Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 01 юни 2017 21:27

petko.h.markov написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:
Old_death написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:ЦСКА-София си има получен лиценз.Само,че УЕФА казва "наказваме да не играете в ЕКТ.Да не кандидатствате за лиценз и догодина или да питате"

"След задълбочено обсъждане УЕФА прецени, че структурните промени в клуба, датиращи от юни 2016, са в противовес с чл. 12 от Правилника на УЕФА за клубно лицензиране и финансов феърплей и с т.нар. “тригодишно правило”.

В резултат ПФК ЦСКА-София няма право да кандидатства в УЕФА за лиценз за следващите две издания на европейските клубни турнири (2017/2018 и 2018/2019)."
Какво чакате от ЛК?

И кога го получи този лиценз , имаш нещо официална информация ли , що ли ???? Кога ЛК излезе и обяви кой взима и кой не лиценз , така както го направи СТК , че нещо съм го пропуснал ??? Или по навик първо пишеш , а после мислиш :mrgreen:

Смяташ ли че мисли ? Хиляда пъти обяснявам , че няма решение на ЛК , което да бъде обжалвано . Те пък чакат ние да обжалваме , да се получи отговор от УЕФА и тогава да излязат с решение . Човек трябва да мисли преди да пише ! В ГФС си надробиха кашата и сега ще я гълтат с повече или с по малко сълзи .

Имаш решение на УЕФА,което се колебаете дали да обжалвате пред КАС.ТЯХНОТО НАКАЗАНИЕ ТРЯБВА ДА ОБЖАЛВАТЕ,УМНИКО!

Абе запри и се и ти бе , че стана нарицателно за идиотизъм ... НЯМА решение на УЕФА , има един имейл ОТГОВОР на запитване отправен от лицето П.Колев , това е , НЯМА , за теб специално повтарям ... НЯМА нищо официално все още !!! А защо се бави ЛК , само те си знаят , но явно нещо са сгафили много жестоко и да не се окаже , че тази година никой да не участва в ЕКТ , ще е голям майтап !!!

Нали беше във възторг от СТК,а казват следното в своето решение:
От БФС обаче не можаха да потвърдят дали „червените“ действително са входирали жалба в Лозана. От централата обясниха, че КАС няма задължение да ги извести за постъпването на такава, а само за решението дали тя е уважена или не. Затова СТК взима предвид 10-дневния срок, в който ЦСКА може да обжалва, тъй като ако не го стори, а същевременно от „Българска армия“ обжалват и спечелят, ще се стигне до ощетяване.
„ЦСКА има право да обжалва, а какъв ще бъде отговорът – не можем да кажем

Та какво ще обжалвате,умнико?

Мдааа , хората са казали , че простотията ходи по хората , а не по животните ..... Ти му казваш чети и мисли , а то рупа ли рупа .... Точно това ти го казаха вече 234342 човека , че за момента НЯМА никакво обжалване , понеже НЯМА РЕШЕНИЕ на ЛК , какво ще бъде решението за сега си знае само ЛК , как да се обжалва някакъв отговор на въпрос от УЕФА бе ..... алоуууу !!!! До момента НЯМА , НИЩО ОФИЦИАЛНО , като РЕШЕНИЕ от ЛК , това успя ли да го прочетеш или трябва още по-бавно да ти го напиша :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2017 21:30

demon777 написа:Ходил съм в Разград Хляб не мога си купя аз му говоря на Български отсреща ме гледат все едно съм от др планета , и ми плещи на туркиш.

Я не лъжи така мръсно, баща ми е от разградско село и съм бил в града много пъти, дума на турски не съм обелил, а съм ял в ресторанти, пил съм кафета, пазарувал съм в магазини ...... тоя ГГ ви проми съвсем мозъците, лъжата я нямате за нищо, като Добър ден я изричате.

В самия Разград българите все още преобладават, за разлика от областта, в която мюсюлманите наистина са повече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 юни 2017 21:38

Ял в ресторанти :lol: :lol: :lol: Дори е началото на 90-те години имаха един ресторант и то в хотела е центъра :lol: :lol: :lol:
Като си бил там я обясни как се стига до ЖП Гарата и до ЖК Орел , 1982 ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2017 21:40

CSKA69 написа:Честито на всички армейци!

Пичове, успокойте се, търг се печели, когато се преведат парите, заложени в офертата, нищо не сте спечелили още. :lol: :lol: :lol: Не искам да ви развалям радостта, но съм 99% убеден, че фирмата Ред Енимълс, която е куха вчерашна фирмичка, няма да плати нищо накрая. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2017 21:54

Тони написа:Ганчев пак ги врътна всички. Старо куче е той. Представям си какво страдание изпитват левскарите, които се радваха и погребвахa ЦСКА, а в момента техният клуб е полуумрял. :D

Врътна ли ги този престъпник ??! Ама УЕФА накрая му го врътна май на него, щото там тия схеми и измами не вървят, няма го Бойко и другите ви благодетели-мутри.

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 01 юни 2017 22:00

GOLEADOR написа:ЦСКА - българският Фиорентина!

Фиорентина директно от Серия А ли тръгна, когато фалира, или от аматьорските групи ??
Фиорентина ново дружество ли създадоха или преместиха Дженоа във Флоренция и просто й смениха името ??!

Как не ви е срам да се сравнявате с Фиорентина, когато ваша престъпна схема няма нищо общо, тук БФС погази всички наредби и правилници, създаде "нов шампионат" и нови Наредби, важащи със задна дата, само и само да ви набута там, където нямахте право да играете.

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 01 юни 2017 22:04

Не ни е срам,спокойно. :lol:
Много "лоши" Ганчев,Инджов и Стоичков...Оправят Панчарево.Дават 8 млн. за да изкупят ПФК ЦСКА АД...Издържат отбора...
На Бекалката сигурно пак му се иска да треперим за лицензи всяка година,ама тцЪ нЕма да стане!
Последна промяна от Just1948 на 01 юни 2017 22:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2017 22:05

1982 написа:
CSKA69 написа:Честито на всички армейци!

Пичове, успокойте се, търг се печели, когато се преведат парите, заложени в офертата, нищо не сте спечелили още. :lol: :lol: :lol: Не искам да ви развалям радостта, но съм 99% убеден, че фирмата Ред Енимълс, която е куха вчерашна фирмичка, няма да плати нищо накрая. :mrgreen:

Бекали , да ти припомня само , нещо , мъжка дума , чест , достойнство ...... май ги захвърли настрани когато ти е удобно а :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2017 22:10

petko.h.markov написа:Ако търга беше спечелен от ЦСКА-София,нямаше да дадете възможност синдика да получава тлъста заплата много
време.Плащате сумата,дават ви емблемата пък тя да се оправя.

Абсолютно, Петко, не сега да ми разправят, че Дора щяла да бави плащането на митичните 8 милиона. Никой не ги е насилвал да участват в търга с тази куха фирмичка, създадена вчера и направена умишлено кредитор на ЦСКА, за да може за нея да не важи едноседмичният срок за плащане. :lol: :lol: :lol:

Толкова е прозрачен ГГ, а припознавачите вече си честитят "върнатата" емблема, за която до онзи ден крещяха, че нямала никакво значение. :mrgreen: :mrgreen: Накрая пак ще им припомням какви са шарани.

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 01 юни 2017 22:12

baraba написа:
GOLEADOR написа:
W84me написа:Ганчев пак измисли схемата, за да придърпа овцете към себе си. Не чакайте оправия с такива в бг футбола.

И каква му е схемата на ГГ,да купи ПФК ЦСКА за 8 000 000 лева.Отиде ти подписчето на вятъра.

Сега опорната точка е , че няма да се платят тези пари някога в .... бъдещето ;) А , никой не отчита факта , че реално на практика има вече плащане и то е 2% от общата сума , а кога ще се плати остатъка до голяма степен вече зависи от бабето , която обаче си подложи добре и обясни , че процеса е сложен и дълъг и може да отнеме дори и година ;)

Бабето обясни нещо по-различно, но ти явно си решил, че всички посещаващи този форум са на нивото, на пърхащите наоколо с премрежен от умиление поглед, изтерзани припознавачи :)
Та така. Как точно, този процес ще се проточи много във времето, при положение, че никой не обжалва потвърденото от съда разпределение? Има си постановени от съда вземания, класове кредитори и оферирана сума. Изготвянето на сметка за разпределение не е голяма философия. Г-н Ганчев няма търпение да плати и да придобие активите, следователно фирмата подала офертата, случайно явяваща се и кредитор, няма да обжалва. Останалите кредитори е още по-нелогично да го правят, което на прост език означава, че няма пречка цялата галимация да приключи бързо.
Ако отида още по-далеч, съвсем логично е и да попитам, защо в търга участва кредиторът 'Red Animals', а не произволната фирма не кредитор, да речем "Red Carrots"? Та нали тогава всичко щеше да приключи много бързо и г-н Ганчев щеше да има възможност да плати незабавно, придобивайки активите. Обаче аз не съм такъв човек и няма да задам този въпрос.
И да, отчитам, че са внесени едни 2%, точно както отчитам, че внасянето ще приключи с тях

П.П. И не тръгвай да ми пробутваш тезата, че врътката с "животните" била за намаляване на плащането - чии точно вземания са "изкупени" е ясно и на малко по-грамотните ученици :)

Върни се в “ЦСКА”