Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 03 юни 2017 14:45

vaskonti написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:Съгласен съм за относителността и липсата на юридическа стойност и поради това, всеки за себе си, може да избере, дали да припознае ново нещо, за старото нещо.
Да, титлите и успеxите не са материални активи на дадено дружество. Като така и те подлежат на припознаване! - ми и аз ги припознаваx, докато Янев с отбора си, защитаваше приемствеността в ЦСКА, но после, когато остана само отбора на Литекс, с неговото ръководство + нови, че и треньор...как да не припозная Литекс? ;)
Остави я тази емблема - то и до сега я ползваше незаконно, та някои слагаxа друга емблема или въобще без емблема, на мачове.
А нова емблема, няма проблем да направи, изменяйки само един елемент, от старата!!! - пишеше се, че смятал да направи звездата в в "златисти" тонове + още едно изменение. И вече е различна емблема, по закон!
Та аз се избъзикаx тогава, че е достатъчно да боядиса звездата в оранжево и да прибави четвърта звездичка - колкото са му титлите :lol:
Чак с 0 титли не, но наистина са нови дружества, от когато от ФК, станаxа ПФК, а някои правиxа и други номера, че да не изчезнат...

Незаконно я ползва,но ако трябва да бъдем изцяло коректни ПФК ЦСКА АД също използваше запорирана емблема.За новата емблема не мисля,че си прав,защото самия Кашчей мисля беше давал цитати тука от правото,че приличаща емблема не може да се ползва.Аз тогава бях на твоето мнение.

Бъркаш, колега. Емблемата беше заложена в НАП, а не запорирана.Ако беше запорирана, тогава всички приходи, които генерира използването й щяха директно да отиват в НАП.
А и едно е да я ползва дружеството, което по принцип държи правата върху нея, съвсем друго е да дойде от някъде си някой и да си я ползва както намери за добре.

Имам спомени,че я запорираха.Даже имаше преди 2 години теми във форума и тука питаха ''как сме я ползвали незаконно при положение че е запорирана''.Но добре може и да се бъркам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 03 юни 2017 14:52

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:ОП за ЦСКА имаше точно два (2),жалко,че ги отхвърлиха.
П.П.
Сега се обвинява ГГ,че дал 8 000 000 за ПФК ЦСКА,ако не беше ги дал щяхте ли да го поздравявате?

Кога ги даде, че май съм пропуснал?

За сега е дал 2% от сумата , остатъка , когато СГС одобри разпределението на синдика , струва ми се че вече почна като малките деца , искам го ..... ама сега го искам ... !!!! Предполагам си наясно , че в момента няма как да се даде остатъка ??? Това гадаенето , дали щял или нямало е несериозна лапешка работа !!!

Като няма как да се даде не ми обяснявай, че ги бил дал! Придържай се към бъдеще неопределено време и няма да ти се налага да "обясняваш". Щото, знаем ги твоите прогнози и уверения как всичко било уредено и ясно.

Тогава и ти се въздържай да "прогнозираш" дали щял да плати ;) А , времето е ясно и е минало свършено , вече Е платено 2% от сумата , написал съм го на чист български език !!!
Това че ЕДИН път не се получи това за което бях уверен явно те хвърля в екстаз ... :mrgreen: Явно знаеш нещо повече от мен , след като и Попов вицето на БФС твърдеше това , което и аз , а ЛК все още няма официално становище , въпреки , че трябваше да бъде готова на 31.05.2017 г. За сега съм на изчакване решението на ЛК :idea:

Аз не съм казвал, че няма да плати, а че не е платил. Ти твърдиш, че бил платил. Очеизвадно е кой от нас лъже.

Я , пак опитай , обаче с доказателство , КЪДЕ твърдя , че е платил вече 8 000 000 !!! При положение , че НЯМА как да се платят сега и на момента , какви са твоите претенции ????
Нещо за лъжите ..... провери хубаво , да не се изложиш !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2017 15:10

baraba написа:! При положение , че НЯМА как да се платят сега и на момента , какви са твоите претенции ????!

О, има как да се платят, ако имаш намерение наистина да ги платиш ..... участваш с ЦСКА-София на търга, печелиш го и в законовия едноседмичен срок плащаш. И всичко приключва бързо, законно и лесно. Няма повече драми. ;) ;)

Не да ми правиш някаква куха фирма седмица преди търга, да й прехвърлиш нарочно вземания, за да стане кредитор и така едноседмичният срок да не важи за нея, за да можеш да протакваш нещата още дълго, дълго време ......... и ти да не плащаш.

Накрая, разбира се, виновна ще бъде Дора Милева ........ първото, което ще оспорите, ще е списъкът й, сто на сто ще има обжалване, тоест, още протакане. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 юни 2017 15:18

1982 написа:Накрая, разбира се, виновна ще бъде Дора Милева ........ първото, което ще оспорите, ще е списъкът й, сто на сто ще има обжалване, тоест, още протакане. :mrgreen:

А Дорчето Милева понеже е боец за справедливост и досега въобще не е доказала, че работи против ЦСКА!
Като се започне от подписване на договори без знанието на ИД при старото ПФК, до сменяването на оферти на търга преди по-малко от седмица! И не, тя въобще не иска да протака процедурата по изчисляването на сумата, която трябва да бъде приспадната, заради изкупуването на дългове от Ред Анималс! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юни 2017 15:33

1982 написа:
baraba написа:! При положение , че НЯМА как да се платят сега и на момента , какви са твоите претенции ????!

О, има как да се платят, ако имаш намерение наистина да ги платиш ..... участваш с ЦСКА-София на търга, печелиш го и в законовия едноседмичен срок плащаш. И всичко приключва бързо, законно и лесно. Няма повече драми. ;) ;)

Не да ми правиш някаква куха фирма седмица преди търга, да й прехвърлиш нарочно вземания, за да стане кредитор и така едноседмичният срок да не важи за нея, за да можеш да протакваш нещата още дълго, дълго време ......... и ти да не плащаш.

Накрая, разбира се, виновна ще бъде Дора Милева ........ първото, което ще оспорите, ще е списъкът й, сто на сто ще има обжалване, тоест, още протакане. :mrgreen:

Колкото и да си говорим тук,фактът е един и той е че търгът мина по законов начин.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2017 15:34

CSKA 78 написа:
1982 написа:Накрая, разбира се, виновна ще бъде Дора Милева ........ първото, което ще оспорите, ще е списъкът й, сто на сто ще има обжалване, тоест, още протакане. :mrgreen:

А Дорчето Милева понеже е боец за справедливост и досега въобще не е доказала, че работи против ЦСКА!
Като се започне от подписване на договори без знанието на ИД при старото ПФК, до сменяването на оферти на търга преди по-малко от седмица! И не, тя въобще не иска да протака процедурата по изчисляването на сумата, която трябва да бъде приспадната, заради изкупуването на дългове от Ред Анималс! :lol: :lol: :mrgreen:

Предполагам, че и съдът е в заверата срещу ЦСКА-София(нека сме точни все пак) понеже вчера за втори път ви отказа да смени синдика?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 юни 2017 15:35

Изминалият сезон затвърди лидерската позиция на ЦСКА по посещаемост в България, която е тенденция в последните години. Армейците са едноличен лидер по посещаемост, както в редовния сезон на Първа професионална лига, така и в шампионския плейоф. Общо 132 310 зрители са били на стадионите на мачовете на армейците в срещите от редовния сезон, което означава, че средно ЦСКА е привлякъл над 5 000 зрители по трибуните за своите мачове. При това червените приеха Локомотив (Пловдив) без публика и по този начин реално имат един мач по-малко от останалите тимове в елита. 12-те домакинства на ЦСКА на ст."Българска армия" и на ст."Васил Левски" са били посетени от 70 950 зрители, което прави по 5 913 привърженици на мач. Втори в тази класация е Левски с 3413 зрители на мач, а трети е Ботев с 2275. 13-те гостувания на армейците са били видяни на живо от 61 360 зрители, което прави средно по 4 720 на мач.

Тенденцията се затвърди и в мачовете от първата шестица с участието на ЦСКА. Десетте двубоя на червените бяха гледани на живо от 53 400 зрители, което прави средно по 5340 на мач. ЦСКА участва в трите от петте най-посетени посетени двубоя в плейофите и така повтори картината от редовния сезон, където червените бяха на терена и в петте най-посетени двубоя в Първа професионална лига. За редовния сезон това бяха двете издания на Вечното дерби, които привлякоха общо над 40 000 зрители на ст."Васил Левски", домакинствата на ЦСКА срещу Лудогорец и Славия, както и гостуването на армейците в Горна Оряховица, което заема петата позиция в ранглистата. За плейофите отново двете Вечни дербита оглавяват ранглистата, а третият мач е гостуването на ЦСКА в Русе, където на трибуните на градския стадион се събраха 12 200 фенове. Картината в Топ 5 се допълва от двете домакинства на Дунав срещу Локомотив (Пловдив) и Лудогорец 1945, които също събраха по над 12 000 зрители.

36-те мача на ЦСКА през сезон 2016/2017 бяха изгледани на живо от общо над 185 000 зрители.

CSKA.BG се позовава на официалните данни от електронното първенство на БФС и интернет страницата Bulgarian-football.com.

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2017 15:36

delqnski47 написа:
1982 написа:

Колкото и да си говорим тук,фактът е един и той е че търгът мина по законов начин.

Което можеше да стане още първия път, но някой беше барикадирал Армията и се беше скрил зад деца, за да не може робокопите да им строшат канчетата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 юни 2017 15:42

1982 написа:

Що пък , дълго ... дълго ... минава търгът за естадиото и всичко е тип , топ :mrgreen: Това дали ще се обжалва списъка си зависи от .... списъка ;) Ако там пише да се изплати на ... Анимълс , Анимълс , Анимълс и пак на Анимълс ... от какъв зор да го обжалваме :idea:
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 юни 2017 15:46

1982 написа:

Когато се бориш с една оферта срещу три свързани фирми, две от които нямат абсолютно никаква работа на този търг, е логично да извадиш някой и друг коз от ръкава ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”