Мнениеот danko_sot » 21 юли 2012 15:02
Предводителят на армейците - Стойчо Младенов се разграничи от декларацията на ръководството срещу лидера на Сектор Г - Димитър Ангелов.
"Аз никога няма да се противопоставя на феновете, никога, разберете", категоричен беше Екзекутора на Ливърпул."Но моля ви, нека не коментираме повече декларации, подписи и такива работи. Да говорим само за отбора. Питайте ме нещо за играта. Не искам да говоря по други теми. Веднъж направих едно признание и станаха проблеми", каза още червената легенда.
Той коментира и днешния крупен успех с 5-0 над слабака Ботев Враца.
"Смятам, че се получи добра проверка, в която видях хубави неща. Контролата я направихме най-вече заради Платини и Карачанаков, които изостават игрово. Харесаха ми и част от юношите, които познавам. Затова ги вземам в първия състав. Някои от тях обаче няма как да играят при нас и ще бъдат преотстъпени", обясни Младенов.
"Колкото до селекцията, аз самият все още не знам дали ще идват други нови попълнения. Питайте ръководството. Вече два месеца повтарям едно и също и мисля, че вие започвате да се убеждавате, че съм прав. Липсва ни офанзивна мощ. Нямаме човек, който да направи последния пас и да вкара гола. За двамата нови - Лукас Силва и Серж Нюадзи, не ме впечатлиха, с нищо не могат да ни помогнат, но ако шефовете преценят, ще останат", добави Стойчо.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]