Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот FCD » 31 май 2017 13:56

vaskonti написа:Абе не ви засягат, ама и вие си падате малко припознавачи. Не баш по същия начин, но в най-добрия случай сте първи братовчеди на червените припознавачи, ако мога така да се изразя. Но това е друга тема.

Шуро-баджанащината в тази държава е повсеместно явление, преплитащо се в сложни връзки и взаимоотношения. :mrgreen:
Аз лично никого не съм припознал, не знам за кого говориш така общо.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 май 2017 14:08

[center]ЦСКА - българският Фиорентина!
[offtopic]Изображение
ЧЕСТ![/offtopic][/center]
След приемането на ЦСКА - София в ОСК ЦСКА и закупуването на обявения във фалит ПФК ЦСКА , ние сме българският еквивалент на Фиорентина.Надявам се УЕФА да не приложи към нас двойния си стандарт и да постъпи с ЦСКА така както стори с клуба от Италия. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2017 14:18

honda написа:С помоща на кристалното ми кълбо правя прогнози - признавам , разкри ме ;) .
Сега нека спомена за част от моите прогниз , направени с помоща на кристално кълбо.
- Кой първи писа каква ще бъде съдбата на ЦСКА при Титан - още 2009/10
- Кой първи писа ,че строежа на нов ултрамодерен стадион от Титан е прах в очите
- Кой първи писа ,че обяването на ЦСКА за наследник на АС-23 от съда е прах в очите.
- Кой първи писа,че ЦСКА няма да стане шампион през сезон 2009/10 - в момент когато ЦСКА имаше пълен актив . Когато го написах ,някои хора ме посъветваха да си променя дрогата. Ами пак познах , просто имах информация че отбора ви е пробит и то от един човек,който в моментая боготворите.
-Кой първи писа ,че хора близки до ГЕРБ ще влезнат в Левски- през 2009
- Кой първи писа, че Газпром ще обяват спонсорство на Левски
-Кой първи писа какво ще се случи когато братя Домусчиеви се появиха на сцената.
-Кой първи писа за какво ще се случи с корабите на ПБМФ
- Кой първи писа за трибуна "Моци" и кой ще плаща за нея.
-Кой първи писа за политиката на Лупи и докъсе ще доведе тя
-Кой първи писа докъде ще доведе стратегията на фамозните юристи на ЦСКА при решаване на спорове.
- Кой първи писа за катастрофата с КТБ - 2 седмици преди да започне"атаката"
-Кой първи писа за влизането на Виваком в Левски- през 2014
- Кой първи писа ,че ви е отказан лиценз за ЕКТ .
Ами явно кристалното ми кълбо доста познава ;) .
Кой ви втълпи в главите глупостта ,че изкупуването на активите на дружество в несъстоятелносст ,прави изкупилия активите правоприемник? Един въпрос когато фалира корабната компания "Ренесанс" активите и бяха изкупени от "Принцес" , "Ошеания" и "Азамара"(Роял Карибиън) ,но това не прави изкупилия активите правоприемник.
Това че едни 8млн лв ще бъдат платени на Държавата по никакъв начин не решава проблема . Задълженията на старото дружество към Държавата са повече от 13 млн лв. Ами 8 млн.лв определено не са достатъчни ;) . При всички случаи Държавата е ощетена.

Явно колегата е прав! Циганката, която те хвалеше е умряла, и затова вече сам се хвалиш!
виж по-долу какво гласи законът и не се излагай повече!

Чл. 717д. (Нов - ДВ, бр. 58 от 2003 г., изм. - ДВ, бр. 105 от 2016 г.) (1) Купувачът е длъжен в 7-дневен срок от приключване на продажбата да внесе предложената от него цена, като приспадне внесения задатък.
(2) Когато за купувач бъде обявен кредитор с прието вземане или кредитор с права по чл. 717н, синдикът изготвя сметка за разпределение, в която посочва и каква част от дължимата цена купувачът трябва да внесе за изплащане на вземанията на другите кредитори и каква част се прихваща срещу вземането на кредитора. Купувачът е длъжен в 7-дневен срок от влизане в сила на сметката за разпределение да внесе сумите, необходими за изплащане на вземанията на други кредитори, съобразно влязлата в сила сметка за разпределение, или сумата, с която цената надминава неговото вземане, когато няма други кредитори.

ПП Освен това ЦСКА може да стане пълен правоприемник на старото ПФК чрез казуса Берое! Ако толкова те интересува може да потърсиш за какво иде реч! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 31 май 2017 14:54

CSKA 78 написа:
honda написа:С помоща на кристалното ми кълбо правя прогнози - признавам , разкри ме ;) .
Сега нека спомена за част от моите прогниз , направени с помоща на кристално кълбо.
- Кой първи писа ,че строежа на нов ултрамодерен стадион от Титан е прах в очите
- Кой първи писа ,че обяването на ЦСКА за наследник на АС-23 от съда е прах в очите.
- Кой първи писа,че ЦСКА няма да стане шампион през сезон 2009/10 - в момент когато ЦСКА имаше пълен актив . Когато го написах ,някои хора ме посъветваха да си променя дрогата. Ами пак познах , просто имах информация че отбора ви е пробит и то от един човек,който в моментая боготворите.
-Кой първи писа какво ще се случи когато братя Домусчиеви се появиха на сцената.
-Кой първи писа докъде ще доведе стратегията на фамозните юристи на ЦСКА при решаване на спорове.
Ами явно кристалното ми кълбо доста познава ;) .
Кой ви втълпи в главите глупостта ,че изкупуването на активите на дружество в несъстоятелносст ,прави изкупилия активите правоприемник? Един въпрос когато фалира корабната компания "Ренесанс" активите и бяха изкупени от "Принцес" , "Ошеания" и "Азамара"(Роял Карибиън) ,но това не прави изкупилия активите правоприемник.
Това че едни 8млн лв ще бъдат платени на Държавата по никакъв начин не решава проблема . Задълженията на старото дружество към Държавата са повече от 13 млн лв. Ами 8 млн.лв определено не са достатъчни ;) . При всички случаи Държавата е ощетена.

Явно колегата е прав! Циганката, която те хвалеше е умряла, и затова вече сам се хвалиш!
виж по-долу какво гласи законът и не се излагай повече!

Чл. 717д. (Нов - ДВ, бр. 58 от 2003 г., изм. - ДВ, бр. 105 от 2016 г.) (1) Купувачът е длъжен в 7-дневен срок от приключване на продажбата да внесе предложената от него цена, като приспадне внесения задатък.
(2) Когато за купувач бъде обявен кредитор с прието вземане или кредитор с права по чл. 717н, синдикът изготвя сметка за разпределение, в която посочва и каква част от дължимата цена купувачът трябва да внесе за изплащане на вземанията на другите кредитори и каква част се прихваща срещу вземането на кредитора. Купувачът е длъжен в 7-дневен срок от влизане в сила на сметката за разпределение да внесе сумите, необходими за изплащане на вземанията на други кредитори, съобразно влязлата в сила сметка за разпределение, или сумата, с която цената надминава неговото вземане, когато няма други кредитори.

ПП Освен това ЦСКА може да стане пълен правоприемник на старото ПФК чрез казуса Берое! Ако толкова те интересува може да потърсиш за какво иде реч! ;)

Ултрасче, ЦСКА може да стане правоприемник на старото ЦСКА, само ако са авиатори, тъй като са правоприемник на авиаторите от АС-23! :lol: :lol: :lol:
Бегай бе, бегай че се скъсаx от смяx - дори не -знаеш забъркания казус, поради който не им трябва 7 дневен срок, а едва ли не безсрочен, щото купувачът се явяват кредитор на старото дружество ;) ...
Бегай!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 31 май 2017 15:01

GOLEADOR написа:[center]ЦСКА - българският Фиорентина!
[offtopic]Изображение
След приемането на ЦСКА - София в ОСК ЦСКА и закупуването на обявения във фалит ПФК ЦСКА , ние сме българският еквивалент на Фиорентина.Надявам се УЕФА да не приложи към нас двойния си стандарт и да постъпи с ЦСКА така както стори с клуба от Италия. ;)

:) приятелю, трябва да те натъжа, че и твоите надежди са напразни! - УЕФА не ги интересуват български обединения, както и "български номера", дори в изпълнението на водещи бизнесмени ;) ...
Второ, България не е Италия, а Европа е "на две скорости" ;) ...
И трето, старото ЦСКА е с наказания - 2 години без участие в ЕКТ и стартиране с -15 точки!!!
Т.е. на фона на всичките...това и онова, искаш ли следващия сезон, Гришковите да стартират с -15 точки? ;) ...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 май 2017 15:04

baraba написа:
honda написа:
baraba написа:
Old_death написа:
CSKA 78 написа:
honda написа:По принцип е така ,както казваш и е вярно това което казваш. Но реалната ситуация е доста по-различна. Има Кредитор който е с предимство пред всички останали кредитори- Държавата . Всичко отива в него. Под еуфорията ,която си си пропуснал един детайл в думите на Д.Милева- Задълженията към "Ред Енималс" ще бъдат приспаднати ,ако имат право на това( с други думи казано ,ако се стигне до тях- реално няма да се стигне до тях понеже всичко трябва да иде в държавата). Вече писах ,че цялата игра е за печелене време. Докато не бъдат изплатени тези 8 млн лв . по никакъв случай "Ред Енималс " не могат да претендират за активите на старото дружество.

Хонда, засякъл съм те, че каквото и да напишеш в подфорум ЦСКА, после то се обръща и те захапва отзад! :lol: Няма начин да не си по-крив в случая! Защото Ред Анималс са кредитори, които плащат на всички останали кредитори! Осмисли го! В този случай на тях първи ще се приспаднат сумите, които старото ПФК им дължи! Както и няма едноседмичен срок за внасяне на 8 млн.!

И Дора го каза , но няма кой да слуша . Иначе тук са се наредили експерт до експерта и всички с експертни мнения .

Мдааа и "главните" им експерти (хонда , уйно ... си имат и кристални кълбенца и вече хвърлят карти "Таро" и предсказват бъдещето .... имат даже и промоция .... ходене по къщята с гледане на място Къде сме тръгнали ние , ехеееее ... Много ми е гот , когато след месеци слюнкоотделяне , доказания тактик Ганчев с един - два хода и им нацепва тиренцето ... до сливиците :mrgreen: По всяка вероятност НЯМА да се платят точно тези 8 милиона , но най-важното е , че ще се плати именно на държавата , може би и на някой друг кредитор , все пак всичко зависи как ще ги изчисли синдичката и съдът да одобри !!! Така от ЦСКА - София , който с този ход придоби и правото да бъде единствен правоприемник на фалиралото ПФК няма да ощети баба Гицка с нейните 2 лв , за разлика от едни други на които НИЕ данъкоплатците им плащаме консумативите за стадион и база !!!

С помоща на кристалното ми кълбо правя прогнози - признавам , разкри ме .
Ами явно кристалното ми кълбо доста познава .

Сега какво , умря циганката дето те хвалеше и взе да биеш тъпана сам ли :roll:
Задълженията към държавата са около 8 милиона без лихви ;) А как реши , че ще е ощетена , като си вземе дължимото и няма да е ощетена , ако не го вземе , това вече само ти си го знаеш !!! Не видях да си писал , колко са задълженията на "безценните" ти от стадиона Кабрио ??? Там държавата ощетена ли е или не ??? Кога ще ни върнете парите на нас данъкоплатците , които насила ни накараха чрез МВР да ви плащаме консумативите за стадион и база ???? Кога вашия Спас Финния , ще даде един лев за погасяването на около 30 милиона дългове на "безценните" ти ???? Как и защо играете в Елита на българския футбол със дългове около 30 милиона , а Локо Сф бяха изхвърлени за един и половина ??? Все въпросчета , по които мълчиш съвсем ... компетентно
Докато сте на това дередже мое си гледате само във вашата паничка , а не да ми идвате в къщата и да ръсите акъл , щото ако имахте акъл щяхте да си оправите вашия си отбор

Ами хваля се - има за какво . Все пак съм си го заслужил :) . С помоща на кристалното си кълбо познавам и го използвам. Да имаш нещо напротив.

Честно казано не знаех, че лихвите не влизат в задълженията,а аз неграмотника си мислех ,че влизат и са точно толкова дължими :) . Ако искаме да сме максимално точни 8 млн са задълженията ви без лихвите към НАП . Със задълженията към други държавни институции и лихвите общите ви задължения към Държавата бяха над 13 млн преди повече от година( в момента не са по-малко от 15 млн). Дали е ощетена или не - ами поне доколкото знам 8 млн по-малко от 13 млн или греша а ;). Всичко това при условия ,че тези 8 млн лв бъдат платени, а по всичко личи че няма да бъдат платени . Все още очаквам да посочиш кой съд ви посочи за правоприемник на ЦСКА, на мен лично не ми е известно това да се е случило . Ако се е случило има няколко интересни казуса - Ще кандидаствате ли за базите ?- Дори и да кандидатсвате ,ако сте правоприемници , няма да ви допуснат до участие.
Не знам на кого го нацепва ГГ , но някой в този форум твърдеше ,че един отбор ще играе в ЕКТ, а то май се оказа ,че в следващите 2 години няма да играе,а оттам нататък ще играе ако успее да изпълни критериите за ФФ. Не е невъзможно да се случи . Зависи доколко задълбочен ще бъде контрола . При задълбочен и щателен контрол след 2 години този отбор посмътно няма да може да изпълни тези критерии.
Би ли посочил някаква информация за неизяснени взаимоотношения между ФК Левски и МВР? Такива съществуват май единствено в главата ти.(Надявам се правиш разлика между ФК Левски и ОСК Левски) Едно друго министерство плащаше консумативите текущите разходи за един друг стадион до 2005.
Ако искаме да сме точни задълженията на ФК Левски са доста по-малко от посената от теб сума и в около 80% са към свързани лица и свързани със строежа на Сектор А - тези задължения не влият на лиценза. Задълженията към контролирани лица се изплащат по съгласувана със самите лица схема.
Ако имаш някаква друга информация с удоволствие бих я коментирал.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 май 2017 15:12

kiril.a.d написа:Вчера, изказаx някои предположения, какво следва от решението на УЕФА и ето ви днес, доста показателни новини и случки:
Първо, вижте отбора на Белчев, с който тръгва срещу Дунав - много прилича на отбора ЦСКА-София ІІ, който изпадна във В група...
Второ, Бумал искал да си xоди...Сигурен съм че не само той ;) Имали договори? - имат, ама още две години да получават пари за лудо...що пък да не им вземе парите Гришката?
Трето, спечеления търг...Да, сумата която ще се плати, явно е под 8 млн., след като са кредитори и са купили дългове, но това са пак пари, които ще се дадат, а възвращаемост, няма! - за Купата на България се дават 200 000 лв, за титла, 300 000 лв. Да речем общо 500 000 лв, ама това е издръжката за един месец сигурно...Та има ли смисъл да се поддържа скъп отбор, само за толкова пари?...Е, ако питат вас, феновете, ще отговорите с ДА, ама не вие давате парите за отбора, нали? ;)
И четвърто, пак за минавките на Гришата - ако беше оздравил ЦСКА, наказанието от УЕФА - мисля беше 2 години, щеше да изтече сега, след миналогодишното спечелване на Купата, а можеше и УЕФА да го свали, ако види че ЦСКА се разплаща по план...А сега, ритай още две години, за лудо и xвърляй пари ...на вятъра.
Такива ми ти работи, с български тарикатлъци и сметки без кръчмар...

Кирчо , толкова си далеч от истината , че не си заслужава да губя време за някаква дискусия .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2017 15:13

kiril.a.d написа:Ултрасче, ЦСКА може да стане правоприемник на старото ЦСКА, само ако са авиатори, тъй като са правоприемник на авиаторите от АС-23! :lol: :lol: :lol:
Бегай бе, бегай че се скъсаx от смяx - дори не -знаеш забъркания казус, поради който не им трябва 7 дневен срок, а едва ли не безсрочен, щото купувачът се явяват кредитор на старото дружество ;) ...
Бегай!

Kирилчо, видя ли пасажа, който съм копирал! Ако не си ходи си вземи нови очила! И като и без това си тръгнал на пазар, си купи и слухово апаратче, за да чуеш записа от интервюто на баба Дора! :shock: ;)
И пак ще ти рекна :lol: да не се притесняваш за ЦСКА, че ще вземеш да се поболееш!
ПП А може все пак да прочетеш какво е станало с Берое! Вече има прецедент, така че ЦСКА само ще се възползва от вече приключения казус! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 май 2017 15:16

GOLEADOR написа:[center]ЦСКА - българският Фиорентина!
[offtopic]Изображение

Не съм оптимист в тази посока. За УЕФА да ви признае за приемник на автентичния ЦСКА трябва да нямате задължения към контролирани лица( държавни институции, лицензирани от ФИФА/УЕФА лица- клубове, играчи, агенти,синдикати на играчите). Отделно ако бъдете признати ще трябва да изтърпите наказанията наложени на стария клуб.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 31 май 2017 15:35

HardWork написа:
petko.h.markov написа:Какво нещо е човешкия живот,как се редуват радост и тъга.В неделя еуфория,понеделник мъка и звучен шамар,вчера
пак еуфория.И пак се започват розови сънища и бляскаво бъдеще след години.А реално човек не знае какво му носи
утрешния ден.След два,три,четири месеца вече няма да е актуално платени ли са парите и къде е емблемата.
Кой може да знае какви проблеми ще се коментират тогава?С днешна дата емблемата все още не е собственост
на ЦСКА-София.

Много си се объркал! В Неделя се радвахме на победата над един посредствен бивш гранд, в Понеделник приехме с безразличие едно очаквано решение на УЕФА, а вчера наблюдавахме как Г.Г. си устоява на думата! ЕКТ не ние е бил първи приоритет, там нещата бяха ако стане. За мен тази емблема няма стойност, но след като другите фенове я исткат няма проблем! Аз съм влюбен в проекта който се развива в момента на Армията, за мен този ЦСКА е еталон! Този ЦСКА прилича много повече на великия ЦСКА от миналото, отколкото настоящия Левски на клуба от преди деситилетия! Розовите сънища са само на Герена! Там само се залъгват, че имат отбор, чест, традиция, публика и пр. Реално единственото което им е останало от покойника ПФК Левски е злобата, омразата и арогантността!

Добре! :)

Върни се в “ЦСКА”