TristaNNN написа:Аз имам едно питане, като съвсем не целя да се заяждам и да ви кърша хатъра. Признавам, че преди влизах в този подфорум, за да ви слагам на място отвреме-навреме, но след фалита, реших че вече не е редно да се подигравам на мъртвеца, от уважение към историята, епичните битки, легендите на клуба и т.н.
Та ето го питането: Ако приемем, че ГГ плати въпросните 8 млн., ако допуснем, че в даден бъдещ момент станете правоприемник на оригинилния красноармейски тим, ако и УЕФА каже "ДА", то значи ли това, че кредиторите ще могат да възобновят делата си, сиреч да си търсят борчовете все едно от старото дружество? Нали новото уж ще е пълен и законов правоприемник на старото?
8-те милиона(ако и като се платят) отиват за тях като с приоритет е НАП по закон.Дори и да останат 0 лева за останалите това нас не ни касае.Но все си мисля че така и ще стане.Има няква далавера между ГГ,Боко и Кралев 100 про.С цел да се плаща само на държавата и едновременно с това да няма спънки с правоприемство и т.н. (тоя сценарий го бях писал още миналата година)тъй като чисто законово си се провежда търг,плащат се(АКО се платят) 8 милиона,НАП си ги прибира и готово.В случая ако се докаже че има врътка би трябвало да е конфликт на интереси,защото фактически си правиш предварителна уговорка с един от кредиторите.Но това е в теорията на конспирациите,теорията на правото и в теорията на ''не ме касае''.