Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Добре, аз не мога да разбера защо г-н Киро Домусчиев ви е все в устата, очевидно искате да сте като него, е ама както се вижда не става, УЕФА му наби ръчната спирачка. Значи просто г-н Ганчев не е на нивото на г-н Киро Домусчиев, и следователно това там ЦСКА няма как да е на нивото на Лудогорец, какво да се прави сега, язък за експеримента.
petko.h.markov написа:"И така, УЕФА каза "не" на новия клуб от "Българска армия", който едни припознаха, а други не, но новината от днес е, че... няма новина. Случи се логичното за тези, които имат поне малко мозък в главите си, а не вярват на разни плямпала, изказващи се от позицията на никаквици.
А като заговорихме за отхвърления отбор, би било добре сериозно внимание да обърнем на информацията, че от БФС "са направили всичко възможно ЦСКА-София да бъде допуснат до евротурнирите по изключение".
Щеше да е комично, ако не беше трагично...
Представете си милата родна картинка - пише господин "Х" до господин" У" до УЕФА, с надеждата онези там да потъпкат собствените си закони и правила! И забележете, в името на нещо, което претендира да е автентично, но е доказано, че не е. Байганьовщина парекселанс, но както отбелязахме "тука е така". Добрата новина е, че на други места не е... Лошата е, че отговорниците за това "тука е така" нямат намерение да си ходят!"
Кои "собствени " закони?
....................................
Мишел Платини и Сеп Блатер са отстранени за 8 години от всякаква футболна дейност, съобщиха от ФИФА.
Двамата босове на световния футбол могат да обжалват решението първо пред ФИФА, после пред Спортния арбитражен съд (TAS). При всички случаи, обаче, Платини няма да може да се яви на изборите за нов президент на ФИФА на 26 февруари.
В петък се проведе заседание на Етичната комисия на ФИФА, която по-рано отстрани чиновниците за 90 дни. Швейцарската прокуратура на 25 септември заведе дело срещу ръководителя на ФИФА Сеп Блатер, който е заподозрян, че незаконно е превел 2 млн. швейцарски франка на Платини през 2011 г.
Въпросните пари са били дадени на французина за свършена от него работа в периода януари 1999 г. - юни 2002 г. Платини твърди, че това заплащане е по контракт в пълно съответствие със закона.
....................................................
http://www.mediapool.bg/razsledvaniyat- ... 50411.html
та кои собствени закони?
Това какво общо има с каквото и да е?
Нов клуб ли е ЦСКА-София? Нов е - чистак-бърсак, без история. Ако не броим няма и годинка за някаква история.
Имат ли право нови клубове да играят още през първата година в ЕКТ? Нямат.
Какво сложно има тук за разбиране?
Нали всичко беше съгласувано с УЕФА, а, Дърпатов? Юристите ви бяха уредили всичко, м?
Нов клуб ли е ЦСКА-София? Нов е - чистак-бърсак, без история. Ако не броим няма и годинка за някаква история.
Имат ли право нови клубове да играят още през първата година в ЕКТ? Нямат.
Какво сложно има тук за разбиране?
Нали всичко беше съгласувано с УЕФА, а, Дърпатов? Юристите ви бяха уредили всичко, м?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Mitata написа:vaskonti написа:Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.
Знам, че звучи съшито с бели конци и че има пробойни, но е далеч по-реално от версията, че хвърля десетки милиони само за да прецака ЦСКА
Домусчиев е най-мразеният от цесекарите собственик на ФК у нас, следователно няма никакъв шанс да се върне на Армията. Всъщност, той може да се върне, но ще спечели доверието единствено на авиаторите. Трябва да е пълен глупак да не го знае.
Много по-правдоподобна е версията, че той пречи на ЦСКА, за да може Лудогорец да е шампион още 10-15-20 години и да играе в груповата фаза на ШЛ.
Домусчиев ви е нужния външен враг. Ако го нямаше, щете не щете щеше да се наложи да се обърнете към този, който с реални и активни дейности закри ЦСКА. Та даже и се радвахте и ръкохляскахте като го правеше. А да се обърнете към този човек означава да имате голям проблем с огледалото вкъщи и образа, който виждате в него. Така че, за вас е доста по-лесно да си заровите главата в пясъка и да намерите външен враг.
Ако Домусчиев се е набутал 100 милиона за 7 години(по ваши сметки, колкото и смехотворни да са) , то колко ще се набута за 10-15-20 години? Аз няма да го смятам, разчитам на твоята "реалистична" сметка. И цялото това набутване за да е пръв на село и да прецака ЦСКА. Хвала на такива "обективни" и изпълнени с реализъм хора като теб!
Ти твърдиш , че Домусчиев се е набутал със сто милиона , никой друг , ти си правиш някакви фантастични хипотетични аритметики нямащи нищо общо с реалността , ние само ти казваме , че НЕ МОЖЕШ да правиш баланс само на някакви мижави данни относно приходи без да имаш абсолютно никакви данни за разходи , това е !!!! Даде ти се пример с водещи Европейски клубове за които има коректни данни за баланса им след участие и/или спечелване на ШЛ , които оборват твоята теза , какво още търсиш е неизвестно , но е ясно , че аритметиката ти в този и вид не струва !!!
Домусчиев , ако не беше се намесили и да застане явно с/у нас , никой нямаше да го споменава , нямаше да се случи и това което става и ще става в Кърджали и преди това на Армията , пък ти ни обяснявай , как "режещия" кораби бил светата вода ненапита и как някой си търсил конспирация за забавление

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Абе и тез са маскари, това Блатер, това Платини, и те си бият негрите, ебати, само за ЦСКА-София (София) ли няма да направят изключение...нещастници!
vaskonti написа:Това какво общо има с каквото и да е?
Нали всичко беше съгласувано с УЕФА, а, ? Юристите ви бяха уредили всичко, м?
Въпроса би трябвало да го отнесеш към правния отдел на БФС , от там бяха инструкциите кое и как да се направи за да няма проблеми с УЕФА

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Аз ли го твърдя бре? Абе вие съвсем се завеяхте! Я питай гражданина или жокера кой прави сметките, че Лудогорец имал 30 милиона бюджет(инфо, лично снесено им от компетентния по въпроса СМ) и като сме сметнели 7 години по 30 милиона и извадим приходите от 60-70 и малко от горе милиона и се получавали над 100 милиона загуби за периода. Ти изобщо четеш ли кой какво пише тук? Това не са мои сметки, а на твоите съмишленици тук! Разбираш ли какво ти казвам или да повтарям? Те правят тая смехотворна сметка, не аз!!!!
И ще те помоля да ми намериш дори едно мое изказване, че Домусчиев е света вода ненапита или пък дори, че съм фен на авиаторите. Ако ти е труно да намриш подобно мнение, огледай се поне за подобен мой намек.
На търга има право да се яви абсолютно всеки. Както Ганчев може да се яви с подставени фирми и лица, така може и Домусчиев. Няма нищо незаконно, макар че в единия случай компетентните органи би трябвало да се поинтересуват от къде фирма, регистрирана преди 1 седмица има средства да участва в този търг, но все пак да не забравяме в коя държава живеем.
И ще те помоля да ми намериш дори едно мое изказване, че Домусчиев е света вода ненапита или пък дори, че съм фен на авиаторите. Ако ти е труно да намриш подобно мнение, огледай се поне за подобен мой намек.
На търга има право да се яви абсолютно всеки. Както Ганчев може да се яви с подставени фирми и лица, така може и Домусчиев. Няма нищо незаконно, макар че в единия случай компетентните органи би трябвало да се поинтересуват от къде фирма, регистрирана преди 1 седмица има средства да участва в този търг, но все пак да не забравяме в коя държава живеем.
И понеже Васко все търси конспирации , много интересно защо един футболен бос на столичен отбор , който няма нищо общо с ЦСКА реагира по този начин :
Венци Стефанов: От България, със сигурност, е натопен ЦСКА, за да не играе сега на евро-турнирите.
Журналист: Донос ли е според вас?
Венци Стефанов: Оо, даже във редовете познавам речника на един човек, който много съм го срещал какво пише. ЦСКА е емблема, ЦСКА е марка, защо се подиграват с тях, защото на един човек му е кеф? Защото догодина със сигурност няма да е първи и да си резервира място във Шампионска лига. Гадно е това, това е много гадно!
=======
Журналист: Утре предстои търга за емблемата...
Венци Стефанов: Какъв търг бе?! Емблемата си е на ЦСКА. Какво общо има счетоводителката(Теменуга Газдова) със емблемата на ЦСКА? Какви са фирмите?
Журналист: Поставени лица..
Венци Стефанов: Ами като са поставени лица защо не ги изкарате, защо мълчите?!
=====
Интервю след мача Славия - Нефтохимик. Изводите оставям на вас

-
- Контакти:
baraba написа:vaskonti написа:Това какво общо има с каквото и да е?
Нали всичко беше съгласувано с УЕФА, а, ? Юристите ви бяха уредили всичко, м?
Въпроса би трябвало да го отнесеш към правния отдел на БФС , от там бяха инструкциите кое и как да се направи за да няма проблеми с УЕФА
Я ги дай тези инструкции,които с Милко периодично ги вадите.Или причината е,че не можете да четете и мислите.
По-скоро лъжете непрекъснато.
Голямо пътуване ви се очертава.Днес в Кърджали,утре в Нион.
Венци Стефанов ли ми го даваш за някакъв пример и капацитет?