Само нещо ще ти напиша и спирам.
Тези 8 милиона излизат от джоба на Гриша Ганчев, но той НЕ получава нищо срещу тях. Официално и по документи емблемата е откупена от сектор Г, т.е тя е наша !
Така че......заври си морала някъде
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Моето мнение е, че го изиграха ГГ. И то доста качествено.
Малко конспирации:
ГГ искаше ЦСКА, обаче без пари, Боко му каза ок вземай, обаче му пусна подводницата Киро, който си изигра ролята за търга и сега Боко е доволен, пари в хазната. Киро прецака Гришата, а феновете след фиаското от УЕФА са поне малко доволни.
Боко великан
Малко конспирации:

ГГ искаше ЦСКА, обаче без пари, Боко му каза ок вземай, обаче му пусна подводницата Киро, който си изигра ролята за търга и сега Боко е доволен, пари в хазната. Киро прецака Гришата, а феновете след фиаското от УЕФА са поне малко доволни.
Боко великан

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Моето мнение е, че го изиграха ГГ. И то доста качествено.
Малко конспирации:![]()
Боко великан
Лошата новина за теб е, че сме вече ЦСКА, при това без тире!

ПП Все още БФС не са обявили отборите, които ще получат лиценз за ЕКТ, така че очаквай изненади!

Последна промяна от CSKA 78 на 30 май 2017 15:21, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Re: Тенк ю, баба!
k_oleto написа:Само нещо ще ти напиша и спирам.
Тези 8 милиона излизат от джоба на Гриша Ганчев, но той НЕ получава нищо срещу тях. Официално и по документи емблемата е откупена от сектор Г, т.е тя е наша !
Излизат, понеже бабето и пионките на Домусчиев го притиснаха да ги даде. Затова, благодаря и на нея и на тях. Някакви пари трябваше да се дадат, иначе просто не беше ОК да се продължава.
Интересно ми е сега колко време ще просъществува ЦСКА-то на Домусчиев...
dafquezz написа:k_oleto написа:Само нещо ще ти напиша и спирам.
Излизат, понеже бабето и пионките на Домусчиев го притиснаха да ги даде. Затова, благодаря и на нея и на тях. Някакви пари трябваше да се дадат, иначе просто не беше ОК да се продължава.
Интересно ми е сега колко време ще просъществува ЦСКА-то на Домусчиев...
Ти нали разбираш, че тези 8 милона са похабени на вятъра пари ! И то са похабени именно заради такива като тебе
CSKA 78 написа:ivan56 написа:Моето мнение е, че го изиграха ГГ. И то доста качествено.
Малко конспирации:![]()
Боко великан
Лошата новина за теб е, че сме вече ЦСКА, при това без тире!![]()
ПП Все още БФС не са обявили отборите, които ще получат лиценз за ЕКТ, така че очаквай изненади!
Хайде на бас, че ЦСКА-София няма да участва в ЕКТ този сезон. Ако загубиш аз избирам какъв да ти е подписът за една седмица, ако спечелиш обратното. Ок?
- buhata_prime
- Контакти:
CSKA 78 написа:Лошата новина за теб е, че сме вече ЦСКА, при това без тире!![]()
Ще се наложи да те разочаровам, но все още сте с ТИРЕ и тази продан нищо не променя. Без значение дали ГГ ще плати в 7-дневния срок тези 8 милиона. Дружеството на ГГ се казва "ЦСКА-СОФИЯ" АД, а емблемата я спечели дружеството "РЕД ЕНИМЪЛС" ЕООД. Преди да имате право да ползвате емблемата, първо трябва да я придобиете от "Ред ЕНИМАЛС" ЕООД. Дори тогава, ВИЕ си оставате с ТИРЕ-то, защото дружеството на ГГ си остава "ЦСКА-СОФИЯ" АД и ако случайно реши да му сменя името в Търговския регистър, нищо чудно да си удължите липсата на ЕКТ за още 2 години. Така че, контролирайте си ендорфина, че понякога е опасен за здравето

BMA написа:CSKA 78 написа:Лошата новина за теб е, че сме вече ЦСКА, при това без тире!![]()
Хайде на бас, че ЦСКА-София няма да участва в ЕКТ този сезон. Ако загубиш аз избирам какъв да ти е подписът за една седмица, ако спечелиш обратното. Ок?
Първо ще видим какво ще стане с обжалването в КАС! Има слух, че ще ни намалят наказанието на 1 година! А и други по-добри развръзки са възможни! Но аз визирах други отбори, които ще бъдат изненадани!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
k_oleto написа:Ти нали разбираш, че тези 8 милона са похабени на вятъра пари ! И то са похабени именно заради такива като тебе
Разбирам. А ти нали разбираш, че няма да седна да плача за джобните на една деветдесетарска мутра, независимо дали издържа моя любим отбор или някой друг. У нас чист бизнес с такъв капитал практически няма, или доколкото го има той няма интерес да се занимава със спорт.
Не ме разбирай погрешно, прекрасно е, че все още ни има и за това трябва да сме благодарни единствено на ГГ. Само че ние съществувахме почти едно цяло десетилетие по абсолютно срамен Андрешковски начин. Мен лично ме беше срам от циганиите на Лупи и Титан, и колкото и да ни се иска да ги разграничим, техния срам е и наш. Някой трябваше да плати, да ни купи привиленията да подкрепяме ЦСКА.
Както вече казах, не си длъжен да се съгласяваш с мен.
buhata_prime написа:CSKA 78 написа:Лошата новина за теб е, че сме вече ЦСКА, при това без тире!![]()
Ще се наложи да те разочаровам, но все още сте с ТИРЕ и тази продан нищо не променя. Без значение дали ГГ ще плати в 7-дневния срок тези 8 милиона. Дружеството на ГГ се казва "ЦСКА-СОФИЯ" АД, а емблемата я спечели дружеството "РЕД ЕНИМЪЛС" ЕООД. Преди да имате право да ползвате емблемата, първо трябва да я придобиете от "Ред ЕНИМАЛС" ЕООД. Дори тогава, ВИЕ си оставате с ТИРЕ-то, защото дружеството на ГГ си остава "ЦСКА-СОФИЯ" АД и ако случайно реши да му сменя името в Търговския регистър, нищо чудно да си удължите липсата на ЕКТ за още 2 години. Така че, контролирайте си ендорфина, че понякога е опасен за здравето
ЦСКА си върна емблемата това е важното! С тези 8 млн. си осигурихме приемственост! Тези пари ще отидат за погасяване на част от задълженията на старото ПФК! А и от новия сезон ще използваме юбилейната емблема!
Разбирам, че си разочарован, но това е живота, свиквай!

Последна промяна от CSKA 78 на 30 май 2017 15:36, променено общо 1 път.