Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот demon777 » 30 май 2017 11:59

ivan56 написа:
И като я вземе и я даде на авиаторите кво?
Ти ще им станеш фен ли?
Каква автентичност ще даде тази емблема бе, стига приказки за първолаци.
Писах го, тази емблема можеш само да си я гледаш. Може да има само сантиментална стойност. Нищо повече.
Домуса ако искаше да има фенове, нямаше да се забие в това убито "село" при тия примати. Ходил ли си в Разград?
За кво са му тези фенове, да го псуват, да му казват кое и как. Има си послушковци, върти си бизнеса с футбола и най-вече ПЕЧЕЛИ (това за хората които много знаят, че е на загуба)

Ходил съм в Разград Хляб не мога си купя аз му говоря на Български отсреща ме гледат все едно съм от др планета , и ми плещи на туркиш.

Ако Домуса вземе емблемата днес и я даде на 1948 в никакъв случай аз няма да им стана фен. Аз си имам отбор и си го подкрепям. И за мен емблемата няма никакво значение, дори тази юбилейната ми харесва много повече.
Но това се прави с цел да се разцепи фенската маса и успяват да някаква степен но няма да им се получат нещата докрай.
Домуса си пере парите в Лудогорец щото м,ного трудно може му се хванат спатиите за приходи и разходи.
Обаче да ми твърдиш , че не иска публика.... бъркаш иска и то много иска ама няма,... само някви пумаци там
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 12:00

гражданин от село написа:
ivan56 написа:Аз само едно не мога да разбера. Ако приемем, че Домуса има участие в търга.
За къв чеп му е, цялата работа.
Набутва се с едни пари, които може да вложи в отбора си, и пак да ви прави на мармалад.
Някой беше споменал едни 6 мил. че уж щял да предложи.
За къв чеп му е тази емблема, която не дава никакво предимство на този който я притежава.
Феновете които са на страната на ГГ, ще станат фенове на Домуса ли?
Ще се отрекат от отбора ли, кво?
Напълно безмислен търг, едни пари хвърлени на вятъра, още повече в България.
Където можеш да си направиш същата емблема, със съвсем лека корекция и тя "няма да има" нищо общо със старата.

Питай Васконти, той има теория защо му е на Домуса тая работа. :)

Да, знам, че моята теория звучи фантастично. Не е толкова реалистична като вашата, че той хвърля милиони и милиони само за да прецака ЦСКА, но не всеки можеш да е трезв реалист като вас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 май 2017 12:00

delqnski47 написа:Нищо няма да стане със селекцията.Най много да продадат някои играчи за няква нелоша сума(колкото за БГ стандарт.Със сигурност цената им ще падне като отбора не участва в Европа.Но по добре от нищо - например да се разбягат играчите) и примерно ще се отвори място за някой юноша.Е го ако не беше В група сега нямаше да сме чули за Чорбата.

Вярно,че нищо няма да стане със селекцията!Язък за темата.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 май 2017 12:01

djd написа:Не се занимавайте с УЕФА. Имат си правила, спазват ги почти винаги. Каквото кажат, това е. Там с обръщане на маси не става.
Въпросът с правоприемството е по-важен. ЦСКА трябва да има продължение на славната си история. Всякакво нулиране ще се приеме отрицателно.

Напълно подкрепям!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2017 12:02

demon777 написа:
ivan56 написа:
Ти ще им станеш фен ли?
Писах го, тази емблема можеш само да си я гледаш. Може да има само сантиментална стойност. Нищо повече.
Домуса ако искаше да има фенове, нямаше да се забие в това убито "село" при тия примати. Ходил ли си в Разград?
За кво са му тези фенове, да го псуват, да му казват кое и как. Има си послушковци, върти си бизнеса с футбола и най-вече ПЕЧЕЛИ (това за хората които много знаят, че е на загуба)

Ходил съм в Разград Хляб не мога си купя аз му говоря на Български отсреща ме гледат все едно съм от др планета , и ми плещи на туркиш.

Ако Домуса вземе емблемата днес и я даде на 1948 в никакъв случай аз няма да им стана фен. Аз си имам отбор и си го подкрепям. И за мен емблемата няма никакво значение, дори тази юбилейната ми харесва много повече.
Но това се прави с цел да се разцепи фенската маса и успяват да някаква степен но няма да им се получат нещата докрай.
Домуса си пере парите в Лудогорец щото м,ного трудно може му се хванат спатиите за приходи и разходи.
Обаче да ми твърдиш , че не иска публика.... бъркаш иска и то много иска ама няма,... само някви пумаци там

Юбилейната също не може да се ползва(ако не се вземе),защото прилича на оригиналната.Така е по закон по принцип.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 12:04

Такаааа - от една страна се радвам, че УЕФА "наказа" "българската работа" на Гришката, т.е. тарикатлъците и врътките, унищожили ЦСКА по всякакъв начин! - казвал съм, че по Европа български номера не минават и ням начин Гришката да "мине метър" там, нали?
Но от друга страна, мога само да съжалявам, че втория по сила отбор, почти настигнал Лудогорец, няма да участва в ЕКТ.
Това са загуба на точки и коефициент за България!!!
Но, това е положението с българските номер на Гришката...А сега да си направи сметката, ако беше оздравил ЦСКА, дали нямаше да даде същите пари, които ще дава още две години, без възможност от възвращаемост, от ЕКТ ;)...Май, пак по български, сметки без кръчмар си е правил Гришката...И кой го е лъгал, че новия му отбор, може да участва в ЕКТ?...Ако има такъв, може само на него да се сърди, ако не, на себе си!!! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2017 12:05

kiril.a.d написа:Такаааа - от една страна се радвам, че УЕФА "наказа" "българската работа" на Гришката, т.е. тарикатлъците и врътките, унищожили ЦСКА по всякакъв начин! - казвал съм, че по Европа български номера не минават и ням начин Гришката да "мине метър" там, нали?
Но от друга страна, мога само да съжалявам, че втория по сила отбор, почти настигнал Лудогорец, няма да участва в ЕКТ.
Това са загуба на точки и коефициент за България!!!
Но, това е положението с българските номер на Гришката...А сега да си направи сметката, ако беше оздравил ЦСКА, дали нямаше да даде същите пари, които ще дава още две години, без възможност от възвращаемост, от ЕКТ ;)...Май, пак по български, сметки без кръчмар си е правил Гришката...И кой го е лъгал, че новия му отбор, може да участва в ЕКТ?...Ако има такъв, може само на него да се сърди, ако не, на себе си!!! ;)

За човек,който е във футбола от двайс години все си мисля че си е направил сметката.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 12:06

delqnski47 написа:
demon777 написа:
ivan56 написа:
Ти ще им станеш фен ли?

Юбилейната също не може да се ползва(ако не се вземе),защото прилича на оригиналната.Така е по закон по принцип.

Ще вземем на Тео резервната и малко ще я пипнем. :)

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 30 май 2017 12:07

Нормално е да се продадът някой други футболисти докато оюе струват пари ама стига с тва налагане на юноши де ... ай стига вече втръсна ми... юноши та юноши. Видяхме ги юношите с христо янев мачкаха във В група ама за купата едва изкарваха до 70тата мин.
Юношите за мен трябва да се обиграват във вторият отбор на ЦСКА и ако някой покаже талант чак тогава да се пуска напред.
Хубаво ние няма да играем в евро турнирите тая година но ще играем в първа лига и теяя юноши пак ще ми тровят нервите. Пак ще губим точки от монтана етър....

А защо да не са мотивирани футболистите да играят подписали са договор за едни пари и си ги получават.
Каранга ако вкарва всеки мач юе го забележат и в окръжните групи ако играе....
Ако имаш класа ще те забележат.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “ЦСКА”