ЦСКА София - Динамо Букурещ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА София - Динамо Букурещ

Мнениеот POPCORN » 09 фев 2012 11:47

emigo написа:Знам,че сега ще започнете,да се сърдите и подскачате,затова че съм левскар и че целя,да се заяждам и само провокирам. Но заради истината,ще си позволя,да ви обърна внимание на нещо,относно Платини и боя.Че нарушението на румънеца беше ужасно грубо и целеше,да причини болка на Платини,за мен е чист факт и спор няма.Но ясно се вижда,че румънеца целеше отмъщение,защото Платини го удря с лъкът в лицето,когато го пресреща,чак след това румънеца го догонва и рита.

може и да си прав, но целият мач се късат да ритат Платини, така че го разбирам.Нормално по едно време да му кипне канчето.Още повече уж където казваш удар на Платини към играча на Динамо не може да сме сигурни дали е умишлен или не!Докато удара на румънеца е очевадно стреми да му счупи краката :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 фев 2012 11:49

Гледах второто полувреме и смея да твърдя, че мачът беше равностоен. Искам обаче да коментирам сбиването, тъй като голяма част от нашите фенове нападнаха Платини. Хора, не сте прави. Обяснете ми нещо - как може оня циганин румънски да влиза в гръб, с 2-та крака, на центъра, без шанс за топката , в контрола :shock: :shock: :shock: ПЪЛЕН МАЛОУМНИК. На 100000% оправдавам реакцията на Платини. Да го беше пречукал. Помислете малко - ако това беше играч на Левски, щяхте ли да реагирате така? Още един път казвам - Платини направи това, което трябваше.
Само Левски!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2012 11:52

siniq_fen написа:Гледах второто полувреме и смея да твърдя, че мачът беше равностоен. Искам обаче да коментирам сбиването, тъй като голяма част от нашите фенове нападнаха Платини. Хора, не сте прави. Обяснете ми нещо - как може оня циганин румънски да влиза в гръб, с 2-та крака, на центъра, без шанс за топката , в контрола :shock: :shock: :shock: ПЪЛЕН МАЛОУМНИК. На 100000% оправдавам реакцията на Платини. Да го беше пречукал. Помислете малко - ако това беше играч на Левски, щяхте ли да реагирате така? Още един път казвам - Платини направи това, което трябваше.

в интерес на истината, Платини първо го удари с лакът в момента, в който го изпревари за топката и мамалигата затова му скочи с двата крака. Само не знам дали Мишел го направи умишлено или просто искаше да го гардира :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 фев 2012 11:55

шивача написа:
siniq_fen написа:Гледах второто полувреме и смея да твърдя, че мачът беше равностоен. Искам обаче да коментирам сбиването, тъй като голяма част от нашите фенове нападнаха Платини. Хора, не сте прави. Обяснете ми нещо - как може оня циганин румънски да влиза в гръб, с 2-та крака, на центъра, без шанс за топката , в контрола :shock: :shock: :shock: ПЪЛЕН МАЛОУМНИК. На 100000% оправдавам реакцията на Платини. Да го беше пречукал. Помислете малко - ако това беше играч на Левски, щяхте ли да реагирате така? Още един път казвам - Платини направи това, което трябваше.

в интерес на истината, Платини първо го удари с лакът в момента, в който го изпревари за топката и мамалигата затова му скочи с двата крака. Само не знам дали Мишел го направи умишлено или просто искаше да го гардира :roll:

е това искам да кажа и аз.не може да сме сигурни дали го прави нарочно или не.но румънеца просто искаше да счупи краката на Платини!Да не говорим,че през целият мач се скъсаха да го ритат!Нормално е да му кипне по едно време.Разбирам да е мач от някакво значение , но все пак е приятелски мач, а тия мамалигари се скъсаха да го ритат!Явно затова се ядоса :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 фев 2012 11:57

POPCORN написа:
шивача написа:

е това искам да кажа и аз.не може да сме сигурни дали го прави нарочно или не.но румънеца просто искаше да счупи краката на Платини!Да не говорим,че през целият мач се скъсаха да го ритат!Нормално е да му кипне по едно време.Разбирам да е мач от някакво значение , но все пак е приятелски мач, а тия мамалигари се скъсаха да го ритат!Явно затова се ядоса :!:

Естествено, че ще се ядоса, то това беше влизане "прекратявам ти кариерата"... а иначе според мен ударът с лакът беше абсолютно неумишлен, просто в опита си да си спечели позиция го удари, нормално , футбол е :)
Само Левски!

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 09 фев 2012 15:04

Аз пък не одобрявам постъпката ... вярно оня умишлено го фаулира , но не трябваше да отива и да го рита ... и все пак се кефя как нарита половината мамалигари :) :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 фев 2012 15:13

Явно в Платини се е събрала много болка и агресия. Не разбирач, как може на приятелски мач да действаш по този начин. Никъде не видях Мишел да удря румънеца с лакът, но фаула беше брутален. Без никаква мисъл за отнемане на топката, а главно да причини болка. И Платини реагира, като мъж, но не и като професионалист. Той е на 30-31 години и всяка контузия скъсява кариерата му. Иначе мача беше хубав, а ЦСКА дори надигра Динамо. Яд ме е за резултата, защото при по-добра защита биехме с разлика.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 фев 2012 21:47

Точно в приятелските мачове стават такива работи.Картоните не важат и често ставаме свидетели на грубости и побоища.Мръсният влах си заслужи изцяло шутовете, наистина можеше да контузи много тежко Платини.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 22:13

onegavon написа:Точно в приятелските мачове стават такива работи.Картоните не важат и често ставаме свидетели на грубости и побоища.Мръсният влах си заслужи изцяло шутовете, наистина можеше да контузи много тежко Платини.

Абсолютно вярно! Не искаш ли и ти да ти се извиня за използването на името, че всявам интриги и прочее?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2012 22:57

onegavon написа:Точно в приятелските мачове стават такива работи.Картоните не важат и често ставаме свидетели на грубости и побоища.Мръсният влах си заслужи изцяло шутовете, наистина можеше да контузи много тежко Платини.

Айде сега да обърнем малко ролите: Ами ако Платини беше контузил "мръсния влах" :?: Едва ли трябва да ти обяснявам че футбалерите имат ячки и силни крака. Та дали можеше "мръсния влах" да си изкара подготовката в болница. Примерно със счупени 2-3 ребра, едното от които лекичко боцка бъбрека или черния дроб на същия тоя "мръсен влах" :?: Нататък се сещаш сам, предполагам.
Как не ви е срам бе, вие хора ли сте тука или...заслужил си шута вика :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”