Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bogomil
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Bogomil » 30 май 2017 09:18

Това столичните отбори явно изживяват някакъв тотален упадък - едните решиха че ще насилят нещата и ако се правят че не виждат какво са сътворили, ще ими мине номера - а пък бат Венци говори за конспирации и морал докато го разследват за черно тото, не знам какво мислите за това, но отстрани изглежда доста.....весело, е не бих казал весело, защото е хем тъжно, хем жалко, но някак комбинирани двете става весело.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 май 2017 09:39

Nikola Darpatov:
"Привет, приятели.
Първо да се извиня на всички, които днес ми писаха и на които просто нямаше как да смогна да отговоря. Да се върнем на текущите дела. Картите са раздадени и развръзката е близко. Аз утре съм в Кърджали и знам, че ще сме много. Заедно сме силни.
Успех утре на всички нас. Рубикон е минат и трябва да спечелим последната битка.
PS: За ЕКТ темата е дълга и широка и ще я коментирам допълнително, но там нещата не са точно такива, каквито се представиха по медиите днес. В смисъл: УЕФА действително за момента е отказала достъп по чл.12, но има куп детайли, които първо искам да прегледам на спокойствие и след това да коментирам"

Този ще ви побърка.Докато му теглят шута.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 май 2017 10:03

Не се занимавайте с УЕФА. Имат си правила, спазват ги почти винаги. Каквото кажат, това е. Там с обръщане на маси не става.
Въпросът с правоприемството е по-важен. ЦСКА трябва да има продължение на славната си история. Всякакво нулиране ще се приеме отрицателно.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 май 2017 10:58

vaskonti написа:Аз ли го твърдя бре? Абе вие съвсем се завеяхте! Я питай гражданина или жокера кой прави сметките, че Лудогорец имал 30 милиона бюджет(инфо, лично снесено им от компетентния по въпроса СМ) и като сме сметнели 7 години по 30 милиона и извадим приходите от 60-70 и малко от горе милиона и се получавали над 100 милиона загуби за периода. Ти изобщо четеш ли кой какво пише тук? Това не са мои сметки, а на твоите съмишленици тук! Разбираш ли какво ти казвам или да повтарям? Те правят тая смехотворна сметка, не аз!!!!
И ще те помоля да ми намериш дори едно мое изказване, че Домусчиев е света вода ненапита или пък дори, че съм фен на авиаторите. Ако ти е труно да намриш подобно мнение, огледай се поне за подобен мой намек.

На търга има право да се яви абсолютно всеки. Както Ганчев може да се яви с подставени фирми и лица, така може и Домусчиев. Няма нищо незаконно, макар че в единия случай компетентните органи би трябвало да се поинтересуват от къде фирма, регистрирана преди 1 седмица има средства да участва в този търг, но все пак да не забравяме в коя държава живеем.

Не знам какво се опитваш да говориш на тези хора с факти! Те са като разни либералчета, според които имат над 70 пола и човек може да се самоопределя като животно въпреки,че всичко това противоречи на науката и обективната истина, но е важно как се чувстваш,а не истината.
Аз се чувствам Роджър Федерер. Семейството ми е приема за него т.е. следователно аз имам неговите титли.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 май 2017 11:04

"Търг за емблемата на ЦСКА (Предварително по минути™)", което е един забавен поглед върху предстоящите събития

[offtopic]
http://www.nenovinite.com/ne/ot-duzpa-v-tuch/9731/
Търг за емблемата на ЦСКА (Предварително по минути™)
30.05.2017 00:00 прегледана 1494 пъти

Съвсем в реда на всички неща досега, търгът за активите на фалиралото дружество ЦСКА, състоящи се от емблема, половин автобус, килограм сирене, 17 джапанки, 11 от които леви, и четиридесет метра автентичност, ще се проведе днес в Кърджали. Така южният град се присъединява към Ловеч, Етрополе, Обеля и Разград по пътя към възкресението на ЦСКА.

10:17 - Процедурата по брониране на синдик Дора Милева започва, като за да се избегне оказване на натиск тя ще бъде облечена с кевларени одежди и придвижвана из Кърджали с брониран папамобил.

10:48 - В Търговския регистър излизат регистрациите на 7 фирми, регистрирани от шурей на тъста на адвоката на личната чистачка на Кирил Домусчиев, които фирми моментално подават документи първо да участват в търга, а после да не участват в търга, но най-вече да има тръпка и новини, които да пише и после да ги опровергава Спортал.

11:07 - Кърджали е почервенял от фенове на ЦСКА от цялата страна. Повечето се гледат подозрително, защото не са сигурни дали Гриша Ганчев е г-н Ганчев или друго.

11:59 - По системите за учебен сигнал за национална тревога жителите на Кърджали са призовани да се приберат по домовете си и да не излизат днес.

12:23 - Писмо от УЕФА дава зелена светлина на който спечели търга да играе в евротурнирите, но само при условие, че мачовете се провеждат в хола на синдик Милева.

12:45 - Активите на фалиралото дружество са събрани в няколко брезентови торби тип "илиенско burberry", но най-важното, емблемата е в тартан.

13:00 - Начало на вкарването на офертите, Дора Милева дава начален сигнал и си сипва.

13:05 - Полиция охранява всеки сантиметър от подаването на офертите, над 3000 полицаи са ангажирани да вардят Кърджали, отряд кобра и самият Кобра пазят реда от лошо и смут.

13:07 - Гриша Ганчев влиза да подава офертата си, водейки си свой собствен синдик: Дора-Милева.

13:10 - "Айде, айде, отварай я тъз оферта и ни ми съ праи на професионалиска, а го приключвай тоз цирк!"

13:11 - Дора Милева сипва на Гриша Ганчев и Дора-Милева, след като се разбират, че трябва да изчакат да мине часът за подаване на оферти.

13:17 - Изненадващо с парашут от небето пада огромен кашон насред локацията за водене на търга. Разопаковат го и отвътре изскача делегацията, представляваща клуба ЦСКА, ситуиран в 4-та дивизия. Директорът Газдов този път е и с дъждобран. Отрича всякаква обвързаност с Домусчиев и дори предлага да го набере по телефона, за да отрече и той.

13:23 - Феновете отвън разбират за диверсията и искат да влязат вътре, за да се уверят, че всички са си сипали и подават оферти.

13:27 - Вече всички са си сипали, подават се оферти.

13:35 - Сипва се за втори, а за някои и до 5-и път. Офертите стават по-интимни.

13:40 - Кирил Домусчиев не издържа и идва собственоръчно, но все така твърди, че няма нищо общо с офертите - идвал за сипването.

13:48 - Домусчиев пуши на прозореца, отдолу го питат защо подава оферти с подставени лица. Домусчиев: "Къде видяхте оферти бе, олигофрени?". Появява се Гриша Ганчев, откраднал плика на Газдов: "Ами тъз оферта?"

13:50 - Двете Дори Милеви, плюс още една с цифри накрая, пръкнала се паралелно, призовават напрежението да спре и двамата да се приберат от прозореца, за да им се сипе.

14:00 - Срокът за подаване на оферти е свършил, всички си сипват за финал. След това си лягат да си починат от офериране.

14:01 - Спас Русев удря греда и не успява да се впише и в тая ситуация.
[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 11:09

vaskonti написа:Аз ли го твърдя бре? Абе вие съвсем се завеяхте! Я питай гражданина или жокера кой прави сметките, че Лудогорец имал 30 милиона бюджет(инфо, лично снесено им от компетентния по въпроса СМ) и като сме сметнели 7 години по 30 милиона и извадим приходите от 60-70 и малко от горе милиона и се получавали над 100 милиона загуби за периода. Ти изобщо четеш ли кой какво пише тук? Това не са мои сметки, а на твоите съмишленици тук! Разбираш ли какво ти казвам или да повтарям? Те правят тая смехотворна сметка, не аз!!!!
И ще те помоля да ми намериш дори едно мое изказване, че Домусчиев е света вода ненапита или пък дори, че съм фен на авиаторите. Ако ти е труно да намриш подобно мнение, огледай се поне за подобен мой намек.

На търга има право да се яви абсолютно всеки. Както Ганчев може да се яви с подставени фирми и лица, така може и Домусчиев. Няма нищо незаконно, макар че в единия случай компетентните органи би трябвало да се поинтересуват от къде фирма, регистрирана преди 1 седмица има средства да участва в този търг, но все пак да не забравяме в коя държава живеем.

Ставаш все по-жалък в опитите си за манипулации и лъжи!Да не сте рода с Уйнето - лика прилика сте си, пък си го и пазиш като зеницата на окото си. :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 11:13

petko.h.markov написа:Nikola Darpatov:
"Привет, приятели.
Първо да се извиня на всички, които днес ми писаха и на които просто нямаше как да смогна да отговоря. Да се върнем на текущите дела. Картите са раздадени и развръзката е близко. Аз утре съм в Кърджали и знам, че ще сме много. Заедно сме силни.
Успех утре на всички нас. Рубикон е минат и трябва да спечелим последната битка.
PS: За ЕКТ темата е дълга и широка и ще я коментирам допълнително, но там нещата не са точно такива, каквито се представиха по медиите днес. В смисъл: УЕФА действително за момента е отказала достъп по чл.12, но има куп детайли, които първо искам да прегледам на спокойствие и след това да коментирам"

Този ще ви побърка.Докато му теглят шута.

Е, щом тежката артилерия лично се е заел да мисли по случая, жална им майка на УЕФАта.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 11:18

гражданин от село написа:

Ставаш все по-жалък в опитите си за манипулации и лъжи!Да не сте рода с Уйнето - лика прилика сте си, пък си го и пазиш като зеницата на окото си. :mrgreen:

Разбира се, никога не си казвал, че бюджета му бил 30 милиона и не си смятал колко бил похарчил за 7 години. Това аз си го измислих, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2017 11:21

Ozzimozzi написа:"Търг за емблемата на ЦСКА (Предварително по минути™)", което е един забавен поглед върху предстоящите събития

[offtopic]
http://www.nenovinite.com/ne/ot-duzpa-v-tuch/9731/
Търг за емблемата на ЦСКА (Предварително по минути™)
30.05.2017 00:00 прегледана 1494 пъти

Съвсем в реда на всички неща досега, търгът за активите на фалиралото дружество ЦСКА, състоящи се от емблема, половин автобус, килограм сирене, 17 джапанки, 11 от които леви, и четиридесет метра автентичност, ще се проведе днес в Кърджали. Така южният град се присъединява към Ловеч, Етрополе, Обеля и Разград по пътя към възкресението на ЦСКА.

10:17 - Процедурата по брониране на синдик Дора Милева започва, като за да се избегне оказване на натиск тя ще бъде облечена с кевларени одежди и придвижвана из Кърджали с брониран папамобил.

10:48 - В Търговския регистър излизат регистрациите на 7 фирми, регистрирани от шурей на тъста на адвоката на личната чистачка на Кирил Домусчиев, които фирми моментално подават документи първо да участват в търга, а после да не участват в търга, но най-вече да има тръпка и новини, които да пише и после да ги опровергава Спортал.

11:07 - Кърджали е почервенял от фенове на ЦСКА от цялата страна. Повечето се гледат подозрително, защото не са сигурни дали Гриша Ганчев е г-н Ганчев или друго.

11:59 - По системите за учебен сигнал за национална тревога жителите на Кърджали са призовани да се приберат по домовете си и да не излизат днес.

12:23 - Писмо от УЕФА дава зелена светлина на който спечели търга да играе в евротурнирите, но само при условие, че мачовете се провеждат в хола на синдик Милева.

12:45 - Активите на фалиралото дружество са събрани в няколко брезентови торби тип "илиенско burberry", но най-важното, емблемата е в тартан.

13:00 - Начало на вкарването на офертите, Дора Милева дава начален сигнал и си сипва.

13:05 - Полиция охранява всеки сантиметър от подаването на офертите, над 3000 полицаи са ангажирани да вардят Кърджали, отряд кобра и самият Кобра пазят реда от лошо и смут.

13:07 - Гриша Ганчев влиза да подава офертата си, водейки си свой собствен синдик: Дора-Милева.

13:10 - "Айде, айде, отварай я тъз оферта и ни ми съ праи на професионалиска, а го приключвай тоз цирк!"

13:11 - Дора Милева сипва на Гриша Ганчев и Дора-Милева, след като се разбират, че трябва да изчакат да мине часът за подаване на оферти.

13:17 - Изненадващо с парашут от небето пада огромен кашон насред локацията за водене на търга. Разопаковат го и отвътре изскача делегацията, представляваща клуба ЦСКА, ситуиран в 4-та дивизия. Директорът Газдов този път е и с дъждобран. Отрича всякаква обвързаност с Домусчиев и дори предлага да го набере по телефона, за да отрече и той.

13:23 - Феновете отвън разбират за диверсията и искат да влязат вътре, за да се уверят, че всички са си сипали и подават оферти.

13:27 - Вече всички са си сипали, подават се оферти.

13:35 - Сипва се за втори, а за някои и до 5-и път. Офертите стават по-интимни.

13:40 - Кирил Домусчиев не издържа и идва собственоръчно, но все така твърди, че няма нищо общо с офертите - идвал за сипването.

13:48 - Домусчиев пуши на прозореца, отдолу го питат защо подава оферти с подставени лица. Домусчиев: "Къде видяхте оферти бе, олигофрени?". Появява се Гриша Ганчев, откраднал плика на Газдов: "Ами тъз оферта?"

13:50 - Двете Дори Милеви, плюс още една с цифри накрая, пръкнала се паралелно, призовават напрежението да спре и двамата да се приберат от прозореца, за да им се сипе.

14:00 - Срокът за подаване на оферти е свършил, всички си сипват за финал. След това си лягат да си починат от офериране.

14:01 - Спас Русев удря греда и не успява да се впише и в тая ситуация.
[/offtopic]

[offtopic]Плача. :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 май 2017 11:21

Аз само едно не мога да разбера. Ако приемем, че Домуса има участие в търга.
За къв чеп му е, цялата работа.
Набутва се с едни пари, които може да вложи в отбора си, и пак да ви прави на мармалад.
Някой беше споменал едни 6 мил. че уж щял да предложи.
За къв чеп му е тази емблема, която не дава никакво предимство на този който я притежава.
Феновете които са на страната на ГГ, ще станат фенове на Домуса ли?
Ще се отрекат от отбора ли, кво?
Напълно безмислен търг, едни пари хвърлени на вятъра, още повече в България.
Където можеш да си направиш същата емблема, със съвсем лека корекция и тя "няма да има" нищо общо със старата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “ЦСКА”