Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2017 13:13

2-3 парцала излязоха с инфо, че вчера сме пуснали жалбата до КАС.
ЦСКА-София е подал жалба срещу решението на УЕФА на отбора да не бъде издаден лиценз за участие в Европейските турнири през следващите два сезона.

Представителите на управата на "червените" Данаил Ганчев, Трифон Попов и Милко Георгиев са внесли жалбата вчера следобяд в Българския футболен съюз, който трябва да я придвижи от името на клуба по официалния ред.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 юни 2017 13:15

Red_Neck написа:Официално, СБ ще води отбора през новия сезон! Честито, заслужи си го.

Опс, извинявай, че може би ще попаря радостта ти, но, прочети какво написаx на djd за ЦСКА-София ІІ, първото им място и изпадането им...
Та тази новина, още веднъж ми създава въпросът, дали не следва разпродажба на чужденците и Белчев да води ЦСКА-София ІІ, в ППЛ?...Ето че оня ден, срещу Дунав, изпробва този вариант ;)...ще има ли разпни го? ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 юни 2017 13:20

Red_Neck написа:2-3 парцала излязоха с инфо, че вчера сме пуснали жалбата до КАС.
ЦСКА-София е подал жалба срещу решението на УЕФА на отбора да не бъде издаден лиценз за участие в Европейските турнири през следващите два сезона.

Представителите на управата на "червените" Данаил Ганчев, Трифон Попов и Милко Георгиев са внесли жалбата вчера следобяд в Българския футболен съюз, който трябва да я придвижи от името на клуба по официалния ред.

И това, евентуално те радва?...А на какво основание е жалбата?....щото така искаме и така сме играли? ;)...
Е, надеждата умира последна...а на Гришката, сума ти парички му умряxа, та и още малко...Ей, ще вземе да фалира и тоя чиляк ;) :lol:
Маани - това име ЦСКА, май носи само прокоба, на всеки който се обвърже с него...само на Лупи, не! - ЦСКА, все беше първи, по времето на Лупи ;)
:lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 02 юни 2017 13:23

kiril.a.d написа:Делянски, разбирам логиката ти, но ми се струва, че никой от двата клуб няма да я получи. Да не говорим че и там, коефициента на ЦСКА, върви заедно с негативите и наказанията...
И все пак, ако УЕФА даде на някого коефициента на ЦСКА, то това може да бъде само ЦСКА1948, тъй като върви по правилния, законов път на възстановяване на фалирало дружество. Но и те са нова дружество...
А колкото до ЦСКА-София, УЕФА се произнесе вече, че ги тълкува като нов отбор и за това прилага този член, а не да им връща наказанията на ЦСКА!
Третия го остави - той е втори отбор на ЦСКА-София. Той няма право на участие дори в ППЛ - по правилник!
Но знаеш ли, върти ми се в главата любопитна мисъл - бе там се получи нещо подобно, с изваждането на Литекс, миналата година:
- а ето xронология малко - ЦСКА-София ІІ беше дълго време на първо място във Втора лига, а накрая взе че изпадна. Някой ще каже, че това стана след като взеxа Стамен Белчев, от ІІ в І, но...аз пък си мисля, дали не е тенденциозно, сега пък отстъпвайки мястото на влезлия във Втора лига Литекс? - и догодина, опит на Гришката да пробие в ЕКТ, с втородивизионния Литекс!...
Нали не се съмняваш в пишман бизнесменските ориенталски номера на Гришката? - видяxме ги вече...макар и сметки, без кръчмар ;) ...
А помниш ли как даваx тук съвет, на Гришка и ръководство, поне при разделяне на шампионата, да връща името Литекс и да се прибира в Ловеч, че да може да участва в ЕКТ? - и някакви парички да изкара от там ;)...
Ама кой да слуша? - нали е велик бизнесмен, с 27 г. в българския футбол...и накрая се насади на пачи яйца :lol:

Ако емблемата не дава някаква връзка със старото дружество няма никъв смисъл да се взима.Да се прави чисто нова емблема,както БотевЪ направиха и готово.Но някак си ГГ не ми изглежда на човек,който ей така да дава кинти на вятъра.Идеята е да се вземе коефициента.То тва УЕФА я интересува.Там титли и тем подобни нито УЕФА я интересува,нито който и да е - те титлите са си в музея.Няма кой да ги вземе.По закон дружествата не притежават такива работи,колкото и да им се иска на някои.Иначе ГГ може с който си иска да си пробива(това си е негова работа,както винаги си е било) стига по документи да не е собственик на два отбора в едно ниво.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 02 юни 2017 13:45

https://topsport.bg/cska/georgi-iliev-r ... -klub.html
Човека го каза в прав текст.Какви емблеми какви 5лв? Каква приемственост на коефиценти за Европа какви 2лв? ;)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2017 13:46

kiril.a.d написа:
Red_Neck написа:Официално, СБ ще води отбора през новия сезон! Честито, заслужи си го.

Опс, извинявай, че може би ще попаря радостта ти, но, прочети какво написаx на djd за ЦСКА-София ІІ, първото им място и изпадането им...
Та тази новина, още веднъж ми създава въпросът, дали не следва разпродажба на чужденците и Белчев да води ЦСКА-София ІІ, в ППЛ?...Ето че оня ден, срещу Дунав, изпробва този вариант ;)...ще има ли разпни го? ;)...

[offtopic]Теб и още 4-5 дървени философи съм си забранил да чета! Не ме занимавай с душевните си терзания и месечната си неразположеност![/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 юни 2017 13:48

За другия сезон съм планирал да си купя карта за Г сектор,ей така като жест към това което направи Ганчев!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 юни 2017 13:54

BRF написа:За другия сезон съм планирал да си купя карта за Г сектор,ей така като жест към това което направи Ганчев!

Не си само ти , много сме ;)
от IND » пет юни 02, 2017 2:44 pm

Шофьори на таксита в София решиха да съберат сериозна сума от дължимите 8 млн. за емблемата на ЦСКА, пише "Труд".

Фенове на "червените" в една от най-обединените гилдии обещават финансово рамо на клуба за плащането на сумата за символите на фалиралото дружество, които сегашните управници спечелиха на търг.

"В София има близо осем хиляди таксита и се очаква повечето от тях да дадат за каузата по минимум десет лева - заяви пред "Труд" Благой Божинов от "ОК Супертранс". - Някои дори са готови да дарят по 50 - 100 лева. Организацията е в ход. Надявам се да запалим и колегите от страната, а също така да активираме и стотиците фенклубовете на ЦСКА в България. Сега е моментът да помогнем конкретно на ЦСКА, но и глобално на българския футбол. Този отбор е позната родна марка на света и това е добър мотив и неутралните привърженици да помогнат".
Според мен наистина ще е добре да се отвори една дарителска сметка - ние феновете ако се организираме може да съберем поне половината пари. То при лупарата събрахме почти милион а какво остава сега...
Ще е яко - така хем собственика хем феновете ще са откупили активите, а и ще сме погасили част от пасивите т.е. дълговете към държавата. Нека после някой ми каже, че било схема и данъкоплатеца трябвало да ни плаща масрафа...
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2017 14:00

TNT написа:https://topsport.bg/cska/georgi-iliev-razberete-go-tsska-na-armiyata-ne-e-priemnik-na-faliraliya-tsska-a-nov-klub.html
Човека го каза в прав текст.Какви емблеми какви 5лв? Каква приемственост на коефиценти за Европа какви 2лв? ;)

Какво казва в прав текст.... за ДДС-то ли? :)
Да виси като бръснарски каиш пред Армията, ..... ще ми говори за активи за 700 000, дейба и измамника, .... беше се навъртял и той до ушите!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 юни 2017 14:08

Бакшишите ли ще ви платят тези 8 млн ве :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Пак ощетявате хората, че сега ще почнат с големите помпи да таксуват :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”