vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:Това за начина на печеленето на парите и съденето от Господ важи с пълна сила и за Ганчев, не мислиш ли?
Но да ми обясняваш, че ще прежали стотици милиони само за да пречи на ЦСКА...извинявай! Тук доста прекали с импровизациите.
Добре , а как тълкуваш сегашните му действия във връзка с търга за емблемата ??? Тези пари които хвърля само за депозита и евентуално да спечели емблемата за какво ги дава , да помага на ЦСКАили .....
Тълкувам го по всеки друг начин, само не и като пари на вятъра само и само да пречи на ЦСКА. ЦСКА няма в момента, това на Ганчев не е ЦСКА - доказателства бол.
Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.
Знам, че звучи съшито с бели конци и че има пробойни, но е далеч по-реално от версията, че хвърля десетки милиони само за да прецака ЦСКА
Малеее, ясни сте ми всичките морални, още от първия ден, как врътнахте задниците. Цимбик и Дуче що дирят сред вас да попитам?
И аз ходих да подкрепям Ботев срещу Лудогорец миналата седмица, но шал или фанелка на друг отбор не слагам.
Ей ги Ботев, Локо Пд, Левски - Домусчиев да ги взима без пари, ако му е трябвал отбор с публика. И в ЦСКА беше акционер, когато нещата може и да са били поправими... Не можаха да прецакат Ганчев, първия път приятелите на Киро - Гърнето и Праховеца. Домуса двете първи титли си ги напазарува - от ЦСКА и от Левски. Случаят Перник не се забравя. Това и врабчетата на Армията и на Герена го знаят. Някой ако си мисли че Везалов е случайност...