Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот No Pyro No Fun » 09 юни 2013 13:27

Е какво искаш да ти кажа... като малък баща ми ме водеше с него на работа в едно поделение до София и ме оставяше на някакви войници да ме наглеждат и си спомням че в стаите им беше пълно с плакати и календари на ЦСКА и ме учеха на песните... не казвам че всички войници са от ЦСКА... много ясно че има и левскари... след няколко години като почнах да се интересувам повече го питах и той ми разказваше как след всеки мач с Левски са се връщали със рани по кокалчетата и със синини и голяма част от тях са били както вие ги наричате "скинари с петолъчки", бладорение на които в края на 90те и началото на века София ви е била тясна. В София и района може нещата горе долу да се изравнени, но в провинцията съм сигурен че 80% от войниците които се интерсуват от футбол са ЦСКАри.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 юни 2013 13:38

No Pyro No Fun написа:Е какво искаш да ти кажа... като малък баща ми ме водеше с него на работа в едно поделение до София и ме оставяше на някакви войници да ме наглеждат и си спомням че в стаите им беше пълно с плакати и календари на ЦСКА и ме учеха на песните... не казвам че всички войници са от ЦСКА... много ясно че има и левскари... след няколко години като почнах да се интересувам повече го питах и той ми разказваше как след всеки мач с Левски са се връщали със рани по кокалчетата и със синини и голяма част от тях са били както вие ги наричате "скинари с петолъчки", бладорение на които в края на 90те и началото на века София ви е била тясна. В София и района може нещата горе долу да се изравнени, но в провинцията съм сигурен че 80% от войниците които се интерсуват от футбол са ЦСКАри.

Момче ,
сега ако ми обясниш и къде са били левскарите в този момент , докато в казармите е имало 80 % цесекари ще съм ти много благодарен :)
Само да ти кажа , че казармата допреди няколко години беше задължителна :)) Нали не твърдиш , че само 20% от левскарите са отбивали военна служба ?

ПП: Само да ти кажа , че дядовите и бащините разкази не са истинската картинка на това , което е било . И още нещо : когато ви е създаден отбора , вие сте нямали никаква публика . Впоследствие започват войничетата да ги карат на стадиона под строй за да има хора , които да подкрепят този отбор , по-късно към тях се присъединяват и хората от селата , който работят по заводи , фабрики и т.н. Така , че айде не ми обяснявай , кой какъв е бил навремето .Напълнете си сектора един път и тогава дрънкай за проценти :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 09 юни 2013 13:44

zlobul написа:
No Pyro No Fun написа:Е какво искаш да ти кажа... като малък баща ми ме водеше с него на работа в едно поделение до София и ме оставяше на някакви войници да ме наглеждат и си спомням че в стаите им беше пълно с плакати и календари на ЦСКА и ме учеха на песните... не казвам че всички войници са от ЦСКА... много ясно че има и левскари... след няколко години като почнах да се интересувам повече го питах и той ми разказваше как след всеки мач с Левски са се връщали със рани по кокалчетата и със синини и голяма част от тях са били както вие ги наричате "скинари с петолъчки", бладорение на които в края на 90те и началото на века София ви е била тясна. В София и района може нещата горе долу да се изравнени, но в провинцията съм сигурен че 80% от войниците които се интерсуват от футбол са ЦСКАри.

Момче ,
сега ако ми обясниш и къде са били левскарите в този момент , докато в казармите е имало 80 % цесекари ще съм ти много благодарен :)
Само да ти кажа , че казармата допреди няколко години беше задължителна :)) Нали не твърдиш , че само 20% от левскарите са отбивали военна служба ?

ПП: Само да ти кажа , че дядовите и бащините разкази не са истинската картинка на това , което е било . И още нещо : когато ви е създаден отбора , вие сте нямали никаква публика . Впоследствие започват войничетата да ги карат на стадиона под строй за да има хора , които да подкрепят този отбор , по-късно към тях се присъединяват и хората от селата , който работят по заводи , фабрики и т.н. Така , че айде не ми обяснявай , кой какъв е бил навремето .

В казармата не ви взимаха вас, левскарите, защото се проваляхте на теста с шомпула. Тези, които го преминаваха този тест и отбиваха редовна военна служба никога не са им зачислявали оръжие, освен хладно в кухнята. Поне при нас беше така.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 юни 2013 13:52

валидол за теб написа:
zlobul написа:

Момче ,

ПП: Само да ти кажа , че дядовите и бащините разкази не са истинската картинка на това , което е било . И още нещо : когато ви е създаден отбора , вие сте нямали никаква публика . Впоследствие започват войничетата да ги карат на стадиона под строй за да има хора , които да подкрепят този отбор , по-късно към тях се присъединяват и хората от селата , който работят по заводи , фабрики и т.н. Така , че айде не ми обяснявай , кой какъв е бил навремето .

В казармата не ви взимаха вас, левскарите, защото се проваляхте на теста с шомпула. Тези, които го преминаваха този тест и отбиваха редовна военна служба никога не са им зачислявали оръжие, освен хладно в кухнята. Поне при нас беше така.

С това изказване направо изби рибата . доживях цесекар да направи подобно изказване . сигурно затова сектора ви е Г :)) .
Ами да мойто момче , само ерудитите в тази област преминаваха теста :)) , то не е лесно човек да поеме "шомпъла" . Ние обикновено се проваляхме на този тест и затова ни даваха оръжие , докато вие , преминалите теста сте били само в артелната . та в този ред на мисли , споменът ти е от стаята на артелчиците , които са поемали целия шомпъл . хаххаахах
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 09 юни 2013 13:59

Ами за провинцията ти говоря Благоевград, Плевен, Видин и Враца защото само от там познавам по-големи момчета... от къде през 1948г. имаме толкова публика?
Изображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 юни 2013 14:11

Междувременно през есен­та на 1944 г. комунистическият режим обединява Лев­с­ки с По­щен­с­ки спор­тен клуб (ПСК), но­ви­ят клуб е регистриран като ПСК Лев­с­ки.

В края на 1960-те години, идва нова вълна на реформи в българския футбол, част от които са масовите обединения на клубове. Така на 22 януари 1969 година Левски е обединен с отбора на Спартак (София) и Спортист (София) под покровителството на Министерството на вътрешните работи. Името на отбора отново е сменено - този път на Левски - Спартак. Това е обратна точка в цялата история на клуба. Попадайки под егидата на МВР Левски се превръща в спортна секция (ведомствен отбор) на народната милиция.

В периода 1949-1956 г. емблемата на клуба е неправилен шестоъгълник, запълнен вертикално с червен, бял, син и жълт цвят и ръкописно изписана буква „Д“ с червена петолъчка над нея и надпис „София“ в подножието.

Злобния, купи ли си нови маратонки от sportsdirect?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 09 юни 2013 14:23

zlobul, не ми се оправдавай и прояви някакво, дори и елементарно въображение, когато ми отговаряш. Стига с папагалски отговори, копи пейсти и плагиатстване. Животински механизми не ща. И заяви категорично; мина ли шомпула или не го усети?

п.п. и да допълня, че ако на тази снимка, дето си си е сложил за аватар си ти, тогава не съм "твойто момече", щото и на години и на ръст си ми до средата, до оная ми работа, а на акъл си под нея, до пищялите някъде :roll:
Последна промяна от валидол за теб на 09 юни 2013 14:26, променено общо 1 път.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 юни 2013 14:26

Оставете го злобьо! Няма смисъл да се дискутира с човек чиито представи за историята се градят на личностни впечатления от директно познанство или участие в историческите събития.

Само да добавя още нещо.Княз Кирил освен ,че е пияница е и безнадежден комарджия забъркан в корупционни скандали.
Това, че сте били фашисти беше в подигравателен смисъл.Не сте били защото както уточних сте въртиопашки на всяка власт.Иначе смятам си виждал прослувутата снимка с нацисткия поздрав.Стига толкова ,темата е за ЦСКА.Мога да продължа във вашия форум с разясненията какви сте и що сте.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 юни 2013 14:26

Червени_шампиони написа:
Междувременно през есен­та на 1944 г. комунистическият режим обединява Лев­с­ки с По­щен­с­ки спор­тен клуб (ПСК), но­ви­ят клуб е регистриран като ПСК Лев­с­ки.

В края на 1960-те години, идва нова вълна на реформи в българския футбол, част от които са масовите обединения на клубове. Така на 22 януари 1969 година Левски е обединен с отбора на Спартак (София) и Спортист (София) под покровителството на Министерството на вътрешните работи. Името на отбора отново е сменено - този път на Левски - Спартак. Това е обратна точка в цялата история на клуба. Попадайки под егидата на МВР Левски се превръща в спортна секция (ведомствен отбор) на народната милиция.

В периода 1949-1956 г. емблемата на клуба е неправилен шестоъгълник, запълнен вертикално с червен, бял, син и жълт цвят и ръкописно изписана буква „Д“ с червена петолъчка над нея и надпис „София“ в подножието.

Злобния, купи ли си нови маратонки от sportsdirect?

потвърждаваш тезата , че с идването на комунизма , са правени опити "отборът на народа" да бъде смачкан , но не би .И още 45 години да имаше комунизъм , пак нямаше да успеете , защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 юни 2013 14:28

Харесваш ми как отговаряш избирателно. Защо народът се сети за ФК Левски едва в 27-ми кръг? Къде беше народа преди това? За мачовете от ЕКТ няма да те питам, защото половината ще продавате царевица по Черноморието.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”