Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
И кво? Вече няма интерес към драмите около ЦСКА, а? Що ли ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Teo написа:Голяма част от парите за емблемата отиват в погасяване на стари задължения които имаше старото акционерно дружество... чакам мнение от Васконти за очевадната приемственост, която искаше!
Нищо очевадно няма, Тео. Има само обещание да се дадат едни пари, има сведения, получени по канала ЕЖК, че на УЕФА ще се платят едни 2 милиона.
Тео, аз съм казвал хиляда пъти, че при определени обстоятелства бих припознал тоя клуб. Да кажем, че всичко необходимо в тази насока се случи. Питам - защо трябваше да се загубят 2 години, даже вече са 4? Защо трябваше да се стига до там да се псуват юноши на ЦСКА, които са в тоя клуб от 5 годишна възраст? Защо трябваше да се разделят феновете - все тая колко е било разединението! И тука седнали разни хора да пращат на Герена стари ЦСКАри само защото не искат да приемат това, което стана? А колкото и да си заравяте главата, този клуб на Армията няма никаква пряка или дори далечна косвена връзка с ЦСКА. Това е абсолютен факт, макар и да има легитимен шанс все пак в крайна сметка да бъде приет за приемник на ЦСКА. Ами ние не приемаме нещата просто така, случилото се беше наистина прекалено! Самите фенове малко преди това писаха декларация, че няма никога, забележи - никога да приемат Литекс. Да не ти припомням самият ти как залиташе. В крайна сметка все пак избрахте лекия и неангажиращ път - ваше право. Аз реших да действам на принципа виновен до доказван на противното. Ако Ганчев не направи нещо повече от едни голи обещания, той ще си остане виновен в моите очи, а този клуб ще си остане чисто нов такъв, без история и все тая вие какво мислите по въпроса.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
@vaskonti
Все пак трябва да кажеш какво според теб още не е свършено от ГГ за да бъде ЦСКА - София правоприемник на ЦСКА.Ето,това което исках аз вече се изпълни (членство в ОСК ЦСКА и закупуване на ПФК ЦСКА).Единствено което остана е да се намери път към обединението на феновете.Но това зависи вече от всички нас.Надявам се ген.Мечков да постъпи като честен човек ,да потърси начин и да се разбере с ръководството на ЦСКА за едно такова обединение.
Все пак трябва да кажеш какво според теб още не е свършено от ГГ за да бъде ЦСКА - София правоприемник на ЦСКА.Ето,това което исках аз вече се изпълни (членство в ОСК ЦСКА и закупуване на ПФК ЦСКА).Единствено което остана е да се намери път към обединението на феновете.Но това зависи вече от всички нас.Надявам се ген.Мечков да постъпи като честен човек ,да потърси начин и да се разбере с ръководството на ЦСКА за едно такова обединение.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Ааа, пращаме на Герена само онези, които завчера се заиграха с Милицията и крият, че се опитваха чрез пари от конкурентен отбор да ни разсипят. Не и тези, които тихо и умно изчакваха да видят как ще се развият нещата. Доста е логично, ако се замислиш. Който иска в Левски, който иска в Лудогорец. На Армията няма място за тия 50 предатели...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Срокът за плащането не е седмица, защото „Ред Енимълс" също са кредитори. Те са изкупили вземания. Сроковете от 3-4 месеца, посочени от ЦСКА-София и Милко Георгиев, са никакви, защото не се базират на никакви факти. Сега предстои да се направи разпределение на парите. Има няколко реда кредитори. Първи са заложните кредитори НАП и „Инвестбанк", които ще получат парите от продажбата на марките на клуба.”
„След това следват редица други - играчи и служители на клуба, в тази категория влизат 102 човека, други банки, футболисти, мениджъри. Сумата се разпределя пропорционално, никой няма да бъде ощетен. След като изготвя разпределението на парите, то трябва да бъде одобрено от съда, който да излезе с определение. Решението може да бъде обжалвано от всеки от кредиторите или длъжника, независимо дали са доволни или не. Може да се стигне и до последната инстанция, която е Апелативният съд. Всичко това може да отнеме и година, не знам. Мен ме интересува тези 8 милиона да бъдат платени и ще направя всичко възможно", обясни синдикът.
"Може да отнеме и година" казва бабата! Дотогава авиаторите въобще не ги виждам! Но синдикът, ако иска нека да протака и 2-3 години! Когато е готова с "изчисленията", тогава ЦСКА ще си получи емблемата! Друг път няма, колкото и да не и се иска на бабето

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Vasconti, никой не те кара да приемаш каквото и да е! Уж в демокрация живеем, и като не ти харесва нещо, тогава подкрепяш друго, докъдето може и така... 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:Срокът за плащането не е седмица, защото „Ред Енимълс" също са кредитори. Те са изкупили вземания. Сроковете от 3-4 месеца, посочени от ЦСКА-София и Милко Георгиев, са никакви, защото не се базират на никакви факти. Сега предстои да се направи разпределение на парите. Има няколко реда кредитори. Първи са заложните кредитори НАП и „Инвестбанк", които ще получат парите от продажбата на марките на клуба.”
„След това следват редица други - играчи и служители на клуба, в тази категория влизат 102 човека, други банки, футболисти, мениджъри. Сумата се разпределя пропорционално, никой няма да бъде ощетен. След като изготвя разпределението на парите, то трябва да бъде одобрено от съда, който да излезе с определение. Решението може да бъде обжалвано от всеки от кредиторите или длъжника, независимо дали са доволни или не. Може да се стигне и до последната инстанция, която е Апелативният съд. Всичко това може да отнеме и година, не знам. Мен ме интересува тези 8 милиона да бъдат платени и ще направя всичко възможно", обясни синдикът.
"Може да отнеме и година" казва бабата! Дотогава авиаторите въобще не ги виждам! Но синдикът, ако иска нека да протака и 2-3 години! Когато е готова с "изчисленията", тогава ЦСКА ще си получи емблемата! Друг път няма, колкото и да не и се иска на бабето
Ще протака защото докато е синдик , ще си получава тлъстата заплата и ще има сухо за поркане .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
- Контакти:
Ако търга беше спечелен от ЦСКА-София,нямаше да дадете възможност синдика да получава тлъста заплата много
време.Плащате сумата,дават ви емблемата пък тя да се оправя.Разпределението на парите вас не ви интересува.
Най-вероятно такова участие е нейна идея
Проваленият търг е на 30 март,фирмата на Кюстендилеца е регистрирана на 23 март.Пет дни са крайно недостатъчни
за да станеш кредитор на ПФК ЦСКА
време.Плащате сумата,дават ви емблемата пък тя да се оправя.Разпределението на парите вас не ви интересува.
Най-вероятно такова участие е нейна идея

Проваленият търг е на 30 март,фирмата на Кюстендилеца е регистрирана на 23 март.Пет дни са крайно недостатъчни
за да станеш кредитор на ПФК ЦСКА
Последна промяна от petko.h.markov на 01 юни 2017 09:59, променено общо 1 път.
Old_death написа:CSKA 78 написа:Срокът за плащането не е седмица, защото „Ред Енимълс" също са кредитори. Те са изкупили вземания. Сроковете от 3-4 месеца, посочени от ЦСКА-София и Милко Георгиев, са никакви, защото не се базират на никакви факти. Сега предстои да се направи разпределение на парите. Има няколко реда кредитори. Първи са заложните кредитори НАП и „Инвестбанк", които ще получат парите от продажбата на марките на клуба.”
Ще протака защото докато е синдик , ще си получава тлъстата заплата и ще има сухо за поркане .
Да, но за нас подобно протакане не е от полза. Мине ли търга за базите, всичко трябва да се финализира възможно най-бързо.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
petko.h.markov написа:Ако търга беше спечелен от ЦСКА-София,нямаше да дадете възможност синдика да получава тлъста заплата много
Петко , пак се обаждаш неподготвен , но сме ти свикнали .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.