а........даже се ядосах, че бях много възпитан в предния си пост.
Като не харесваш Ганчев - добре, аз съм окей с това. Аз пък не харесвам Левски. Даже им пожелах: Митов до живот да им е тренер.
Но.........аз нямам 15 страници анализ на Митов или на Спас Русев в техния форум. Тия неща - не ме интересуват. Влизам, бъзикам ги и до там.
Явно имаш достъп до банковите сметки на Ганчев, че си решил, че няма 8 мил. Но......и дори и да не ги плати (в което се съмнявам) - теб това какво те топли ? Ей това не мога да разбера ? Ако ги плати ще му станеш фен ли ? Каква е идеята на всичките 12587 страници, които си изписал ? Ако нямаш идея - значи си трол и предния ми пост си е съвсем точно определящ личността ти.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
В предишния договор за Армията имаше точка че ако клуба загуби професионалния си статут концесията се прекратява.
Предполагам, че и в условията на конкурса ще се изисква клуба да има професионален статут. То е и нормално това условие не може такова съоръжение да се даде на група аматьори да си житкат след работа с приятели. Така ,че няма да има такива като очилаткото с личния интерес и аматьорски клубчета като летците от Обеля.Ще трябва да се доказва и произхода на парите. Инджов,Ганчев и Стоичков лесно ще се оправят, ама примерно Коцев пак ли ще фъфли,че имал клауза за конфедициалност със спонсорите.Не става с тоя номер,ами направо да се местят в Разград тъкмо Кирето построи нови игрища и няма хора за тях да ги ползват.Тъкмо и няма да плаща наем в Обеля.
Предполагам, че и в условията на конкурса ще се изисква клуба да има професионален статут. То е и нормално това условие не може такова съоръжение да се даде на група аматьори да си житкат след работа с приятели. Така ,че няма да има такива като очилаткото с личния интерес и аматьорски клубчета като летците от Обеля.Ще трябва да се доказва и произхода на парите. Инджов,Ганчев и Стоичков лесно ще се оправят, ама примерно Коцев пак ли ще фъфли,че имал клауза за конфедициалност със спонсорите.Не става с тоя номер,ами направо да се местят в Разград тъкмо Кирето построи нови игрища и няма хора за тях да ги ползват.Тъкмо и няма да плаща наем в Обеля.
k_oleto написа:[offtopic]Ако нямаш горните две неща, защо си мислиш, че оставяш положителни впечатления, когато насереш някое мнение или тема (без значение на темата) ?[/offtopic]
[offtopic]Въобще не ме интересува какви впечатления оставям у когото и да било, нямам пред кого да се доказвам, това е просто един форум, ако ти целиш с мненията си да оставяш "положителни впечатления" у другите, твоя си работа, мен не ме бърка.[/offtopic]
Относно моя "хейт" - ми виж състоянието на българския "футбол", прокопаха се всякакви дъна, щом виждаш положителни неща, пиши си ги, аз не виждам нищо положително и затова мненията ми са "хейтърски", извинявам се, ако с тях съм нарушил душевната ти хармония.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:k_oleto написа:[offtopic]Ако нямаш горните две неща, защо си мислиш, че оставяш положителни впечатления, когато насереш някое мнение или тема (без значение на темата) ?[/offtopic]
[offtopic]Въобще не ме интересува какви впечатления оставям у когото и да било, нямам пред кого да се доказвам, това е просто един форум, ако ти целиш с мненията си да оставяш "положителни впечатления" у другите, твоя си работа, мен не ме бърка.[/offtopic]
Относно моя "хейт" - ми виж състоянието на българския "футбол", прокопаха се всякакви дъна, щом виждаш положителни неща, пиши си ги, аз не виждам нищо положително и затова мненията ми са "хейтърски", извинявам се, ако с тях съм нарушил душевната ти хармония.
[offtopic]не си ми нарушил никаква хармония. Просто се чудя този хейт - душевен мир ли ти носи ? Това не е нормално човек.[/offtopic]
[offtopic]Да, носи ми душевен мир, възвисявам се духовно .....
За теб може да е хейт, за мен е самата реалност,
не те знам на колко годинки са, ама аз помня къде-къде по-хубави времена и виждам как с всяка година всичко тук загива, много съжалявам, че не оставям "положителни впечатления"
, едно време клубовете ни почваха август месец или края на юли предварителните кръгове, сега вече в края на юни, редом до най-големите убитаци. Резилите са всяка година. Националният отбор беше ежедневие да играе на големи форуми, сега от 20 години не е виждал световно и от 13 европейско ...... и надали и ще види скоро. Това не е хейт, това е реалността.
Стадионите от година на година са все по-празни, вече е обичайна гледка да има по 100-200 човека, а шумът от люпенето на семки се чува и по телевизията ......[/offtopic]

не те знам на колко годинки са, ама аз помня къде-къде по-хубави времена и виждам как с всяка година всичко тук загива, много съжалявам, че не оставям "положителни впечатления"

Стадионите от година на година са все по-празни, вече е обичайна гледка да има по 100-200 човека, а шумът от люпенето на семки се чува и по телевизията ......[/offtopic]
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Голмайсторът на Славия иска да се върне в ЦСКА
Съвсем скоро червените отново ще са шампиони, сигурен е Ивайло Димитров
Голмайсторът на Славия Ивайло Димитров говори пред ..... Той призна, че мечтата му е да се върне на „Армията”, където се е изградил като футболист.
Радващо е, че ЦСКА е в А група. Без ЦСКА и Левски не е същото. Най-хубавите мачове са срещу тези отбори и срещу Лудогорец, защото се играе футбол. Приятно е, че най-накрая се свърши тази дилема с търга, с емблемата. Вече се знае кой е ЦСКА, къде са титлите, къде е всичко останало. Разбира се, че бих се върнал в ЦСКА. Оттам съм тръгнал, там съм прекарал най-много време - аз съм юноша на клуба. Стойчо Младенов е човекът, който ме качи в първия отбор. Пазя си шампионския медал от 2008 година, въпреки че приносът ми бе минимален. Не мисля, че бих получил предложение от Левски. Не бих отишъл да играя на "Герена", продължи Димитров.
"Едно време нямахме условия, каквито се предоставят на юношите в момента. В Славия има две изкуствени игрища, един официален и един помощен терен. На "Червено знаме" нямаше такива неща. То дори вече я няма тази база. Тренирахме на асфалт, сгурия и микс от сгурия, пясък и какво ли не на т.нар. Маракана. Сега там е паркинг. Бяха незабравими времена.
Мисля си, че новият сезон ще е доста интересен. Очаквам, ако не тази година, поне следващата ЦСКА да е шампион”, каза още нападателят на Славия Ивайло Димитров-Косъма.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
След търга за закупуването на ПФК ЦСКА идва ред за базите.Някой ако има вътрешно инфо от ММС какво се случва с организирането и провеждането му да пише.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Ще има конкурс не търг има разлика. Няма да има наддаване ще има критерии на които кандидатите трябва да отговарят.Така,че няма начин хвърчащи фирми с предмет правни услуги или компютърни системи като разградските подводници за емблемата да се пробват.
Май още неса прехвърлили собствеността документално ,но се работи активно.До месец два трябва да стане работата.
Май още неса прехвърлили собствеността документално ,но се работи активно.До месец два трябва да стане работата.
onegavon написа:Така,че няма начин хвърчащи фирми с предмет правни услуги или компютърни системи като разградските подводници за емблемата да се пробват.
Фирмата Ред Енимълс ЕООД с какво е по-различна от тези "хвърчащи фирми" ??! Създадена няколко дена преди първия търг, с капитал 500 лева и еднолична собственост на криминално проявено лице ???
Не е лошо като плюете "авиаторите" за това с какви фирми участват, да погледнете и себе си.

1982 написа:onegavon написа:Така,че няма начин хвърчащи фирми с предмет правни услуги или компютърни системи като разградските подводници за емблемата да се пробват.
Фирмата Ред Енимълс ЕООД с какво е по-различна от тези "хвърчащи фирми" ??! Създадена няколко дена преди първия търг, с капитал 500 лева и еднолична собственост на криминално проявено лице ???
Не е лошо като плюете "авиаторите" за това с какви фирми участват, да погледнете и себе си.
Точно защото гледаме себе си , а не воайорстваме , като някои други

Последна промяна от baraba на 05 юни 2017 12:27, променено общо 2 пъти.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!