ЦСКА-Пирин!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Пирин!!!
Това ли бе новата съдийска комисия?Дега е времето да я сменят пак.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
OK, да кажем, че Пирин са ги ощетили с дузпа а нас с нередовен гол. Но плюсовете от мача са добрата ни игра (поне според мен) и желанието на футболистите ни. И не унивайте, има много кръгове до края на шампионата още !!
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Old_death написа:Това ли бе новата съдийска комисия?Дега е времето да я сменят пак.
Е ако беше срещу онея сините даден такъв гол,до седмица да имаше нова комисия!
Иначе за играта-бездарно,та се къса!Сбирщина маймуни не могат да вържат два паса...
Литекс неска кат си бият и ходи ги настигай
Club Foot написа:OK, да кажем, че Пирин са ги ощетили с дузпа а нас с нередовен гол. Но плюсовете от мача са добрата ни игра (поне според мен) и желанието на футболистите ни. И не унивайте, има много кръгове до края на шампионата още !!
Шегуваш се нали ?
- POPCORN
- Контакти:
eMs1 написа:Club Foot написа:OK, да кажем, че Пирин са ги ощетили с дузпа а нас с нередовен гол. Но плюсовете от мача са добрата ни игра (поне според мен) и желанието на футболистите ни. И не унивайте, има много кръгове до края на шампионата още !!
![]()
![]()
![]()
Шегуваш се нали ?
и според мене е така.я ми сравни мача с Локо и Пирин?Не може да има сравнение.Днеска се стараяха и имаха много голямо желание!Просто с тоя гол ги разколебаха малко, но продължиха да играят!А да подчертаем, че нямахме и късмет!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Кажете ми, вие дето мнго ви е харесало как сме играли, имахме ли ЕДНО свястно центриране ??? Разиграване ??? Атака ????

- POPCORN
- Контакти:
eMs1 написа:Кажете ми, вие дето мнго ви е харесало как сме играли, имахме ли ЕДНО свястно центриране ??? Разиграване ??? Атака ????![]()
![]()
имахме ли атаки?три кой мач си гледал?Ние през цялото време атакувахме.на спас делев не ли хубаво центрирането?на Галчев не беше ли хубаво?хубаво плуете .най-лесно е да се плуе и обижда някой.трябва да се примериме за момента можем толкова.дано с времто да се пооправят малко.като не ви харесва, ставайте от Левски и айде
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа: имахме ли атаки?три кой мач си гледал?Ние през цялото време атакувахме.на спас делев не ли хубаво центрирането?на Галчев не беше ли хубаво?хубаво плуюте .най-лесно е да се плуе и обижда някой.трябва да се примериме за момента можем толкова.дано с времто да се пооправят малко.като не ви харесва, ставайте от Левски и айде
Щом можеш да ми изброиш хубавите ни центрирания без да стигаш до 3, какво има да говорим, ако на теб ти харесва как играе ЦСКА си е твой проблем, недей да ми даваш на мен наклон на ...... като казвам, че нищо не играем !
И си спести да ми отговаряш, защото си болезнено неграмотен и нямам нерви да ти чета....
- mistreated
- Контакти:
eMs1 написа:POPCORN написа: имахме ли атаки?три кой мач си гледал?Ние през цялото време атакувахме.на спас делев не ли хубаво центрирането?на Галчев не беше ли хубаво?хубаво плуюте .най-лесно е да се плуе и обижда някой.трябва да се примериме за момента можем толкова.дано с времто да се пооправят малко.като не ви харесва, ставайте от Левски и айде
Келеш, когато съм ходел на мачове на ЦСКА ти си бил блясък в очите на баща ти, така че хайде не ми говори да ставам от Левски. Щом можеш да ми изброиш хубавите ни центрирания без да стигаш до 3, какво има да говорим, ако на теб ти харесва как играе ЦСКА си е твой проблем, недей да ми даваш на мен наклон на ...... като казвам, че нищо не играем !
И си спести да ми отговаряш, защото си болезнено неграмотен и нямам нерви да ти чета....
Недей така, не си прав. Отбора игра с желание, не може да се отрече. Пирин не е случаен отбор в никакъв случай, мачът се разви точно както искаха. Изпуснахме 3 много добри положения първото полувреме, те вкараха един измислен гол и почнаха да дебнат на контри. Нормално ние се оголихме, но в крайна сметка не се отказахме до последно. Спас, Румен и Данчо Минев се скъсаха от тичане, Апостол се справи много добре в защита. Не гледай само резултата, предпочитам така да губим точки, отколкото с игра като в Стара Загора и Мездра.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Udoji90
- Контакти:
Абе, голът наистина си го нямаше - топката не беше зад голлинията. Не може обаче да не признаем, че през първото полувреме не дадоха чиста дузпа за Пирин. Аз поне мисля, че Галчев си хвана Сандански с двете ръце в гръб и го тръшна на земята като борец. Така че съдиите бяха зле, но и в двете посоки. Даже съм склонен да мисля, че за гола на Пирин отсъждането бе просто грешка, докато за тази несвирена дузпа си беше май-май умишлено грешно отсъждане, колкото и да ми е неприятно да го кажа. Иначе смятам, че нашите играха много добре, дори супер - създадоха мн положения, но ги пропуснаха, за съжаление. Радвам се за Саидходжа - дано вкара и срещу Левски. Ако играем като днес, имаме добри шансове за положителен резултат в събота.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...