Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 22:22

Red_Girl написа:Не знам кво ми спорите, не разбрахте ли, че тоя мач е уреден..Също Вальо Грънчаров при първото си включване на Левски-Академик каза:Честито на тея, които са заложили за над 4.5 гола.. Половината мачове от тва първенство са уредени, Гришата си цака за титлата и всичко си е точно, а вие само се хабите..

И ти си много открехната!Като имаш доказателства, че Гришата цака, ги пращаш в УЕФА, а не само да спамиш с празни приказки..
Можеш ли да го докажеш това твое твърдение?С документи, аудио или видеозаписи?Да, или не?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 май 2011 22:27

Адски съм разочерован от тоя мач. Неочаквах тази игра, и тва цялото пазене от радукаов, признавам си за първи път съм тотално разочерован от него. щом казва че всеки мач излиза за победа, какво бе различното на този. защо скри полувината отбор, да не играем тука срещу тея в квартала ми. на всичкото отгоре паднахме с много, и то от отбор който миналата година се бореше от изпадане. срам ме е в момента, та телетата си правеха квото искат с тея. незнам, дано тва цялото глупаво пазене небеше напразно за мача с балета.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 май 2011 22:31

Кашчей написа:
Red_Girl написа:Не знам кво ми спорите, не разбрахте ли, че тоя мач е уреден..Също Вальо Грънчаров при първото си включване на Левски-Академик каза:Честито на тея, които са заложили за над 4.5 гола.. Половината мачове от тва първенство са уредени, Гришата си цака за титлата и всичко си е точно, а вие само се хабите..

И ти си много открехната!Като имаш доказателства, че Гришата цака, ги пращаш в УЕФА, а не само да спамиш с празни приказки..
Можеш ли да го докажеш това твое твърдение?С документи, аудио или видеозаписи?Да, или не?!

Ти сляп ли си или да? Акос е замислиш малко, ще го разбереш.
П.п-Вземи се осъзнай и спри да ми говориш глупости, от които полза няма. По-голям социопат в тоя форум от теб-няма. Не ти отива на годините, много голям сноб си, престани да се опитваш да изтъкваш недостатъците на другите, щото в опитите си показваш колко си жалък и ставаш смешен.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 22:37

ПОПКОРН не може да отговори, защото ходи на мачове!Така сега да кажа няколко думи за комплексарчетата!Сега кой е комплексар?Тия където влизат във форума на ЦСКа да дразнят или пак аз съм комплексара !Питането е към edmont_dantes,защото вчера ми обеснява аз каквъ комплексар съм бил и колко съм мразил сините, а напоследък във форума на ЦСКА се навъдиха адски тъпи пърчета от другите агитки!Така поздравявам ПФК Левски за това коет оказа сутирнта!Аз не вярвах, ама явно е бил прав!Дори да бяхме играли като хората, съдията пак щеше да ни закопае!То се виждаше от самолет!Така за играта, адски слаба игра, без никакво желание!Вместо тия резерви да изядът терена те се разхождаха все едно са на почивка!Играчи като Шеридън, Четин нямат място в ЦСКА!Единствено ми хареса на мене костов!Дано поне да си е заслужавало цирка за Локо Пд иначе не мога да разбера за какво правихме тия палячовщини!Все пак важният мач е в сряда, но трявбаше да бием за престиж ,а не да пускаме на най-омразния ни отбор и да му даваме някакви надежши да играе в Европа!Все пак :Локо ПД имаха повече желание и се бореха повече!Честито!Тоя съдия където свири днеска на мача и друг път съм го гледал!Адски слаб съдия е!Той въобще не трявба да ръководи срещи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 22:43

Red_Girl написа:
Кашчей написа:

Ти сляп ли си или да? Акос е замислиш малко, ще го разбереш.
П.п-Вземи се осъзнай и спри да ми говориш глупости, от които полза няма. По-голям социопат в тоя форум от теб-няма. Не ти отива на годините, много голям сноб си, престани да се опитваш да изтъкваш недостатъците на другите, щото в опитите си показваш колко си жалък и ставаш смешен.

В тази тема се обсъжда друго, а не моята социопатия.
Имаш ли доказателства, че Гриша Ганчев е "купил" титлата?Ако имаш-даваш ги на УЕФА, ако нямаш си просто поредната софийска латерна, която дрънка, защото няма какво друго да прави.

ПП-Научи какво е СНОБ и тогава употребявай думата!В България по-големи сноби (по тема футбол) от вас и левскарите няма!Никакви успехи в ЕКТ, но се барате за грандове, че и за евробойци...Какви ли са тогава Реал, Милан, Байерн, Аякс?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 май 2011 22:46

Много добре знам какво значи и смятам, че много на място я използвам. А ти излез малко от филмите с тея доказателства и признай просто. То е ОЧЕВАДНО.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 22:49

Пуканка, през пролетта загубихте 2 мача.В единият ви бяха виновни теренът, противникът и съдията.В този, за радост, само съдията е виновен.А у вас някаква вина няма ли?Дори и само с това, че напълно съзнателно излязохте със състав, който надали друг път е играл в този си вид?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 май 2011 22:49

Както сте тръгнали,що не вземете да "пуснете" и на Академик?Така,де...Фейърплей,нали?"Бутаме" наред... :twisted:
Гледам как "червени" фенове съвсем открито твърдят,че ЦСКА "легнали" на Локо-то.До там ли я докарахте?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 май 2011 22:51

Red_Girl написа:Много добре знам какво значи и смятам, че много на място я използвам. А ти излез малко от филмите с тея доказателства и признай просто. То е ОЧЕВАДНО.

Оставай го тоя го е яд че е от руси и си избива кмплексите по ЦСКА и Левски. Спасение за такива няма 8-) А по жалкото е, че е на години и се излага :roll:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 май 2011 22:52

вие луди ли сте кво изобщо висите тука и коментирате нашия отбор. нас вашето мнение не ни интересува. кво ми спорите вие ще ми кажете как треа да играе ЦСКА и на кой да ляга. аре напалвайте на някъде
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”