ПП Нали се сещате, че няма как отборче от Делиормана да играе на Армията след като ще има над 20к човека там срещу една шепа бездомници!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:Нещо опорните ти точки отпаднаха една по една, и вече повтаряш някакви заучени фрази, досущ като Коцев!
Да те светна и теб, търг за базите няма да има, ще има конкурс с условия! Може би, защото няма да има какво да се наддава за базите и стадиона! Те ще бъдат отдадени на концесия след конкурс! Но защо поставяш дори под минимален въпрос дали ЦСКА ще вземе базите, след като авиаторите дори няма да участват в този конкурс, защото няма да отговарят на някои от условията?! Може би се надяваш на Септември?!![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Благодаря за "светването", да не си секретарката на Красен Кралев та вече са ти ясни всички условия по търга, който даже не е и насрочен още ??!![]()
Макар че се съмнявам и на него да му е ясно още каквото и да било.
![]()
![]()
Симпатяга си ти, миналата пролет много смях ни прави, нали помниш ?!
Г-н Зафиров, Гриша Ганчев спечели търга за емблемата на ЦСКА. Какво е мнението ви за този ход и за сумата от 8 милиона лева, която ще бъде платена?
- Това е голям жест от страна на Гриша Ганчев. 8 милиона са страшно много пари, а емблемата и останалите активи на фалиралото дружество далеч не струват толкова. Нека не звучи като омаловажаване на жеста, но такава огромна сума ми изглежда излишна за плащане. Да, има морална стойност този акт. И това е. Емблемите са били много, имаше с лъвчета, със звезди... Нито е първата, нито последната. Половин милион или един милион бяха съвсем достатъчни. Но на Ганчев му я надуха цената - другите фирми, които се явиха на търга, явно участваха, за да я надуят.
Имаше репортажи, че са свързани помежду си...
- Не съм гледал кой какво и защо, но някой е имал интерес от цялата тази работа, за да се стигне до такава сума. Вместо тези 8 милиона лева да отидат за футбол - например за Панчарево и школата, те ще погасят излишни дългове на фалиралото дружество. Вярно, че до голяма степен ще се изчистят задълженията към държавата, но все пак... Повече ме е яд за друго - че на клуба не му бе позволено участие в Лига Европа.
Защо?
- Защото ЦСКА игра най-добрия футбол през пролетта. Лудогорец нямаше особено желание, там бяха наясно, че ще са шампиони. Но ЦСКА си игра добре, би два пъти Левски с по 3:0. Вярно, допуснаха една нелепа загуба, но сините извадиха късмет. По-силна година от това - здраве му кажи. И затова е много жалко, че отборът не бе допуснат до Европа, за да се види какво му е нивото. Да видим какво ще стане, клубът не се е примирил с това решение на УЕФА. Би било добре, ако отпадне напълно.
А как гледате на ситуацията в бившия ви отбор - ЦСКА 1948?
- Ще видим какво ще направи този клуб. Сега нали ще влизат във В група, играят там някакви баражи. Вече кой ще ги издържа и как... Те нямат стадион, нямат нищо. И емблемата не взеха. Не ги знам как ще продължат и, честно казано, изобщо не ме интересуват. Вие знаете по-добре колко хора се вълнуват от тях…
Заради събитията от миналото лято имах много проблеми. Буквално не можех да ходя по улицата.
Беше страшна работа, казвам ви - едни ме плюят, други ми се радват. Затова се махнах от България. А нямах никакви дивиденти от цялата работа миналото лято. Подлъгаха ме с идеята: „Дай ще спасяваме ЦСКА, хайде, готов ли си!”. И аз тръгнах с идеята, че наистина ще го правим. Но се случиха съвсем други неща.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Надули му цената.![]()
Той, милият, нали гледа все безплатно да граби, как се осмеляват някакви си други да се явяват на търга и да му "надуват" цената ?! Направо на Гришката трябва държавата да му плати, за да вземе емблемата, как може да се иска от него да плаща, не ги е срам, изедници ?!
![]()
![]()
А господин Зафиров, като е такъв специалист по темата и дори виждам, че е направил експертна оценка на стойността на емблемата![]()
, защо не е коментирал това как цяла година незаконно милият господин Ганчев използва същата тази емблема, даже артикули се продават с нея ?!?! Предполагам пак са виновни онези, "надувачите" на цени ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта