Аз също питам и не се заяждам.
Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов
Ама нещо лошо ли е казал? Или изрежда факти и е неудобен?
[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]
dominos написа:Ама нещо лошо ли е казал? Или изрежда факти и е неудобен?
Ама това е всеки Божи път бе човек,всеки път едно и също и пак и пак и пак-ние сме с толкова малко и сме първи,а пък Лудогорец са на три точки след нас с толкова много, на Ангуло заплатата ква била,на тоя ква била на оня ква била. Стойчо говори повече за Лудогорец и за Домусчиев отколкото за ЦСКА, не знам аз ако бех фен щеше да ме дразни много това непрекъснато гледане в чуждата паница.
Професор по география
Не смятам, че гледа в тяхната паница.
Просто изтъква /и е прав/, че въпреки големия им бюджет и нереален медиен и всякакъв комфорт, ние сме 1ви.
И го постигаме въпреки лишения и ударите всеки ден.
Просто изтъква /и е прав/, че въпреки големия им бюджет и нереален медиен и всякакъв комфорт, ние сме 1ви.
И го постигаме въпреки лишения и ударите всеки ден.
- Logical person
- Контакти:
Бат Зико написа:dominos написа:Ама нещо лошо ли е казал? Или изрежда факти и е неудобен?
Ама това е всеки Божи път бе човек,всеки път едно и също и пак и пак и пак-ние сме с толкова малко и сме първи,а пък Лудогорец са на три точки след нас с толкова много, на Ангуло заплатата ква била,на тоя ква била на оня ква била. Стойчо говори повече за Лудогорец и за Домусчиев отколкото за ЦСКА, не знам аз ако бех фен щеше да ме дразни много това непрекъснато гледане в чуждата паница.
Защото Стойчо много пъти е бил обвиняван несправедливо, че води "ментета" в ЦСКА, че прави много скъпи отбори и т.н. И сега ще се намерят много хора, които да кажат, че титлите през 2003 и 2008 ги е спечелил с много скъпи отбори. При все че 2008 най-скъпия ни футболист Ней беше купен 600 000 долара.
В същото време, никой не говори за парите, които харчи Лудогорец. Тази тема изглежда е неполиткоректна. Никой нищо не изчислява там, нито многобройните трансферни издънки през последните 3,5 години, нито умопомрачителните трансферни суми, нито баснословните заплати. Това е тема табу.
Нормално е Сточйо да го натяква това всеки ден. Особено при положение, че той води класирането пред отбор с 10 пъти по-голям бюджет. Но утре пак ще четем колко мъдро се управлява Лудогорец и какъв комисионер е Стойчо.
Те имат поне 20 "ментета" и "бежанци", но нищо от това не се съобщава от медиите.

Logical person написа:В същото време, никой не говори за парите, които харчи Лудогорец. Тази тема изглежда е неполиткоректна. Никой нищо не изчислява там, нито многобройните трансферни издънки през последните 3,5 години, нито умопомрачителните трансферни суми, нито баснословните заплати. Това е тема табу..
Да,ама разликата е там че в Лудогорец е ясно откъде идват парите-всички са си на Домусчиев-той коли и беси.
Да не говорим че Лудогорец само от ШЛ тая година им влязоха щури пари и могат да си харчат колкото искат.
Те не дължат никому нищо,нито пари нито обяснения.
В същото време при вас нещата мисля не стоят точно по същия начин,не ли?
Професор по география
-
CSKA Sofia 1948
- Контакти:
Бат Зико написа:Имам следния въпрос, на който очаквам смислен отговор защото не го задавам за да се заяждам" Защо Стойчо в почти всяко свое интервю, ако не и във всяко говори за бюджета на Лудогорец и непрекъснато прави сметка на парите на Домусичев?
Какво цели да постигне с тва?
Ами то трябва и малко акъл за да се досетиш...А като ви интересува толкова от къде идват парите в ЦСКА, парите на Домусчиев-Лудогорец от къде идват?
Значи който има пари не дължи никому обяснение, че купува ментета, а този дето няма се разпъва на кръст?

Мхммм, страхотна логика.

Мхммм, страхотна логика.
dominos написа:Значи който има пари не дължи никому обяснение, че купува ментета, а този дето няма се разпъва на кръст?![]()
Мхммм, страхотна логика.
Всеки отбор/треньор дължи обяснения на феновете си на първо място.
От Лудогорец нямат от какво да се срамуват и не дължат обяснения?
Зимбру обаче?
Всъщност ако вие сте ОК,за мен е все тая-ваша работа,просто казвам че отстрани погледнато е много дразнещо тва непрекъснато коментиране на Лудогорец.
Професор по география