Аз лично съм категорично против Стоичков. Велик играч е, но засега не се справя особено силно като треньор. Да не говорим, че има абсолютно дърводелско поведение и никак няма да помогне за оправяне на дисциплината в отбора.
Димитър Пенев и Стойчо Младенов винаги са варианти - признавам го. Все пак не е нормално само тях да ги въртим. Трябва да се излезе веднъж завинаги от този омагьосан кръг.
За мен има един човек, който е изключително подходящ вариант, и това е Ангел Червенков. Човекът си е цесекар - играл е в ЦСКА, бил е треньор в ЦСКА, а в Литекс показа, че става и за старши-треньор. В момента не е треньор на друг отбор, за разлика от Стойчо Младенов, примерно, който се справя добре в египетския си клуб и няма причина да го напуска.
Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: ХРИСТО СТОИЧКОВ ПОЕМА ЦСКА
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- florentin_petre
- Контакти:
nostradamus написа:А ще доведе ли и Путко Мафани на Армията?
+ 1000000 Ти ми оправи деня, Благодаря ти

Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Re: Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА
СПОРЕД МЕН НАЙ ПОДХОДЯЩ Е ХРИСТО ПОРТОЧАНОВ ! ПОМНИТЕ ЛИ КАКЪВ РЕД И ДИСЦИПЛИНА ЦАРЕШЕ В НЕФТОХИМИК ПО НЕГОВО ВРЕМЕ , А ВАЛЬО КОРЕКОМА НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА Ц С К А ОСВЕН ДА СИ НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ ОТ ТРАНСВЕРИТЕ НА СТОИЧКОВ И КОМПАНИЯ, АКО БЕШЕ ЛОЯЛЕН УПРАВНИК ОЩЕ ТОГАВА Ц С К А ЩЕШЕ ДА ДОМИНИРА В РОДИЯ ФУТБОЛ ПО ПОДОБИЕ НА ДИНАМО КИЕВ , ОСВЕН ТОВА НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ НЕ Е ГОВЕДО ПОД ПРИКРИТИЕ !
Re: Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА
BaLoN написа:Samo ti написа:BaLoN написа:Михов не е лош вариант да. Каквото стане 1 обаче е ясно ....
Вън Дучето от ЦСКА !!!
Нямат място в ЦСКА водачи на агитката,които не обичат ЦСКА,а правят всичко от собствена изгода !!! Нямат място такива "лидери", на които им прави кеф да псуват обиждат и бойкотират,вместо да подкрепят и да обичат!!! Нямаше ли призив именно от този човек " Нашата любов е по-силна от вашата умраза" ?!!! Докато този човек е начело на фенклуба, ЦСКА ще бере големи ядове,защото Божков си отиде заради точно тази война,защото няма собственици ,които да не са били на мушката на този ненормален шишко и той да не е водил война с тях ! ДА ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!! Тези които не дават пари,не подкрепят отбора,правят интриги,не обичат ЦСКА !!! ВЪН ДУЧЕ МАХАЙ СЕ ПРОДАЖНО КОПЕЛЕ,ти с тези твой призиви снощи подкрепяше Рапид !!! Срам си за ЦСКА,защото поведе всички тези хора от сектор Г към тази срамна страница от историята на ЦСКА!!!
Не глупако ти си срам за ЦСКА , явно си много щастлив от вчерашната поредна трагедия, явно си щастлив, че сме на 9 място, явно си щастлив от това, че не можем да бием Калиакра, явно си много щастлив от това, че ЦСКА дължи пари на знайни и незнайни лица, явно си щастлив, че в отбора играят разни мърди има още много неща драги ми приятелю които мога да ти изредя ама не виждам смисъл ти няма да ги разбереш, ти предпочиташ да си гледаш мача по тв и после да говориш или да си ядеш семките в някой затънтен край на сектор а или в и после да плюеш този или онзи. А дано ЦСКА скоро се върне където му е мястото пък било то с Титан или без тях. Вальо Михов президент , Стойчо или Ицо треньор, мое мнение е , че в момента на ЦСКА ни трябва за треньор силна личност
Глупака си ти,а не аз ,защото аз бях на стадиона и подкрепях любимия отбор ! А вие ... вие сте идиоти ! И кажи какви пари дължи ЦСКА ? На кой ги дължи и от къде знаеш ? Това,че сме в криза е ясно,но защо такива като теб се кефят да задълбават отбора още по-надолу това не ми е ясно ! И не съм аз които плуе този или онзи ,а вие плуехте ТИТАН който са собственици на ЦСКА и то през целия мач,вие накрая на мача плуехте и обиждахте футболистите,а аз само казвам че сте манипулирани от онзи сектант и интерасчия Дучето, който като спря да взима по 3000 лв на мач и пак започна да воюва и който за пореден път доказа че не обича ЦСКА ! В тежки моменти отбора се вдига само и единствено с мощната подкрепа на нас феновете !!!
Слушай сега аз до последно нито съм бойкотирал нито нищо. Ходих на всички мачове , но лично за мен чашата преля след мача с Калиакра. Аз лично мислех , че след като Титан дават пари ние феновете нямаме право да им се пречкаме, но пак казвам чашата преля. За Дучето говорил съм с него и мисля 4е това с тези 3000 лева глупост човека обича отбора дава пари от него за хореографии и по-евтини екскурзии за феновете, но ти няма да разбереш. А за парите които цска дъйи те са много ще ти кажа само за отбори и агенти на които дължим пари: НА Паунич, НА Гранден и неговите агенти, НА Пирин за Делев и Галчев, НА Миньор за Трифонов , на Черноморец за Платинни има и други но не мога да ги пиша сега. Айде и успех на ЦСКА .
- Udoji90
- Контакти:
Re: Кой трябва да е новия треньор на ЦСКА
Стойчо има договор с друг отбор, така че не бих се надявал да дойде той. Червенков е най-добрият вариант - няма договор с друг отбор в момента, а и си е цесекар, повиши си авторитета в Литекс... Аз се чудя защо Червенков не го сложиха още при смяната на Дочев, освен ако самият Червенков не е отказал на нашите де.
- storm
- Контакти:
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНЕР ЗА ДИРЕКТОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ?
Yoda написа:треньор - Супермен , техн. директор - Капитан Планета, президент - Фантомас ............. предлагам и следните нови попълнения :
вратар : Човека паяк
защитници : Терминатор 1 , Терминатор 2, Терминатор 3 и Терминатор 4
халфове : костенурките нинджя
нападатели : Пришълеца и Извънземното

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
florentin_petre написа:nostradamus написа:А ще доведе ли и Путко Мафани на Армията?
+ 1000000 Ти ми оправи деня, Благодаря ти
Няма смисъл да го води, в клуба си имат достатъчно Пу.ки

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
nostradamus написа:А ще доведе ли и Путко Мафани на Армията?
И Иво Димов! На снимката по- долу се вижда как Венци Живков му приема молбата!
Последна промяна от kalo на 22 окт 2010 13:07, променено общо 1 път.
- Udoji90
- Контакти:
Ангел Червенков, Димитър Пенев и Вальо Михов - това е оптималното в момента.
storm написа:Yoda написа:треньор - Супермен , техн. директор - Капитан Планета, президент - Фантомас ............. предлагам и следните нови попълнения :
вратар : Човека паяк
защитници : Терминатор 1 , Терминатор 2, Терминатор 3 и Терминатор 4
халфове : костенурките нинджя
нападатели : Пришълеца и Извънземното
![]()
Аз предлагам за ляв халф бързоногия Леголас
до сега играчите били недоволни от тренировките на Гьоре. Пускал им една торба охлюви на пистата и карал футболистите да ги гонят ...... мръсник

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !