Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 22:37
ПОПКОРН не може да отговори, защото ходи на мачове!Така сега да кажа няколко думи за комплексарчетата!Сега кой е комплексар?Тия където влизат във форума на ЦСКа да дразнят или пак аз съм комплексара !Питането е към edmont_dantes,защото вчера ми обеснява аз каквъ комплексар съм бил и колко съм мразил сините, а напоследък във форума на ЦСКА се навъдиха адски тъпи пърчета от другите агитки!Така поздравявам ПФК Левски за това коет оказа сутирнта!Аз не вярвах, ама явно е бил прав!Дори да бяхме играли като хората, съдията пак щеше да ни закопае!То се виждаше от самолет!Така за играта, адски слаба игра, без никакво желание!Вместо тия резерви да изядът терена те се разхождаха все едно са на почивка!Играчи като Шеридън, Четин нямат място в ЦСКА!Единствено ми хареса на мене костов!Дано поне да си е заслужавало цирка за Локо Пд иначе не мога да разбера за какво правихме тия палячовщини!Все пак важният мач е в сряда, но трявбаше да бием за престиж ,а не да пускаме на най-омразния ни отбор и да му даваме някакви надежши да играе в Европа!Все пак :Локо ПД имаха повече желание и се бореха повече!Честито!Тоя съдия където свири днеска на мача и друг път съм го гледал!Адски слаб съдия е!Той въобще не трявба да ръководи срещи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !