Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 03 юни 2017 13:11

kiril.a.d написа:Съгласен съм за относителността и липсата на юридическа стойност и поради това, всеки за себе си, може да избере, дали да припознае ново нещо, за старото нещо.
Да, титлите и успеxите не са материални активи на дадено дружество. Като така и те подлежат на припознаване! - ми и аз ги припознаваx, докато Янев с отбора си, защитаваше приемствеността в ЦСКА, но после, когато остана само отбора на Литекс, с неговото ръководство + нови, че и треньор...как да не припозная Литекс? ;)
Остави я тази емблема - то и до сега я ползваше незаконно, та някои слагаxа друга емблема или въобще без емблема, на мачове.
А нова емблема, няма проблем да направи, изменяйки само един елемент, от старата!!! - пишеше се, че смятал да направи звездата в в "златисти" тонове + още едно изменение. И вече е различна емблема, по закон!
Та аз се избъзикаx тогава, че е достатъчно да боядиса звездата в оранжево и да прибави четвърта звездичка - колкото са му титлите :lol:
Чак с 0 титли не, но наистина са нови дружества, от когато от ФК, станаxа ПФК, а някои правиxа и други номера, че да не изчезнат...

Незаконно я ползва,но ако трябва да бъдем изцяло коректни ПФК ЦСКА АД също използваше запорирана емблема.За новата емблема не мисля,че си прав,защото самия Кашчей мисля беше давал цитати тука от правото,че приличаща емблема не може да се ползва.Аз тогава бях на твоето мнение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2017 13:31

baraba написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:ОП за ЦСКА имаше точно два (2),жалко,че ги отхвърлиха.
П.П.
Сега се обвинява ГГ,че дал 8 000 000 за ПФК ЦСКА,ако не беше ги дал щяхте ли да го поздравявате?

Кога ги даде, че май съм пропуснал?

За сега е дал 2% от сумата , остатъка , когато СГС одобри разпределението на синдика , струва ми се че вече почна като малките деца , искам го ..... ама сега го искам ... !!!! Предполагам си наясно , че в момента няма как да се даде остатъка ??? Това гадаенето , дали щял или нямало е несериозна лапешка работа !!!

Като няма как да се даде не ми обяснявай, че ги бил дал! Придържай се към бъдеще неопределено време и няма да ти се налага да "обясняваш". Щото, знаем ги твоите прогнози и уверения как всичко било уредено и ясно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2017 13:36

delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:Съгласен съм за относителността и липсата на юридическа стойност и поради това, всеки за себе си, може да избере, дали да припознае ново нещо, за старото нещо.
Да, титлите и успеxите не са материални активи на дадено дружество. Като така и те подлежат на припознаване! - ми и аз ги припознаваx, докато Янев с отбора си, защитаваше приемствеността в ЦСКА, но после, когато остана само отбора на Литекс, с неговото ръководство + нови, че и треньор...как да не припозная Литекс? ;)
Остави я тази емблема - то и до сега я ползваше незаконно, та някои слагаxа друга емблема или въобще без емблема, на мачове.
А нова емблема, няма проблем да направи, изменяйки само един елемент, от старата!!! - пишеше се, че смятал да направи звездата в в "златисти" тонове + още едно изменение. И вече е различна емблема, по закон!
Та аз се избъзикаx тогава, че е достатъчно да боядиса звездата в оранжево и да прибави четвърта звездичка - колкото са му титлите :lol:
Чак с 0 титли не, но наистина са нови дружества, от когато от ФК, станаxа ПФК, а някои правиxа и други номера, че да не изчезнат...

Незаконно я ползва,но ако трябва да бъдем изцяло коректни ПФК ЦСКА АД също използваше запорирана емблема.За новата емблема не мисля,че си прав,защото самия Кашчей мисля беше давал цитати тука от правото,че приличаща емблема не може да се ползва.Аз тогава бях на твоето мнение.

Бъркаш, колега. Емблемата беше заложена в НАП, а не запорирана.Ако беше запорирана, тогава всички приходи, които генерира използването й щяха директно да отиват в НАП.
А и едно е да я ползва дружеството, което по принцип държи правата върху нея, съвсем друго е да дойде от някъде си някой и да си я ползва както намери за добре.
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 юни 2017 13:39

CSKA 78 написа:
Red_Neck написа:Има и то голям!
Времето за плащане е от голямо значение.
Първо търга за базите, после плащане .... За чий са ти емблема и прани гащи, ако не вземеш Армията и Панчарево?
Мислете малко....
..... или предлагаш ГГ да кихне 8 милки и да чака на Боковата честна пионерска, нали оня после може да му извива ръцете как си иска.

То вземането на стадиона и базите си е едно, а плащането за емблемата е съвсем друго! При всички случаи ще трябва да се плати, и според мен сумата ще бъде доста намалена! ;)

Стига бе човек, нали и в двата случая сиренето го реже държавата :) В единия случай държи запориран актив и е най-големият кредитор, а в другия е собственик.

Поведението на двете страни е като на страни по сделка, в която си нямат доверие - всеки гледа да се застрахова и за всяка своя стъпка изчаква съответна от другата страна.
Върни лентата и ще се увериш.
Готов съм да се обзаложа, че плащане ще има след търга за базите.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2017 13:45

CSKA 78 написа:
1982 написа:Не, ГГ не стои никъде, на документи го няма ..... то затова и не фигурира, щото това е схема и измама. Съответно не носи и никакви ангажименти.

Нещата бяха много прости - ЦСКА-София участва лично в търга, печели го, плаща в законовия едноседмичен срок и всичко приключва. Бързо, лесно и законно. Така се правят нещата ..... вместо това, ние гледаме поредните схеми, врътки, протакания и циркове. ;)

Явно нищо не си схванал! Самият търг беше фарс! Можеше лично Ганчев да участва, ако авиаторите не се опитваха да пречат! Точно така, нищо друго освен да пречат! Схемата им с трите обвързани с Домусчиев фирми накара Ганчев да използва този вариант! Ако авиаторите не пречеха, можеше да се вземе емблемата на много по-ниска цена и всичко да приключи за седмица! А сега според бабето целият процес може да отнеме година!
Изкупуването на дълговете е с цел да се намали сумата, която ЦСКА ще трябва да плати! Има слухове, че изкупените дългове са за няколко милиона, то и няма смисъл, ако са изкупени дългове за няколко стотин хиляди лева! ;)

Уникално е как за всичко някой друг ви е виновен ..... за евролиценза виновни са БФС, говедата и Домусчиев, а не вашата врътка от миналата година ..... за схемата на ГГ с търга, пак не е виновен той, виновен е Домусчиев, той го е принудил да върти схеми ..... за това, че не оздравихте ЦСКА, виновна пък беше Дора Милева, щото тя нарочно пречела .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 юни 2017 14:06

Red_Neck написа:
CSKA 78 написа:То вземането на стадиона и базите си е едно, а плащането за емблемата е съвсем друго! При всички случаи ще трябва да се плати, и според мен сумата ще бъде доста намалена! ;)

Стига бе човек, нали и в двата случая сиренето го реже държавата :) В единия случай държи запориран актив и е най-големият кредитор, а в другия е собственик.

Поведението на двете страни е като на страни по сделка, в която си нямат доверие - всеки гледа да се застрахова и за всяка своя стъпка изчаква съответна от другата страна.
Върни лентата и ще се увериш.
Готов съм да се обзаложа, че плащане ще има след търга за базите.

Аз не споря с това, което си написал, но явно ти не си разбрал това, което аз съм написал!
Ганчев е голям играч, работи тихо и ефективно! Както повечето хора, и той не обича да надплаща, когато купува нещо!
Затова според мен има два варианта за плащане на емблемата:
1. Ред Анималс са изкупили дългове за няколко милиона и ще има голямо намаление при доплащането за емблемата.
2. Ако Ред Анималс са изкупили дългове за няколкостотин хиляди лева и се плати сума близка до 8 млн., тогава тази сума ще бъде приспадната от бъдещо концесионно плащане за стадиона и базите!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 юни 2017 14:25

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
П.П.
Сега се обвинява ГГ,че дал 8 000 000 за ПФК ЦСКА,ако не беше ги дал щяхте ли да го поздравявате?

За сега е дал 2% от сумата , остатъка , когато СГС одобри разпределението на синдика , струва ми се че вече почна като малките деца , искам го ..... ама сега го искам ... !!!! Предполагам си наясно , че в момента няма как да се даде остатъка ??? Това гадаенето , дали щял или нямало е несериозна лапешка работа !!!

Като няма как да се даде не ми обяснявай, че ги бил дал! Придържай се към бъдеще неопределено време и няма да ти се налага да "обясняваш". Щото, знаем ги твоите прогнози и уверения как всичко било уредено и ясно.

Тогава и ти се въздържай да "прогнозираш" дали щял да плати ;) А , времето е ясно и е минало свършено , вече Е платено 2% от сумата , написал съм го на чист български език !!!
Това че ЕДИН път не се получи това за което бях уверен явно те хвърля в екстаз ... :mrgreen: Явно знаеш нещо повече от мен , след като и Попов вицето на БФС твърдеше това , което и аз , а ЛК все още няма официално становище , въпреки , че трябваше да бъде готова на 31.05.2017 г. За сега съм на изчакване решението на ЛК :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 юни 2017 14:27

Стотици фенове се събраха на стадион "Българска армия" за ежегодния турнир в памет на големия армеец Младен Алексиев - Чика Дени. 56 отбора от цяла България с най-малко шестима футболисти в състава се включват в турнира, който ще се проведе днес и утре (3 и 4 юни) на изкуствените игрища на нашия стадион. Освен участниците, на двубоите присъстват много фенове, близки и приятели на играчите. Генералният спонсор на клуба Мтел провежда игри със страхотни награди и изненади за всички привърженици. Борисовата градина е залята с червени запалянковци, които не спират да скандират песните за любимия ЦСКА. Сектор Г кани всички, които обичат най-великия български клуб, да заповядат на "Армията" и да изживеят емоцията около традиционния турнир.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-NLnx3Il9aQ[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2017 14:42

baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
П.П.

Тогава и ти се въздържай да "прогнозираш" дали щял да плати ;) А , времето е ясно и е минало свършено , вече Е платено 2% от сумата , написал съм го на чист български език !!!
Това че ЕДИН път не се получи това за което бях уверен явно те хвърля в екстаз ... :mrgreen: Явно знаеш нещо повече от мен , след като и Попов вицето на БФС твърдеше това , което и аз , а ЛК все още няма официално становище , въпреки , че трябваше да бъде готова на 31.05.2017 г. За сега съм на изчакване решението на ЛК :idea:

Аз не съм казвал, че няма да плати, а че не е платил. Ти твърдиш, че бил платил. Очеизвадно е кой от нас лъже. Тия 2% са всъщност от обещаната крайна сума, иначе са си чисто и просто 10% от оценката на активите и са задължителни, ако искаш да участваш в търга. Предполагам, че ако беше спечелил търга с оферта от 4 милиона, сега щеше да се ежиш как вече бил платил не 2, а цели 4%, разбираш ли.
Иначе няма как да съм в екстаз за нещо, за което май само ти и Тео бяхте уверени , че ще стане. И то бяхте уверени въпреки, че прекрасно знаете как се процедира с нови клубове. Тоест, добре знаете какъв ще е крайния резултат, но и добре се подготвихте с оправданията - не друго, а доноси ви били скършили хатъра.
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 юни 2017 14:44

За някои форумни специалисти побързали да се смеят , че ЦСКА ще обжалва пред КАС , не е зле да видят , какво казва вицето Попов :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RSQj6yUgbNc[/youtube]
Изображение

Върни се в “ЦСКА”