ivan56 написа:
И като я вземе и я даде на авиаторите кво?
Ти ще им станеш фен ли?
Каква автентичност ще даде тази емблема бе, стига приказки за първолаци.
Писах го, тази емблема можеш само да си я гледаш. Може да има само сантиментална стойност. Нищо повече.
Домуса ако искаше да има фенове, нямаше да се забие в това убито "село" при тия примати. Ходил ли си в Разград?
За кво са му тези фенове, да го псуват, да му казват кое и как. Има си послушковци, върти си бизнеса с футбола и най-вече ПЕЧЕЛИ (това за хората които много знаят, че е на загуба)
Ходил съм в Разград Хляб не мога си купя аз му говоря на Български отсреща ме гледат все едно съм от др планета , и ми плещи на туркиш.
Ако Домуса вземе емблемата днес и я даде на 1948 в никакъв случай аз няма да им стана фен. Аз си имам отбор и си го подкрепям. И за мен емблемата няма никакво значение, дори тази юбилейната ми харесва много повече.
Но това се прави с цел да се разцепи фенската маса и успяват да някаква степен но няма да им се получат нещата докрай.
Домуса си пере парите в Лудогорец щото м,ного трудно може му се хванат спатиите за приходи и разходи.
Обаче да ми твърдиш , че не иска публика.... бъркаш иска и то много иска ама няма,... само някви пумаци там