Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот kiril.a.d » 02 юни 2017 11:30

CSKA 78 написа:
kiril.a.d написа:Ултрасче, ЦСКА може да стане правоприемник на старото ЦСКА, само ако са авиатори, тъй като са правоприемник на авиаторите от АС-23! :lol:
Бегай бе, бегай че се скъсаx от смяx - дори не -знаеш забъркания казус, поради който не им трябва 7 дневен срок, а едва ли не безсрочен, щото купувачът се явяват кредитор на старото дружество ...
Бегай!

Kирилчо, видя ли пасажа, който съм копирал! Ако не си ходи си вземи нови очила! И като и без това си тръгнал на пазар, си купи и слухово апаратче, за да чуеш записа от интервюто на баба Дора!
И пак ще ти рекна :lol: да не се притесняваш за ЦСКА, че ще вземеш да се поболееш!
ПП А може все пак да прочетеш какво е станало с Берое! Вече има прецедент, така че ЦСКА само ще се възползва от вече приключения казус!

:lol: :lol: :lol: ...ултрасче, продължаваш да ме рззсмиваш по ултрасно-мераклийски!
Не, не съм видял, щото ти писаx, като ултрас скаран с мисленето, повече да не...занимаваш баща си, как съм те бил направил ;)
На пазар, не съм тръгнал, така че, обади се на пазаргянина Гришко - може с тези 8 милиона да ти купи всичко...ама не и ЦСКА, както и УЕФА ;)...
Баба ти Дора, не съм я слушал - малко ме интересува, какво точно става с Гришковци...че и с Домусовци ;)
Не, не се притеснявам за ЦСКА, защото ЦСКА умря, а за мъртвите да се притесняваш...просто няма смисъл! - те живеят, както се казва в "един по-добър свят" и ние, с нищо не можем да им помогнем или навредим! - вечна му памет на великия ЦСКА!
Продължаваш да си търсиш казусчета? - ми продължавай, ама намирай и правилниците от различните години и случаи ;)...
Айде със здраве, ултрасно мераклийче и вземи си намери истинска цел в живота, че да не се поболееш и вознесеш ;) , от зор и мъка, по нещо, което не го заслужава!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот kiril.a.d » 02 юни 2017 11:36

onegavon написа:А ,бе специалист! ФИФА и УЕФА са най- мафиотските корумпирани организации в света на спорта. Добре,че ги погнаха американците та последните ръководства отидоха по съдилищата. От тях сме щели да се учим на ред и дисциплина.Вземи се гръмни да не спамиш повече из форума!

:lol: благодаря - и те ма разсмя! - ми нали за това сега не допускат мафиотщини, че новите да не отидат при старите? ;)
Та само можеш да съжаляваш, че не са още старите и...да се купи нещо и от там ;)...
И да - дори на културна мафиотщина ;) ще ни учат, щото с нашата ориенталска мафиотщина, пак нямаме място в Европа!!! - "България е държава, в която мафията си има държава" - думи на френски дипломат, не мои, въпреки че ние си го знаеxме ;)...
Друга такава държава, в Европа, беше само Италия, ама и там взеxа че осъдиxа Берлускони за връзки с мафията! А ние кога?...след като за трети път ни управлява Капо ди тути капи, Бойчо?
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 юни 2017 12:07

От сайта на ОСК ЦСКА:
Стамен Белчев подписа нов договор
Стамен Белчев ще продължи да ръководи ЦСКА и през новия сезон. Ръководството на клуба гласува доверие на старши треньора след добрите резултати в последните месеци. Освен Белчев се запазва и целият екип от треньори, които работят с него след назначаването му за старши треньор на първия отбор.

Ръководството пожелава на Стамен Белчев още много успехи начело на най-титулувания български отбор.

http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=3948
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 юни 2017 12:09

baraba написа:
petko.h.markov написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:
Old_death написа:
baraba написа:И кога го получи този лиценз , имаш нещо официална информация ли , що ли ???? Кога ЛК излезе и обяви кой взима и кой не лиценз , така както го направи СТК , че нещо съм го пропуснал ??? Или по навик първо пишеш , а после мислиш :mrgreen:

Смяташ ли че мисли ? Хиляда пъти обяснявам , че няма решение на ЛК , което да бъде обжалвано . Те пък чакат ние да обжалваме , да се получи отговор от УЕФА и тогава да излязат с решение . Човек трябва да мисли преди да пише ! В ГФС си надробиха кашата и сега ще я гълтат с повече или с по малко сълзи .

Имаш решение на УЕФА,което се колебаете дали да обжалвате пред КАС.ТЯХНОТО НАКАЗАНИЕ ТРЯБВА ДА ОБЖАЛВАТЕ,УМНИКО!

Абе запри и се и ти бе , че стана нарицателно за идиотизъм ... НЯМА решение на УЕФА , има един имейл ОТГОВОР на запитване отправен от лицето П.Колев , това е , НЯМА , за теб специално повтарям ... НЯМА нищо официално все още !!! А защо се бави ЛК , само те си знаят , но явно нещо са сгафили много жестоко и да не се окаже , че тази година никой да не участва в ЕКТ , ще е голям майтап !!!

Нали беше във възторг от СТК,а казват следното в своето решение:
От БФС обаче не можаха да потвърдят дали „червените“ действително са входирали жалба в Лозана. От централата обясниха, че КАС няма задължение да ги извести за постъпването на такава, а само за решението дали тя е уважена или не. Затова СТК взима предвид 10-дневния срок, в който ЦСКА може да обжалва, тъй като ако не го стори, а същевременно от „Българска армия“ обжалват и спечелят, ще се стигне до ощетяване.
„ЦСКА има право да обжалва, а какъв ще бъде отговорът – не можем да кажем

Та какво ще обжалвате,умнико?

Мдааа , хората са казали , че простотията ходи по хората , а не по животните ..... Ти му казваш чети и мисли , а то рупа ли рупа .... Точно това ти го казаха вече 234342 човека , че за момента НЯМА никакво обжалване , понеже НЯМА РЕШЕНИЕ на ЛК , какво ще бъде решението за сега си знае само ЛК , как да се обжалва някакъв отговор на въпрос от УЕФА бе ..... алоуууу !!!! До момента НЯМА , НИЩО ОФИЦИАЛНО , като РЕШЕНИЕ от ЛК , това успя ли да го прочетеш или трябва още по-бавно да ти го напиша :mrgreen:

Ръководството на ЦСКА вече е подало жалба до Арбитражния съд в Лозана по повод решението на УЕФА да не допусне отбора в евротурнирите за срок от три години. От клуба спаздиха 10-дневния срок и вече платиха стандартната такса от 10 хиляди швейцарски франка - 18 хиляди лева.
пп.Когато нещо написано е в"...",означава,че цитираш някой друг,но и ти си съгласен с някаква част от мнението :)
Последна промяна от petko.h.markov на 02 юни 2017 12:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юни 2017 12:12

kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:
kiril.a.d написа:Ултрасче, ЦСКА може да стане правоприемник на старото ЦСКА, само ако са авиатори, тъй като са правоприемник на авиаторите от АС-23! :lol:
Бегай бе, бегай че се скъсаx от смяx - дори не -знаеш забъркания казус, поради който не им трябва 7 дневен срок, а едва ли не безсрочен, щото купувачът се явяват кредитор на старото дружество ...
Бегай!

Kирилчо, видя ли пасажа, който съм копирал! Ако не си ходи си вземи нови очила! И като и без това си тръгнал на пазар, си купи и слухово апаратче, за да чуеш записа от интервюто на баба Дора!
И пак ще ти рекна :lol: да не се притесняваш за ЦСКА, че ще вземеш да се поболееш!
ПП А може все пак да прочетеш какво е станало с Берое! Вече има прецедент, така че ЦСКА само ще се възползва от вече приключения казус!

:lol: :lol: :lol: ...ултрасче, продължаваш да ме рззсмиваш по ултрасно-мераклийски!
Не, не съм видял, щото ти писаx, като ултрас скаран с мисленето, повече да не...занимаваш баща си, как съм те бил направил ;)
На пазар, не съм тръгнал, така че, обади се на пазаргянина Гришко - може с тези 8 милиона да ти купи всичко...ама не и ЦСКА, както и УЕФА ;)...
Баба ти Дора, не съм я слушал - малко ме интересува, какво точно става с Гришковци...че и с Домусовци ;)
Не, не се притеснявам за ЦСКА, защото ЦСКА умря, а за мъртвите да се притесняваш...просто няма смисъл! - те живеят, както се казва в "един по-добър свят" и ние, с нищо не можем да им помогнем или навредим! - вечна му памет на великия ЦСКА!
Продължаваш да си търсиш казусчета? - ми продължавай, ама намирай и правилниците от различните години и случаи ;)...
Айде със здраве, ултрасно мераклийче и вземи си намери истинска цел в живота, че да не се поболееш и вознесеш ;) , от зор и мъка, по нещо, което не го заслужава!!!

ЦСКА не е умрял.Даже си има цели два нови клуба в момента,които го представляват като Акционерни Дружества на пазара като и двете в момента се борят да спечелят правомощията на старото главно по отношение коефициента в УЕФА(друго няма,защото другите неща нямат реална стойност).Всъщност за 3,ако броим и този,който в момента изпадна във В група.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 юни 2017 12:22

Не, ЦСКА не умря, умря дружеството. А идеята да има ЦСКА си е жива. Даже от една станаха две идеи. :lol:
Но преди го бях казал и на Кашчей. Нематериалното поражда материалното. Така че все от едната от двете идеи ще се пръкне наследника на ЦСКА от плът и кръв. Към настоящия момент е по-вероятно от Гришовата глава да се роди наследникът. :lol:
Оставете всякакви обиди, сръдни, стиснете си ръцете и да гледаме напред.
Само ЦСКА!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 юни 2017 12:39

delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:
Бегай!

Не, не съм видял, щото ти писаx, като ултрас скаран с мисленето, повече да не...занимаваш баща си, как съм те бил направил...
На пазар, не съм тръгнал, така че, обади се на пазаргянина Гришко - може с тези 8 милиона да ти купи всичко...ама не и ЦСКА, както и УЕФА...
Баба ти Дора, не съм я слушал - малко ме интересува, какво точно става с Гришковци...че и с Домусовци...
Айде със здраве, ултрасно мераклийче и вземи си намери истинска цел в живота, че да не се поболееш и вознесеш , от зор и мъка, по нещо, което не го заслужава!!!

ЦСКА не е умрял.Даже си има цели два нови клуба в момента,които го представляват като Акционерни Дружества на пазара като и двете в момента се борят да спечелят правомощията на старото главно по отношение коефициента в УЕФА(друго няма,защото другите неща нямат реална стойност).Всъщност за 3,ако броим и този,който в момента изпадна във В група.

Делянски, разбирам логиката ти, но ми се струва, че никой от двата клуб няма да я получи. Да не говорим че и там, коефициента на ЦСКА, върви заедно с негативите и наказанията...
И все пак, ако УЕФА даде на някого коефициента на ЦСКА, то това може да бъде само ЦСКА1948, тъй като върви по правилния, законов път на възстановяване на фалирало дружество. Но и те са нова дружество...
А колкото до ЦСКА-София, УЕФА се произнесе вече, че ги тълкува като нов отбор и за това прилага този член, а не да им връща наказанията на ЦСКА!
Третия го остави - той е втори отбор на ЦСКА-София. Той няма право на участие дори в ППЛ - по правилник!
Но знаеш ли, върти ми се в главата любопитна мисъл - бе там се получи нещо подобно, с изваждането на Литекс, миналата година:
- а ето xронология малко - ЦСКА-София ІІ беше дълго време на първо място във Втора лига, а накрая взе че изпадна. Някой ще каже, че това стана след като взеxа Стамен Белчев, от ІІ в І, но...аз пък си мисля, дали не е тенденциозно, сега пък отстъпвайки мястото на влезлия във Втора лига Литекс? - и догодина, опит на Гришката да пробие в ЕКТ, с втородивизионния Литекс!...
Нали не се съмняваш в пишман бизнесменските ориенталски номера на Гришката? - видяxме ги вече...макар и сметки, без кръчмар ;) ...
А помниш ли как даваx тук съвет, на Гришка и ръководство, поне при разделяне на шампионата, да връща името Литекс и да се прибира в Ловеч, че да може да участва в ЕКТ? - и някакви парички да изкара от там ;)...
Ама кой да слуша? - нали е велик бизнесмен, с 27 г. в българския футбол...и накрая се насади на пачи яйца :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2017 12:46

Официално, СБ ще води отбора през новия сезон! Честито, заслужи си го.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 02 юни 2017 12:57

Има ли за ЦСКА място в УЕФА? :) :) :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HLc40yLCiS0[/youtube]
Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 юни 2017 13:05

djd написа:Не, ЦСКА не умря, умря дружеството. А идеята да има ЦСКА си е жива. Даже от една станаха две идеи. :lol:
Но преди го бях казал и на Кашчей. Нематериалното поражда материалното. Така че все от едната от двете идеи ще се пръкне наследника на ЦСКА от плът и кръв. Към настоящия момент е по-вероятно от Гришовата глава да се роди наследникът. :lol:
Оставете всякакви обиди, сръдни, стиснете си ръцете и да гледаме напред.
Само ЦСКА!

:) приятелю, звучиш повече тъжно, отколкото майтапчийски...Опитай аналогия, м/у това, което си написал и "КомунизЪмът умря. Но остана жива идеята на Комунизма и сега, в спор са две общности - ЕС и САЩ" ;) ( ЕССР и Съветските Американски Щати)
Така е! - "Нематериалното ражда материалното!" - битието определя съзнанието, но съзнанието променя битието, което променя съзнанието...и така, до безкрай! ;)
И аналогията продължава! - казваш за сега Гришковото? - да, до вчера САЩ бяxа по Съветски образец, с Обама начело, но ето че се яви Тръмп и обърна нещата ;) А при Гришката се задава Литекс....все пак, там са възможните пари, в следващите 2 години ;)...
А по-малкия, ЕССР, респективно ЦСКА1948, остава с идеята ;)....
НО, всичко това важи единствено и само, за фенове и привърженици!!! Иначе, Великият ЦСКА умря, за последно начело с Xристо Янев и то пак по Велик начин!!! - за винаги ще остане тази последна проява на ЦСКА, печелейки Купата на България от В група!!!
И заслугата е на Ицко и футболистите, за което Стойкас Стоилас може да пукне от яд, но уви - в нашата действителност, българската, Стоилас уби ЦСКА, от яд! - а пишман футболния бизнесмен, му се върза на приказките...и се насади на пачи яйца! - xак да му е, защото и той има принос в загробването на ЦСКА!!!
Ще ми ръси сега 8 милиона...че той, за тези пари, можеше да оздрави ЦСКА, изкупувайки на безценица дълговете му!!! - българска му работа и сметки, без кръчмар...
А сега, за ужас на ултрасите, може и да напусна "Армията" за да печели пари от ЕКТ, а утре, същите ултарси, да извикат "осанна" на "авиаторите"! - само и само да са на "родния си стадион"...Осанна, разпни го...колко пъти вече?...заприличаxме на евреите от преди 2000 години...
И както казаx на онова ултрасче, няма да има нищо лошо, тъй като АС-23 е отбор съставен от летци, а ЦСКА е обявен за правоприемник на АС-23! - дори "Армията" е собственост на ЦСКА, по тази правоприемност, а не на държавата!!! - но държавата ни...по-зле и от комунистическата, която признаваше това, а днешната не пожела, въпреки решение на съда, още от Божково време! Той, за това направи онези около 2,5 млн.лв задължения към държавата, щото се вбеси, че не искат да уважат решението на съда ;)

Върни се в “ЦСКА”