CSKA 78 написа:kiril.a.d написа:Ултрасче, ЦСКА може да стане правоприемник на старото ЦСКА, само ако са авиатори, тъй като са правоприемник на авиаторите от АС-23!![]()
Бегай бе, бегай че се скъсаx от смяx - дори не -знаеш забъркания казус, поради който не им трябва 7 дневен срок, а едва ли не безсрочен, щото купувачът се явяват кредитор на старото дружество ...
Бегай!
Kирилчо, видя ли пасажа, който съм копирал! Ако не си ходи си вземи нови очила! И като и без това си тръгнал на пазар, си купи и слухово апаратче, за да чуеш записа от интервюто на баба Дора!
И пак ще ти рекнада не се притесняваш за ЦСКА, че ще вземеш да се поболееш!
ПП А може все пак да прочетеш какво е станало с Берое! Вече има прецедент, така че ЦСКА само ще се възползва от вече приключения казус!

Не, не съм видял, щото ти писаx, като ултрас скаран с мисленето, повече да не...занимаваш баща си, как съм те бил направил

На пазар, не съм тръгнал, така че, обади се на пазаргянина Гришко - може с тези 8 милиона да ти купи всичко...ама не и ЦСКА, както и УЕФА

Баба ти Дора, не съм я слушал - малко ме интересува, какво точно става с Гришковци...че и с Домусовци

Не, не се притеснявам за ЦСКА, защото ЦСКА умря, а за мъртвите да се притесняваш...просто няма смисъл! - те живеят, както се казва в "един по-добър свят" и ние, с нищо не можем да им помогнем или навредим! - вечна му памет на великия ЦСКА!
Продължаваш да си търсиш казусчета? - ми продължавай, ама намирай и правилниците от различните години и случаи

Айде със здраве, ултрасно мераклийче и вземи си намери истинска цел в живота, че да не се поболееш и вознесеш