Udoji90 написа:pankin написа:bigbonusprize написа:Не бе. Нали щяха да го продават. Заради това се интересувам. И тъй като единственият отворен трансферен прозорец е в турция, заради това питам. Нека дебне. Нали знаеш че на 1 победа следват 3 години суша за вас...
Г-н Подуенски, да ти припомня ли как завършиха последните 4 мача между ЦСКА и левски??????
Убедително 2-0 за ЦСКА(беше най-малкото с което се разминахте), есента 2009
Равен 1-1, пролетта 2010(много слабо представяне и на двата отбора)
Биете с 1-0 с 300 мъки и гол, след фаул в напададение на джуката(през по-голямата част на мача бяхте тотално надиграни), есен 2010
И 29.02.2011(ВИДОВ ДЕН ЗА ЦСКА), бяхте смазани с 3-1, без дори и гол да вкарате и не знаехте къде се намирате, ТОВА РЕАЛНОСТТА.
И аз тъкмо за тези 4 мача щях да спомена! Ще те поправя само - през пролетта на 2010 г. мачът завърши 0-0, а не 1-1. Първото полувреме беше наистина слабо, но само през второто имахме 5 положения - 3 на Гранден и 2 на Панку. Левски за целия мач нямаха нито 1, така че изпуснахме да ги сгазим и тогава.
Да и аз се съмнявах дали не е 0-0, но не ми се ровеше да погледна, и за второто полувреме си прав, но като цяло не беше никакво дерби