luchoni написа:"хореография"![]()
![]()
![]()

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
luchoni написа:"хореография"![]()
![]()
![]()
peliforewer написа:Както винаги досега преди мач на ЦСКА не коментирам,след мача приспивам и тогава си казвам мнението.Започвам с играта,ЦСКА игра много мобилизирано,но на този етап чудеса не можем да очакваме,владеене на топката,лутане по игрището и нищо смислено,обичайните фрапиращи грешки в центъра и защита,хикса е бонус за ЦСКА.Да кажа нещо и за чужденците в ЦСКА,единствения който наистина има място в отбора е Бомал ,той освен раздаване показа и класа,докато другите разочароваха,Виана за пореден път показа че не е играч за напечени мачове,вчера беше пълно разочарование.Специално внимание ще обърна на представянето на Перес,пореден мач с безумни отигравания,такива грешки професионален футболист няма право да прави,ако е само в един мач ще го разберем,но при него е рецидив.Какво мога да кажа за българските футболисти,Китанов се справи добре,негова е заслугата за хикса,Недялков,много енергия,много грешни отигравания,все пак негово беше центрирането за дузпата,Чорбаджийски,малко колеблив,но да не забравяме че това му е първи сезон в професионалния футбол и бъдещето е пред него,Георгиев му е рано за такива мачове,а и с тази индивидуална игра само пречи на отбора,Манолев за момента е голямо разочарование,може би като халф ще е по-полезен ,а в защита да играе Атанасов след като се излекува.Преслав въпреки че не бе играл доста време,влезе и обърна мача,бори се за всяка топка,спечели дузпа,не се поколеба да поеме отговорност и да я бие,въобще показа на някои псевдозвезди как се играе в такива мачове.Десподов игра малко за да го коментирам,но май е по добре да се залага на него вместо на чужденци със съмнителни качества.Трябва да отворим дума и за отсъствието на Галчев,това е голяма грешка на ръководството на ЦСКА,с наказателните си удари,с извеждащите подавания щеше да бъде много полезен за отбора,защото се видя че вчера ЦСКА нямаше изпълнител на статични положение,нещо което не помня да е било в ЦСКА.Левски защо игра толкова предпазливо си е техен проблем ,не ми е работа да ги коментирам.Феновете се представиха според интелекта си,тези на ЦСКА наблегнаха на обичта си към отбора,а тези на Левски се вторачиха в това уж да погребват някой,само ще им кажа че такова заиграване с катафалки, псевдопопове,погребения не води до нищо добро и рано или късно всеки си получава заслуженото.
Долно уйно написа:мача ни съм го гледал, но съм го слушал
та чета насам натам... вярно ли е, че левскарите са в надвикали на стадиона?
peliforewer написа:Както винаги досега преди мач на ЦСКА не коментирам,след мача приспивам и тогава си казвам мнението.Започвам с играта,ЦСКА игра много мобилизирано,но на този етап чудеса не можем да очакваме,владеене на топката,лутане по игрището и нищо смислено,обичайните фрапиращи грешки в центъра и защита,хикса е бонус за ЦСКА.Да кажа нещо и за чужденците в ЦСКА,единствения който наистина има място в отбора е Бомал ,той освен раздаване показа и класа,докато другите разочароваха,Виана за пореден път показа че не е играч за напечени мачове,вчера беше пълно разочарование.Специално внимание ще обърна на представянето на Перес,пореден мач с безумни отигравания,такива грешки професионален футболист няма право да прави,ако е само в един мач ще го разберем,но при него е рецидив.Какво мога да кажа за българските футболисти,Китанов се справи добре,негова е заслугата за хикса,Недялков,много енергия,много грешни отигравания,все пак негово беше центрирането за дузпата,Чорбаджийски,малко колеблив,но да не забравяме че това му е първи сезон в професионалния футбол и бъдещето е пред него,Георгиев му е рано за такива мачове,а и с тази индивидуална игра само пречи на отбора,Манолев за момента е голямо разочарование,може би като халф ще е по-полезен ,а в защита да играе Атанасов след като се излекува.Преслав въпреки че не бе играл доста време,влезе и обърна мача,бори се за всяка топка,спечели дузпа,не се поколеба да поеме отговорност и да я бие,въобще показа на някои псевдозвезди как се играе в такива мачове.Десподов игра малко за да го коментирам,но май е по добре да се залага на него вместо на чужденци със съмнителни качества.Трябва да отворим дума и за отсъствието на Галчев,това е голяма грешка на ръководството на ЦСКА,с наказателните си удари,с извеждащите подавания щеше да бъде много полезен за отбора,защото се видя че вчера ЦСКА нямаше изпълнител на статични положение,нещо което не помня да е било в ЦСКА.Левски защо игра толкова предпазливо си е техен проблем ,не ми е работа да ги коментирам.Феновете се представиха според интелекта си,тези на ЦСКА наблегнаха на обичта си към отбора,а тези на Левски се вторачиха в това уж да погребват някой,само ще им кажа че такова заиграване с катафалки, псевдопопове,погребения не води до нищо добро и рано или късно всеки си получава заслуженото.
М. Ташков
Няма как Левски да значи свобода.
Свободният човек не е изпълнен с омраза, комплекси и безграничен негативизъм, а и уважава противника си.
Вчера на стадиона имаше два вида хора - едни, които припомняха и се гордееха със собствената си история и принадлежност и други, които изцяло се бяха посветили на хейт. Много елементарен и примитивен, да отбележа, но напълно съответсващ на менталните и културните непреодолими ограничения на носителите му.
Седемдесет и две години в обществото ни се извършва подмяна и уродливото, недостойното и грозното бавно и неотменно избутваха свободата, честта и достойнството, за да се стигне до там, зад името на Апостола да надничат лицата на лицемерието и престъпността и на разсипниците на България.
drvasko98 написа:Виждам, че феновете на новия отбор са в небивала еуфория от равния и единствения точен удар във вратата ако не броим дузпата. Нормално е, и в Ловеч обикновено бяха в еуфория след Х с нас, явно трансферът на гени се реализира успешно
redhooligan написа:drvasko98 написа:Виждам, че феновете на новия отбор са в небивала еуфория от равния и единствения точен удар във вратата ако не броим дузпата. Нормално е, и в Ловеч обикновено бяха в еуфория след Х с нас, явно трансферът на гени се реализира успешно
Лично мен ше ме е срам да пиша във вашия форум ако противниковия отбор ме е надиграл и се е стремил да изиграе добър мач въпреки не добрата си форма , а ние да играем защитно все едно ни трябва 1 точка за да станем шампиони. Ще ме е срам и докато водим да се чува само противниковата агита, а нашите да са заспали. Ще ме е срам ако противниковия отбор показва любовта си към клуба, а нашите псевдо фенове взимат катафалки,попве и да не могат да опънат два чаршафа като хората. Ебати хореографията,ебати чудото. Ще ме е срам да нямаме победа над противника от Април месец 2013г. и да сме вкарали само 2 гола до този момент.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта