GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?
Никой не го псува за това, че е дал оферта. Да не говорим, че не той я е дал, но да кажем, че това е подробност.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?
honda написа:Не знам какъв играч е ГГ - според мен времето отдавна е изтекло,както и на всички мутробизнесмени от 90-те на миналия век. Бизнеса са му е практически не съществува. Единствено "Петрол" ,но там той е малкия играч . Друг е големия бос. Знам какво пиша, както и преди време писах ,че му готвят наказателна операция за захарния му бизнес ( 6 месеца преди да се случи оперецията). Просто присъдата срещу неговия бизнес е произнесена отдавна и е произнесена западно от София.
Вече писах ,че идеята на Ред Енималс е да блокират и да забавят завършването на процедурата по търга за емблемата до провеждане търга за базите(които са несъмненно по-важни). Май бях първия в този форум ,който писа, че цялата процедура ще отнеме от няколко месеца до повече от година. Виждам ,че вече ме цитираш доста често.
Нещото от ,което трябва да се притеснявате са думите на К.Кралев . Преди той твърдеше ,че ще даде базите на този клуб ,който е припознат от феновете на ЦСКА, после твърдеше ,че този който спечели търга за емблемата ще има голямо предимство при търга с базите ,но последно твърди ,че ще бъде спазен закона и търга ще бъде прозрачен;)
vaskonti написа:GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?
Никой не го псува за това, че е дал оферта. Да не говорим, че не той я е дал, но да кажем, че това е подробност.
honda написа:1. Нямам идея колко дългове са изкупили Ред Енималс . Но колкото и да са изкупили пред тях ще има доста привилегировани кредитори . На първо място Държавата- само държавните вземания бяха над 13 млн преди година( сега са грубо 15 млн.)
2. Няма как да бъде приспаднати от бъдещо концесионно плащане за базите- сделката ще бъде достатъчно публична. Ако това ,което твърдиш се случи всички които имат някакво отношение към сделката ще седнат на подсъдимата скамейка, а сделката ще бъде обявена за нищожна.
Не знам какъв играч е ГГ - според мен времето отдавна е изтекло,както и на всички мутробизнесмени от 90-те на миналия век. Бизнеса са му е практически не съществува. Единствено "Петрол" ,но там той е малкия играч . Друг е големия бос. Знам какво пиша, както и преди време писах ,че му готвят наказателна операция за захарния му бизнес ( 6 месеца преди да се случи оперецията). Просто присъдата срещу неговия бизнес е произнесена отдавна и е произнесена западно от София.
Вече писах ,че идеята на Ред Енималс е да блокират и да забавят завършването на процедурата по търга за емблемата до провеждане търга за базите(които са несъмненно по-важни). Май бях първия в този форум ,който писа, че цялата процедура ще отнеме от няколко месеца до повече от година. Виждам ,че вече ме цитираш доста често.
Нещото от ,което трябва да се притеснявате са думите на К.Кралев . Преди той твърдеше ,че ще даде базите на този клуб ,който е припознат от феновете на ЦСКА, после твърдеше ,че този който спечели търга за емблемата ще има голямо предимство при търга с базите ,но последно твърди ,че ще бъде спазен закона и търга ще бъде прозрачен;)
GOLEADOR написа:vaskonti написа:GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?
Съвсем ясно е,че парите са на ГГ.Да приемем твоята теза ,че парите не се платят,кой ще бъде виновен за това - ГГ.Кой ще бъде разпънат на кръст от червената общност - ГГ.За това не виждам какъв е проблема и какво повече искате от ГГ.С купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба приключи!Остана да се преборим за базите и обединение на феновете,но даже и последните две неща да не станат факт с купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба е факт!
HardWork написа:Много ясно, целта е да си вземем Армията и Панчерево, емблеми имаме достатъчно, а и винаги можем да си измислим нова! Гришата не е толкова глупав да плати тези 8 млн за нищо. Държавата е просто една фикция, която си търси един криминално натрупан дълг от една друга фикция (фалиралото дружество)! Дружествата не трупат дългове сами, нито ги плащат сами! Зад всичко стоят хора, които би следвало да носят отговорност! Ако държавата не може да потърски отговорност от хората които са натрупали дълговете, не би следвало да си получи парите! Ако някой има да търски пари от фалиралото дружество, спокойно може да се обърне към Лупи, Титан и останалите натрупали дълговете! В крайна сметка, важна е базата, другото е баластра ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
GOLEADOR написа:vaskonti написа:GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?
Съвсем ясно е,че парите са на ГГ.Да приемем твоята теза ,че парите не се платят,кой ще бъде виновен за това - ГГ.Кой ще бъде разпънат на кръст от червената общност - ГГ.За това не виждам какъв е проблема и какво повече искате от ГГ.С купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба приключи!Остана да се преборим за базите и обединение на феновете,но даже и последните две неща да не станат факт с купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба е факт!
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
GOLEADOR написа:Остана да се преборим за базите и обединение на феновете,но даже и последните две неща да не станат факт с купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба е факт!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта