятни въртележки в последния кръг! Това, че водим две точки на Разград, не означава, че не можем да загубим, за да ти е мирна душицата! При така стеклите се резултати ако Ловеч бяха ни били /хикс също не ги устройва/, те ставаха трети /бият ви в прекия двубой/, вие четвърти, Лудогорец излиза първи, ние след тях на точка и Локомотив Пловдив с евроквота, кръг преди края! Вие оставахте зад борда и трябваше да чакате ние да ставаме шампиони в последния кръг, за да се промъкнете :lol: ! Разбирам, те че искаш нещата да се развият по такъв начин, че хем да играете в Европа, хем да не сме шампиони, но за момента това е положението! Може и в сряда да загубим, всичко е възможно! Все пак си мисля, обаче, че ЦСКА ще е шампион :twisted: ! Искате или не искате /бляям по масата/ :twisted: !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 май 2012 13:15

THE RED SNAKE написа: Ей, богу, обаче не мога да ти схвана логиката, защо Литекс ще ни полягат,...

Ей богу,и аз не можах да схвана логиката,според която Ч-ц ни е полегнал,ама нейсе...

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 21 май 2012 13:28

blue avalanche написа:
THE RED SNAKE написа: Ей, богу, обаче не мога да ти схвана логиката, защо Литекс ще ни полягат,...

Ей богу,и аз не можах да схвана логиката,според която Ч-ц ни е полегнал,ама нейсе...

Брат, никъде в моя пост не съм казвал, че Черноморец са полегнали ;) ! Не мога и да кажа, дали е имало нещо такова, понеже не съм гледал мача, като намеря репортаж от него, тогава бих могъл да коментирам! Всеки човек си има мнение по въпроса и това е, но понеже ти първи подхвърли, че Литекс са ни легнали, което е пълен абсурд, пък и за кой ли път ще се повторя нямат грам интерес от това да падат или да правят равен ;) .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2012 13:55

blue avalanche написа:

Версията за полягането на Черноморец дойде в отговор на вашата изключително интелигентна версия за полягането на Литекс, както и още по-интелигентното заключение, че Литекс всъщност имали изгода от това да се смъкнат на шесто място. Понеже вместо да разчитат само на себе си в последния мач, за тях е по-лесно и изгодно да разчитат и на още два други мача.
Така че първо си извади гредата от твоето око, пък после...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 май 2012 13:57

THE RED SNAKE написа:
blue avalanche написа:

Брат, никъде в моя пост не съм казвал, че Черноморец са полегнали ;) ! Не мога и да кажа, дали е имало нещо такова, понеже не съм гледал мача, като намеря репортаж от него, тогава бих могъл да коментирам! Всеки човек си има мнение по въпроса и това е, но понеже ти първи подхвърли, че Литекс са ни легнали, което е пълен абсурд, пък и за кой ли път ще се повторя нямат грам интерес от това да падат или да правят равен ;) .

+1.И аз и Васконти се опитваме да му обясним същото,но резултат няма.

Върни се в “ЦСКА”