Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Тенк ю, баба!

Мнениеот HardWork » 30 май 2017 15:51

dafquezz написа:
k_oleto написа:Ти нали разбираш, че тези 8 милона са похабени на вятъра пари ! И то са похабени именно заради такива като тебе

Разбирам. А ти нали разбираш, че няма да седна да плача за джобните на една деветдесетарска мутра, независимо дали издържа моя любим отбор или някой друг. У нас чист бизнес с такъв капитал практически няма, или доколкото го има той няма интерес да се занимава със спорт.
Не ме разбирай погрешно, прекрасно е, че все още ни има и за това трябва да сме благодарни единствено на ГГ. Само че ние съществувахме почти едно цяло десетилетие по абсолютно срамен Андрешковски начин. Мен лично ме беше срам от циганиите на Лупи и Титан, и колкото и да ни се иска да ги разграничим, техния срам е и наш. Някой трябваше да плати, да ни купи привиленията да подкрепяме ЦСКА.
Както вече казах, не си длъжен да се съгласяваш с мен.

Никой никога не е вадил толкова пари, за да плати задължение, натрупано от някой друг! Неуважителното ти отношение към единственият човек, плащащ задължения на фалирало дружество към кредиторите в историята на БГ футбола, е показателно за това колко изкривена етична рамка имаш!

гражданин от село

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 15:55

Да изчакаме първо да се направи плащането.След това мисля, че Армията и Панчарево са ни в кърпа вързани.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2017 15:59

джуджето няма да ги плати тези пари, това е ясно. Пак отлага във времето........заминаването си за Ловеч.
Иначе споко, то 2020 може и да няма турнири вече?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Тенк ю, баба!

Мнениеот dafquezz » 30 май 2017 15:59

k_oleto написа:Не разбрах ! Как така някой ще ми купува правото да подкрепям ЦСКА ? Обясни ми !
За другото........Не съм съгласен. Всъщност работата ми е точно такава (да правя така, че длъжника да не отива по дяволите)
А ако трябва да се говори за морал......нека те върна по-назад и да ти припомня колко кинти се дължаха на разните там министерства и ведомства затова, че да можем да играем на Армията ? Защо при Левски не е така ? Нали за морал си пишем ?
Или пък да те питам друго.....аки имаш възможност, погледни в ТР - кои са кредиторите на ЦСКА (половината като брой - не като пари), са бивши футболери на ЦСКА с по два изиграни мача, но търсещи разни кинти

За бившите "играчи" с по 10 минути "игра" съм съгласен, и още повече за мениджърите им. Ако зависеше от мен, една стотинка нямаше да вземат.
За мен беше важно държавата, на която аз и ти плащаме съвсем не малки данъци, да не бъде завлечена. Доколкото аз помня, сумите за наеми бяха малка част от дълга, по-голямата беше за неплатени осигуровки. Ако бъркам - съжалявам, просто с такова впечатление съм останал.
Че тия, дето източиха кинтите, трябва да им се търси отговорност никой не спори.
Както и да е, спорим за глупости. Вече сме чисти. Просто ти си мислиш, че и досега сме били, а аз - не. Надявам се сега, когато Домусчиевото ЦСКА стигне логичния си край, да можем отново да се обединим с нашите братя, с които по един или друг начин външни сили ни разделиха. Времето, в което ни мачкаха и ни се подиграваха свърши.

И хора айде стига вече сте гледали само в черно и бяло! Като не лижа подметките на Гришата не значи, че не съм му благодарен! Казах само, че е мутра, някой от вас ще го отрече ли? Това са фактите не разбирам кое е изкривено.
Последна промяна от dafquezz на 30 май 2017 16:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 16:01

шивача написа:джуджето няма да ги плати тези пари, това е ясно. Пак отлага във времето........заминаването си за Ловеч.

Ми...какво да ти кажа освен -ядец! :) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 30 май 2017 16:04

Интересно е коя от фирмите на Гришони ще кредитира "Ред анималс" ООД , ако въобще се стигне до плащания.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 май 2017 16:04

гражданин от село написа:Да изчакаме първо да се направи плащането.След това мисля, че Армията и Панчарево са ни в кърпа вързани.

Аз мисля, че е имало вече разговори и уверения от определени хора. Иначе едва ли Гришата щеше да предложи такава сума.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2017 16:08

CSKA 78 написа:
шивача написа:джуджето няма да ги плати тези пари, това е ясно. Пак отлага във времето........заминаването си за Ловеч.

Ми...какво да ти кажа освен -ядец! :) ;)

що па ядец? Аз ще радвам, ако гг ги плати тези пари :) Ама като го знам къв е схемаджия, не ми се вярва ;)

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 30 май 2017 16:09

OT18 написа:Интересно е коя от фирмите на Гришони ще кредитира "Ред анималс" ООД , ако въобще се стигне до плащания.

Ами сигурно от тая дето сглобява китайските коли. :? Тя и без друго е обявена в несъстоятелност и чака фалита си.... :oops: :x
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2017 16:12

Според мен сега настъпва времето за ново моШно облъчване от троловете, че емблемата няма стойност и за тези пари що трева ще се зачими по панчарево, ще се превърне в еко парк :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”