Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2017 16:58

GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?

Никой не го псува за това, че е дал оферта. Да не говорим, че не той я е дал, но да кажем, че това е подробност.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юни 2017 17:05

honda написа:Не знам какъв играч е ГГ - според мен времето отдавна е изтекло,както и на всички мутробизнесмени от 90-те на миналия век. Бизнеса са му е практически не съществува. Единствено "Петрол" ,но там той е малкия играч . Друг е големия бос. Знам какво пиша, както и преди време писах ,че му готвят наказателна операция за захарния му бизнес ( 6 месеца преди да се случи оперецията). Просто присъдата срещу неговия бизнес е произнесена отдавна и е произнесена западно от София ;) .
Вече писах ,че идеята на Ред Енималс е да блокират и да забавят завършването на процедурата по търга за емблемата до провеждане търга за базите(които са несъмненно по-важни). Май бях първия в този форум ,който писа, че цялата процедура ще отнеме от няколко месеца до повече от година. Виждам ,че вече ме цитираш доста често.
Нещото от ,което трябва да се притеснявате са думите на К.Кралев . Преди той твърдеше ,че ще даде базите на този клуб ,който е припознат от феновете на ЦСКА, после твърдеше ,че този който спечели търга за емблемата ще има голямо предимство при търга с базите ,но последно твърди ,че ще бъде спазен закона и търга ще бъде прозрачен;)

Може да отнеме и 10 години,щом законите го позволяват.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 юни 2017 17:07

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?

Никой не го псува за това, че е дал оферта. Да не говорим, че не той я е дал, но да кажем, че това е подробност.

Съвсем ясно е,че парите са на ГГ.Да приемем твоята теза ,че парите не се платят,кой ще бъде виновен за това - ГГ.Кой ще бъде разпънат на кръст от червената общност - ГГ.За това не виждам какъв е проблема и какво повече искате от ГГ.С купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба приключи!Остана да се преборим за базите и обединение на феновете,но даже и последните две неща да не станат факт с купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба е факт!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 юни 2017 17:12

honda написа:1. Нямам идея колко дългове са изкупили Ред Енималс . Но колкото и да са изкупили пред тях ще има доста привилегировани кредитори . На първо място Държавата- само държавните вземания бяха над 13 млн преди година( сега са грубо 15 млн.)
2. Няма как да бъде приспаднати от бъдещо концесионно плащане за базите- сделката ще бъде достатъчно публична. Ако това ,което твърдиш се случи всички които имат някакво отношение към сделката ще седнат на подсъдимата скамейка, а сделката ще бъде обявена за нищожна.
Не знам какъв играч е ГГ - според мен времето отдавна е изтекло,както и на всички мутробизнесмени от 90-те на миналия век. Бизнеса са му е практически не съществува. Единствено "Петрол" ,но там той е малкия играч . Друг е големия бос. Знам какво пиша, както и преди време писах ,че му готвят наказателна операция за захарния му бизнес ( 6 месеца преди да се случи оперецията). Просто присъдата срещу неговия бизнес е произнесена отдавна и е произнесена западно от София ;) .
Вече писах ,че идеята на Ред Енималс е да блокират и да забавят завършването на процедурата по търга за емблемата до провеждане търга за базите(които са несъмненно по-важни). Май бях първия в този форум ,който писа, че цялата процедура ще отнеме от няколко месеца до повече от година. Виждам ,че вече ме цитираш доста често.
Нещото от ,което трябва да се притеснявате са думите на К.Кралев . Преди той твърдеше ,че ще даде базите на този клуб ,който е припознат от феновете на ЦСКА, после твърдеше ,че този който спечели търга за емблемата ще има голямо предимство при търга с базите ,но последно твърди ,че ще бъде спазен закона и търга ще бъде прозрачен;)

Значи! Продължаваш сам да се хвалиш! А и, ако беше написал нещо от сорта -"лаская се от това, че често ме цитираш"! Щях да падна под масата от хилеж! :lol: :lol: Аз съм упоменал точно кой съм цитирал за сроковете, в които трябва да приключи процедурата за емблемата, но няма кой да го прочете! Ще трябва да те разочаровам, но ти не си нашата(на форума) "пътеводна светлина"! :lol:
Бизнесът на Ганчев си е много добре, наскоро пак бях копирал извадка за състоянието му, така че повярвай ми, той е добре! Даже е добре умножено по 1 млрд.!
Бях ти цитирал и закона какво се предприема в този случай, когато кредитор се опитва да плати на другите кредитори, но явно и това не си го прочел, и пак си написал доста глупости! :o
Изглежда все още не си разбрал, че търгът за базите всъщност ще е конкурс с условия! Ако щеш можеш да го направиш невидим от прозачност! Но ти гарантирам, че на някои от тези условия авиаторите няма да отговарят!
А, и колкото и да е прозрачен, е възможно да има концесионно плащане за стадиона и базите! Само че отборът, който ще спечели конкурса няма да уведомява медиите всеки път, когато трябва да направи плащане! Ако ме разбираш?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2017 17:50

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

Съвсем ясно е,че парите са на ГГ.Да приемем твоята теза ,че парите не се платят,кой ще бъде виновен за това - ГГ.Кой ще бъде разпънат на кръст от червената общност - ГГ.За това не виждам какъв е проблема и какво повече искате от ГГ.С купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба приключи!Остана да се преборим за базите и обединение на феновете,но даже и последните две неща да не станат факт с купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба е факт!

Аз не казвам, че няма да бъдат платени, а че все още не са платени. Ония 2% са различно нещо. Тук някои хора бият капата у земята все едно вече е платено и марката се била върнала на Армията.
А, идея си нямам кога и от кого ПФК ЦСКА АД е купено.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2017 17:50

HardWork написа:Много ясно, целта е да си вземем Армията и Панчерево, емблеми имаме достатъчно, а и винаги можем да си измислим нова! Гришата не е толкова глупав да плати тези 8 млн за нищо. Държавата е просто една фикция, която си търси един криминално натрупан дълг от една друга фикция (фалиралото дружество)! Дружествата не трупат дългове сами, нито ги плащат сами! Зад всичко стоят хора, които би следвало да носят отговорност! Ако държавата не може да потърски отговорност от хората които са натрупали дълговете, не би следвало да си получи парите! Ако някой има да търски пари от фалиралото дружество, спокойно може да се обърне към Лупи, Титан и останалите натрупали дълговете! В крайна сметка, важна е базата, другото е баластра ...

Той не е толкова "глупав" да си плати и кредита от КТБ, нали, взе милионите и сега да го духат всички, няма намерение нищо да връща ??!

Не е истина докъде стигате, само и само да защитите този човек. ГГ не е нищо по-различно от ТИТАН-ите, и тях ги хвалехте първите години, един и същи тип мошеници и престъпници.

Иначе си прав, за какво му е на ГГ да ги плаща тези 8 милиона, като той и сега си ползва емблемата, без да е платил стотинка, държава няма, нищо няма. И Армията си ползва, и Панчарево ...... поиска се да се види при какви условия, но се крие, явно има пак нещо гнило, щом "държавата" не смее да покаже договора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 юни 2017 17:52

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

Голям кеф че купихте фалиралото ПФК ЦСКА...Нали се бяхте възродили още миналата година-на 2.06.И нищо не ви трябваше от Кирливото?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2017 17:55

ГГ никога не е давал оферта за нищо. Него го няма никъде в търга. Интересно защо, ако са му чисти намеренията ?!?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2017 17:58

GOLEADOR написа:Остана да се преборим за базите и обединение на феновете,но даже и последните две неща да не станат факт с купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба е факт!

ПФК ЦСКА вече не съществува, не знам как се купува нещо, което го няма. Търгът е просто за една търговска марка, която вие и без да плащате си я ползвате вече една година.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 03 юни 2017 18:16

На 1ви прочит си мисля , че Животните са взели към 3-4 милиона от дълговете на ЦСКА .
600 хил. - Чавдар
200 хил- Милко
1-2 мил. - Инджов
1 мил - Лупи- тук може и да са дали и някои лев .
500 хил- 1 мил - от други по-малки кредитори .
Само не разбирам защо и е на синдика да протака ? Какво печели и къде е смисъла ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “ЦСКА”