Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
не, не.........с 5 броя централни защитници......трябват ни още 5 и ставаме цял отбор само от централни защитници 
всъщност, този Нилсън много не бива за бек, а ако Стойчо реши да го използва като крило - може би ще се справи по-добре.......
Боклукчиите гледат на играчите само като на стока. Тея да ги вземем сега щом са без пари, пък после дори само един-двама да успеят и да ги продадем пак сме на печалба. А за отбора никой не мисли! Ей тва е пагубното на ЦСКА. В лръцете сме на едни жалки тарикатчета, същите като ония по циганкските пазари дето продават чорапи за по 30 ст. Ей ги тея от Локото го изгониха Коко дето не знам кво толкова им е направил човека. А ние тея боклуци дет са пет пъти по-зле от Коко ги търпиме вече толкоз време и не може да им скочим дейба. Страх ли ни е , кво, от Калоян и другите мутри. Тея боклуци ако продължават така накрая така шъ ескалира напражението, че не знам кво шъ стане. Просто всяко тяхно действие е против клуба, всяко! Единствения им позитив, който всичките им шепа поддръжници, които останаха, поддържат е, че са изплатили там некви заеми и са взели Армията. Ама кой знае сега дали ЦСКА няма да плаща по-големи заеми дории от времето на Томов, макар и да са към самите тях??? А това че са взели стадиона какво??? Още като им го дадоха, аз дори бях против. Тъпия Бойко как шъ им даде точно на тея боклуци стадиона???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Единствения от тоя състав на Локото който може да ни свърши работа е Златински. Но се обзалагам че точо той пък няма да дойде, ще ги вземат всичките други мижитурки, ама него не. Щот са тъпи и са боклуци!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Постоянно излизат с някви изявления, че давали пари, да дойдел Дучето да дава пари и не знам си кво. А за кво ги дават тея пари ве, да се гаврат с отбора ли. Къв е тоя Станко Йочев в отбора??? Що продадоха най-добрите футболисти на ЦСКА тая зима и по тоя начин продадоха и сигурната ни титла???. Що връщат изгонени от треньора играчи като К. Янев, Дюлгеров, Якимов??? Продадоха ли мача с Миньор Перник- 0:3 и нкякои други??? Що взимат само свободни агетнти и после ги продават и то без дори знанието на треньора, без дори елементарно знание дали имаме нужда от играчи точно на тези постове???? Кажете ми един друг отбор, дори в Б-я, който да прави селекция по тоя начин??? Няма!!! Ние сме последната дупка на кавала ве!!!
Утре шъ ми мине... Може да вземат Златински примерно. Шъ излезнат, шъ го представят и шъ кажат Перчема и другите: Ето направихме селекцията, даваме пари, плащаме заплати. И всичко пак шъ се размине, а те шъ продължават да ебават майката на тоя отбор и така докат свят светува... А ние шъ си траем. Ебасииии!
Човек ли трябва да убият на тоя стадион, че да ги изгоним тея боклуци?????
някой да са самозапали на стадиона, както в африканските страни, в знак на протест от ръководството им??? Те и тогава няма да се манат обаче... Шъ измислят нещо, набалрали са някви схемички за пране на пари и с топ не можеш да ги бутнеш. Коко поне е пич и се махна, но тези са от породата на Селския- Христолов. И няма махане! Само дано Бойко и държавата се намуесят в скоро време, аз друг шанс не виждам засега...
Утре шъ ми мине... Може да вземат Златински примерно. Шъ излезнат, шъ го представят и шъ кажат Перчема и другите: Ето направихме селекцията, даваме пари, плащаме заплати. И всичко пак шъ се размине, а те шъ продължават да ебават майката на тоя отбор и така докат свят светува... А ние шъ си траем. Ебасииии!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Шъ стане каквото шъ стане, ти шъ разбереш първи. Аз обещавам да тъ информирам.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- dreben23
- Контакти:
Последна промяна от dreben23 на 23 юли 2012 21:56, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
защо се оплаквате, че ги взимаме не ви разбирам......ефтиниика
Като се контузят пак двама трима в защита, ще викаме ,че нямало резерви.......е сега ще има и няма да имаме миналогодишният проблем
Кога пък Перник са ни били с 3-0??? и съм 100% сигурен, че този мач не е продаден. По скоро гората купиха Перник за да ни пречупят, а ние не издържахме на напрежението (аз така си мисля че това е причината ).
Кога пък Перник са ни били с 3-0??? и съм 100% сигурен, че този мач не е продаден. По скоро гората купиха Перник за да ни пречупят, а ние не издържахме на напрежението (аз така си мисля че това е причината ).
- dreben23
- Контакти:
Сега ще почнат с продажбите! 
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Браво, взехме и Нюаджи!
http://www.football365.fr/cska-sofia-nyuiadzi-pour-trois-ans-872819.shtml
който според мен хич не е лош