Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Не познавам лично Радуканов и не мога да гадая колко разбира от тактика. Но има факти, които са видни от началото на този сезон - отбора се издъни във всички решителни мачове. Миналата пролет, когато не се очакваха победи на всяка цена, или пък поради някаква друга причина, ние приемахме играта по-назад, по крилата действаха Спас, Нелсън или Тонев, а Платини се изтегляше назад, да им освобождава пространства. Делев и Нелсън вкараха доста голове, благодарение на пасове зад защитата на противника, дадени основно от Платини, Марки, Боби Галчев или Янчев. Сега играта се гради от никой, Коста изнася топката, няма празни пространства за бързите Спас и Нелсън, няма ги головете от такива положения и затова голмайстор е статичния, но техничен и опитен Зику. Милен не успя да изгради стил на игра, който да гарантира контрол над топката, но едновременно с това ефективен. В момента ние не можем да изтеглим противника така, че да може да разредим сгъстената защита. Може да е от изпълнителите /липсват Марки и Апата, които могат да разиграват топката/, може да е и от слабата тактическа грамотност на отбора и треньора.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
-
гражданин от село
Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!
Tony_CSKA написа:
Барселона защо не смениха Гуардиола след загубата от Гуадалахара?! Без лични квалификации, ако обичаш. Ако всички българи бяха като мен нямаше да сме в това положение! Гарантирам го това. Избивай си комплексите другаде! И ми кажи какво цели ръководството на ЦСКА в дългосрочен план според теб? Обясни ми го, защото мен ми се губи нишката някъде.
Какво значение имаше този мач за Барселона?И аз се надявам не всички българи да са толкова лесно манипулируеми.Комплекси има всеки човек,но невиждам къде точно си ги избивам.Не съ част от ръководството,така че немога да ти кажа.Единствено мога да предположа,че след като ЦСКА е търговско дружество се търси печалба.Вложени са много средства за покриване на минали задължения и от тях няма начин да видиш реални резултати,освен съществуването на отбора,но за вас това е без значение.Разберете няма откъде да се появи "принца" Абрамович или някой шейх,престанете да се държите като "спящата красавица"Как може тия "глупаци да купят Челси и Ман. Сити,а не ЦСКА и Левски например?Ние сме 7,5 мил. население и 1000-3000 хил. човека на мач-какъв пазар сме?Така че трябва да се разпростираме спрямо чергата си.
- obi4am_pirin
- Контакти:
По -големи тъпоъгълници от ръководителите на ЦСКА не знам да има!Честито връщане в посредствеността!Пак ще празнувате като успех трето място!Мъка ... колко мъка има по тоя свят Боже!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- batmanlevski
- Контакти:
тези капиталяги от Тиган определено разбират от футбол,от Левски съм ,но Радуканов определено беше добър треньор ,личи си колко държат на отбора ,заради такива като тях в БГ няма футбол
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Смешна работа сме, това ми е краткото мнение 
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- delqnski47
- Контакти:
Славия загубиха с 6:0 от Лудогорец!!!!!Смениха ли треньора??Не!И какво стана после:бой над Черноморец в БУРГАС,бой на ЦСКА НА АРМИЯТА,бой и на Локо ПД!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Смело залагайте за Левски, защото половината играчи са за Радуканов и в петък ще има здрав бойкот.
- Jorkorazporko
Ей, спрете да ревете! Нека видим какво ще стане! А левскарите ги съветвам да погледнат в своята паница! Защото са трагични в всяко едно отношение и се съмнявам, че дори ще са в топ 4 тази година! Радуканов извади отбора от труден момент, но след това не направи нищо, не показа никаква концепция за развитите, никаква тактика и ротация и затова сдава поста след безличната игра последните мачове! Сега ще видим дали с авторитета и опита си Пената ще изгради приемлив игрови облик на отбора!
- Jorkorazporko
delqnski47 написа:Славия загубиха с 6:0 от Лудогорец!!!!!Смениха ли треньора??Не!И какво стана после:бой над Черноморец в БУРГАС,бой на ЦСКА НА АРМИЯТА,бой и на Локо ПД!!
Славия е тото отборче, там няма не уреден мач! Моля те не ни сравнявай с тях!
- delqnski47
- Контакти:
Jorkorazporko написа:delqnski47 написа:Славия загубиха с 6:0 от Лудогорец!!!!!Смениха ли треньора??Не!И какво стана после:бой над Черноморец в БУРГАС,бой на ЦСКА НА АРМИЯТА,бой и на Локо ПД!!
Славия е тото отборче, там няма не уреден мач! Моля те не ни сравнявай с тях!
Ние щот не сме,нали?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.