Зимен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Мнениеот djd » 02 фев 2020 10:51

Ако сменят Крушчич сега, ще взема да изпитвам сериозни съмнения относно психическото здраве на ръководството.
Според мен все още не са в добро физическо състояние. Може Киро да ги е натоварил повече на лагера в Турция. Ако не те слушат краката, няма как да си бърз, креативен и т.н.
Надявам се в следващите 2 седмици това да бъде коригирано и на 15ти да ги довършим.
Аз не разбирам почти нищо от подготовка, но защо не ходят на високопланински лагери? Поне за фитнес частта.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 фев 2020 11:16

Физическата подготовка могат да я направят и на Панчарево, ако времето е хубаво. Като цяло тренираш на тревата и във фитнеса. Когато тренираш в планината на 1500 м и слезеш да бягаш в равнината тялото ти се обърква. В планината е и студено=лесни контузии.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 фев 2020 22:05

pomiqrat написа:Физическата подготовка могат да я направят и на Панчарево, ако времето е хубаво. Като цяло тренираш на тревата и във фитнеса. Когато тренираш в планината на 1500 м и слезеш да бягаш в равнината тялото ти се обърква. В планината е и студено=лесни контузии.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Майкооооо... :)

Високопланински лагер се прави заради процеса на адаптация на организма към пониженото съдържание на кислород (хипоксия).
За да е траен ефекта (30-40 дни), лагерът трябва да е с продължителност 3-4 седмици.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 03 фев 2020 08:27

Крушчич: Резултатите бяха лоши, но се подготвихме добре

Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич коментира представянето на тима по време на подготовката. "Червените" не отбелязаха нито един гол на лагера в Испания, но сръбският специалист е оптимист и заяви, че е доволен от старанието на футболистите. Той подчерта, че не се притеснява за бъдещето си начело на отбора и вярва, че до дербито с Левски слабостите в играта ще бъдат изчистени.

"Няма гаранции във футбола. Ако побеждаваш - ще бъдаш треньор. Аз не съм страхлив треньор и да мамя ръководството само заради някакви резултати в подготовката. Най-важно е първенството. Когато дойде мачът с Левски - това е друго нещо", коментира сърбинът.

"Успяхме да направим всичко, което искахме да направим по време на подготовката. Да, резултатите ни са лоши. Не съм искал да правим нещо специално в тези мачове и футболистите ми да са готови специално за тях. В последната контрола показахме много положителни неща", обясни Крушчич.

Той сподели, че единствено в проверката срещу Виктория (Пилзен) си е позволил да заложи на по-експериментален състав.

"Убеден съм, че за началото на сезона ще се в оптимална физическа форма. В състава имаме футболисти, които имат и леки травми, работим след почивка и затова е нормално да имаме проблеми. Всички футболисти вече са здрави. Кристиян Малинов вече е възстановен и ще започне тренировки", каза Крушчич.

"По време на последния мач видях, че сме готови физически за началото на първенството. Имаме още 2 седмици, в които да работим върху завършващата фаза и подготовката ни за мача с Левски", добави специалистът.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 03 фев 2020 08:28

Занев: Видяхме слабостите си, нямаме право на повече грешки

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев сподели при завръщането след проведения зимен лагер в испанския курорт Марбея, че се надява отборът да не допуска повече грешки и да отстрани слабостите в играта си до началото на пролетния дял от българския шампионат.

"Не е приятно. Трудни резултати. Важно е за един отбор да побеждава, да има самочувствие да вярва в собствените сили. По една или друга причина загубихме тези мачове. Положителното от тези загуби е, че можем да видим слабостите си. Да се надяваме, че наистина ще си извадим поуките и тези грешки няма да ги допускаме по време на сезона, защото след две седмици започва първенството. Нямаме право на грешки повече. Трябва да започнем да побеждаваме".

"Не е приятно, когато не вкарваш. Когато ти вкарат два-три гола, ти трябва да вкараш четири. Има върху какво да работим".

"Не мога да кажа, че заради класата на съперника допуснахме тези голове. Всеки мач излизахме с различен състав. Все пак за това са контролните мачове, за да се види койна каво ниво е, как се представя, в каква форма е. Да се даде шанс на всички и вече треньора да си извади изводиите на кого ще разчита".

"Не съм човекът, който да дава оценки. Важното за мен е, че всички за здрави. Свършихме добра работа с физическото натоварване. Времето ще покаже".

"Разбира се, че мислим за мача с Левски. Целенасочено се готвим за мача. Не сме се пазили откъм натоварвания. Като цяло мислите ни са насочени за този мач. Аз съм сигурен, че ще победим".

"Ние си гледаме в нашия отбор. Не мога да ви кажа дали е по-силен. Познавам работата на Петър Хубчев. Знам, че е добър треньор. Ще се получи един интересен мач. Ще ни е трудно, но аз вярвам в нашия отбор", завърши Занев.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 03 фев 2020 08:29

Чета за Кери , че и на него ще му бием шута. А дано да е вярно.

Иначе хубаво е , че Крушчич говори позитивно и че ще бъдат готови за Левски. А дано

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 03 фев 2020 20:44

trokadero_ написа:Чета за Кери , че и на него ще му бием шута. А дано да е вярно.

Иначе хубаво е , че Крушчич говори позитивно и че ще бъдат готови за Левски. А дано

...Ама надали! :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 фев 2020 08:17

До няколко дни отборът на ЦСКА-София ще се подсили с полузащитник, който може да играе в цялото пространство между двете наказателни полета, информира “24 часа”.
Преговорите са пред своя край, но цената на играча е много сериозна. Евентуалното ново попълнение е твърд титуляр в силно европейско първенство, което вече се играе и не трябва много да наваксва с подготовката.

Новото зимно попълнение на “армейците” Стефано Белтраме пък се прибра в Италия, за да се види със семейството си и да си вземе багажа за София. Отборът е в почивка до сряда, когато се подновяват занимания на базата в Панчарево.
Сезонът на ЦСКА-София стартира на 15 февруари срещу Левски.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 фев 2020 08:17

ЦСКА-София договори и последната си зимна контрола. В събота червените ще посрещнат на своя стадион “Българска армия” втородивизионния Струмска слава (Радомир), информира “Тема Спорт”.
Двубоят ще е от 14,30 часа, а преди неговото начало играчите на треньора Милош Крушчич ще излязат един след друг пред публиката. Новите попълнения до този момент са Стефано Белтраме и Ахмед Ахмедов, а до проверката с радомирци се очаква още един футболист.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 фев 2020 17:27

Тоя новия ако ще идва , да идва , че не остана време :idea:

Върни се в “ЦСКА”