Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 30 май 2017 15:33

buhata_prime написа:
CSKA 78 написа:Лошата новина за теб е, че сме вече ЦСКА, при това без тире! :mrgreen: :mrgreen:

Ще се наложи да те разочаровам, но все още сте с ТИРЕ и тази продан нищо не променя. Без значение дали ГГ ще плати в 7-дневния срок тези 8 милиона. Дружеството на ГГ се казва "ЦСКА-СОФИЯ" АД, а емблемата я спечели дружеството "РЕД ЕНИМЪЛС" ЕООД. Преди да имате право да ползвате емблемата, първо трябва да я придобиете от "Ред ЕНИМАЛС" ЕООД. Дори тогава, ВИЕ си оставате с ТИРЕ-то, защото дружеството на ГГ си остава "ЦСКА-СОФИЯ" АД и ако случайно реши да му сменя името в Търговския регистър, нищо чудно да си удължите липсата на ЕКТ за още 2 години. Така че, контролирайте си ендорфина, че понякога е опасен за здравето ;)

чакай и теб да светна. Емблемата е собственост на сектор Г, не на Гриша Ганчев или на някой друг. Тя е наша, точно толкова, колкото и ЦСКА е нашия клуб.
А ти ако искаш, можеш да продължиш да се ровиш в търговския регистър, мен това въобще не ме вълнува

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Тенк ю, баба!

Мнениеот k_oleto » 30 май 2017 15:37

dafquezz написа:
k_oleto написа:Ти нали разбираш, че тези 8 милона са похабени на вятъра пари ! И то са похабени именно заради такива като тебе

Разбирам. А ти нали разбираш, че няма да седна да плача за джобните на една деветдесетарска мутра, независимо дали издържа моя любим отбор или някой друг. У нас чист бизнес с такъв капитал практически няма, или доколкото го има той няма интерес да се занимава със спорт.
Не ме разбирай погрешно, прекрасно е, че все още ни има и за това трябва да сме благодарни единствено на ГГ. Само че ние съществувахме почти едно цяло десетилетие по абсолютно срамен Андрешковски начин. Мен лично ме беше срам от циганиите на Лупи и Титан, и колкото и да ни се иска да ги разграничим, техния срам е и наш. Някой трябваше да плати, да ни купи привиленията да подкрепяме ЦСКА.
Както вече казах, не си длъжен да се съгласяваш с мен.

Виж сега, някак е грозно да напишеш за човека, извадил 8 мил. лева и подарил ги на публиката, че е "деветдесетарска мутра" И имам един въпрос: С какво Гриша Ганчев е виновен за поразиите на Титан и Лупи, че да плаща за тях > ?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 май 2017 15:40

CSKA 78 написа:
ivan56 написа:Моето мнение е, че го изиграха ГГ. И то доста качествено.
Малко конспирации: :lol:
ГГ искаше ЦСКА, обаче без пари, Боко му каза ок вземай, обаче му пусна подводницата Киро, който си изигра ролята за търга и сега Боко е доволен, пари в хазната. Киро прецака Гришата, а феновете след фиаското от УЕФА са поне малко доволни.
Боко великан :lol:

Лошата новина за теб е, че сме вече ЦСКА, при това без тире! :mrgreen: :mrgreen:

ПП Все още БФС не са обявили отборите, които ще получат лиценз за ЕКТ, така че очаквай изненади! ;)

С теб е излишно да се спори, ти така и не разбра, защо няма да участвате в ЕКТ, още две години 8-)
А лошата новина е за всички които вярвахте безусловно на всички трубадури на ГГ.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 май 2017 15:40

http://www.banker.bg/sport/read/grisha- ... -dulgovete

Който е слушал Гриша Ганчев, е знаел точно как ще постъпи.

И в официалния форум го бях написал, за тук не помня - за да участва с една оферта имаше само две обяснения - или щеше да оферира само минимума, или както беше казал преди - точно колкото е главницата към НАП. Е, оказах се прав.

Ако имате неясноти, питайте ... Не мислете много много...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 30 май 2017 15:42

k_oleto написа:Виж сега, някак е грозно да напишеш за човека, извадил 8 мил. лева и подарил ги на публиката, че е "деветдесетарска мутра" И имам един въпрос: С какво Гриша Ганчев е виновен за поразиите на Титан и Лупи, че да плаща за тях > ?

Както казах, благодарен съм му че отбора го има.
Кажи ми с ръка на сърцето, това прави ли го по-малко мутра? Това са фактите, и няма нищо страшно да ги признаем, футбола в световен мащаб се движи от мутри, някак в реда на нещата е през 21-ви век.

В същия този съвременен цивилизован свят, дълговете се плащат или длъжника отива по дяволите/в историята. Независимо кой е източил/натрупал/задлъжнял.

Лично моето мнение е, че някой трябваше да ни купи привилегията да подкрепяме отбора си. Просто сме прекалено малко, за да си я купим сами.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 30 май 2017 15:43

ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ !!!

МАЧКАЙ ГРИШАААААА
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 15:43

ivan56 написа:
CSKA 78 написа:
Лошата новина за теб е, че сме вече ЦСКА, при това без тире! :mrgreen: :mrgreen:

ПП Все още БФС не са обявили отборите, които ще получат лиценз за ЕКТ, така че очаквай изненади! ;)

С теб е излишно да се спори, ти така и не разбра, защо няма да участвате в ЕКТ, още две години 8-)
А лошата новина е за всички които вярвахте безусловно на всички трубадури на ГГ.

Ами...ще видим дали ще бъдат 2 години!? Ще ти го напиша и на теб- свиквай да бъдеш разочарован! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 30 май 2017 15:47

Всички човеченца мразещи ЦСКА могат да се наведат и да се хванат за палците на краката! ЦСКА - СОФИЯ си осигури приемственост от фалиралото ЦСКА! Тук някъде темата приключва :mrgreen: ! Гришата за пореден път доказв, че е най - сносният собственик на клуб в България! Зарече се и го стори! Затова левскарите го мразят толкова много, защото той е това, което те никога няма да имат - добър собственик!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2017 15:49

dafquezz написа:
k_oleto написа:Виж сега, някак е грозно да напишеш за човека, извадил 8 мил. лева и подарил ги на публиката, че е "деветдесетарска мутра" И имам един въпрос: С какво Гриша Ганчев е виновен за поразиите на Титан и Лупи, че да плаща за тях > ?

Както казах, благодарен съм му че отбора го има.
Кажи ми с ръка на сърцето, това прави ли го по-малко мутра? Това са фактите, и няма нищо страшно да ги признаем, футбола в световен мащаб се движи от мутри, някак в реда на нещата е през 21-ви век.

В същия този съвременен цивилизован свят, дълговете се плащат или длъжника отива по дяволите/в историята. Независимо кой е източил/натрупал/задлъжнял.

Лично моето мнение е, че някой трябваше да ни купи привилегията да подкрепяме отбора си. Просто сме прекалено малко, за да си я купим сами.

Не разбрах ! Как така някой ще ми купува правото да подкрепям ЦСКА ? Обясни ми !
За другото........Не съм съгласен. Всъщност работата ми е точно такава (да правя така, че длъжника да не отива по дяволите)
А ако трябва да се говори за морал......нека те върна по-назад и да ти припомня колко кинти се дължаха на разните там министерства и ведомства затова, че да можем да играем на Армията ? Защо при Левски не е така ? Нали за морал си пишем ?
Или пък да те питам друго.....аки имаш възможност, погледни в ТР - кои са кредиторите на ЦСКА (половината като брой - не като пари), са бивши футболери на ЦСКА с по два изиграни мача, но търсещи разни кинти

BMA
Контакти:

Мнениеот BMA » 30 май 2017 15:51

k_oleto написа:
dafquezz написа:
k_oleto написа:Ти нали разбираш, че тези 8 милона са похабени на вятъра пари ! И то са похабени именно заради такива като тебе

Разбирам. А ти нали разбираш, че няма да седна да плача за джобните на една деветдесетарска мутра, независимо дали издържа моя любим отбор или някой друг. У нас чист бизнес с такъв капитал практически няма, или доколкото го има той няма интерес да се занимава със спорт.
Не ме разбирай погрешно, прекрасно е, че все още ни има и за това трябва да сме благодарни единствено на ГГ. Само че ние съществувахме почти едно цяло десетилетие по абсолютно срамен Андрешковски начин. Мен лично ме беше срам от циганиите на Лупи и Титан, и колкото и да ни се иска да ги разграничим, техния срам е и наш. Някой трябваше да плати, да ни купи привиленията да подкрепяме ЦСКА.
Както вече казах, не си длъжен да се съгласяваш с мен.

Виж сега, някак е грозно да напишеш за човека, извадил 8 мил. лева и подарил ги на публиката, че е "деветдесетарска мутра" И имам един въпрос: С какво Гриша Ганчев е виновен за поразиите на Титан и Лупи, че да плаща за тях > ?

И къде са тия 8млн, дето ги е подарил?

Върни се в “ЦСКА”