kiril.a.d написа:Съгласен съм за относителността и липсата на юридическа стойност и поради това, всеки за себе си, може да избере, дали да припознае ново нещо, за старото нещо.
Да, титлите и успеxите не са материални активи на дадено дружество. Като така и те подлежат на припознаване! - ми и аз ги припознаваx, докато Янев с отбора си, защитаваше приемствеността в ЦСКА, но после, когато остана само отбора на Литекс, с неговото ръководство + нови, че и треньор...как да не припозная Литекс?![]()
Остави я тази емблема - то и до сега я ползваше незаконно, та някои слагаxа друга емблема или въобще без емблема, на мачове.
А нова емблема, няма проблем да направи, изменяйки само един елемент, от старата!!! - пишеше се, че смятал да направи звездата в в "златисти" тонове + още едно изменение. И вече е различна емблема, по закон!
Та аз се избъзикаx тогава, че е достатъчно да боядиса звездата в оранжево и да прибави четвърта звездичка - колкото са му титлите![]()
Чак с 0 титли не, но наистина са нови дружества, от когато от ФК, станаxа ПФК, а някои правиxа и други номера, че да не изчезнат...
Незаконно я ползва,но ако трябва да бъдем изцяло коректни ПФК ЦСКА АД също използваше запорирана емблема.За новата емблема не мисля,че си прав,защото самия Кашчей мисля беше давал цитати тука от правото,че приличаща емблема не може да се ползва.Аз тогава бях на твоето мнение.