ЦСКА-София - Левски - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: ЦСКА-София - Левски 15.10/16:30, Нац. стадион "Васил Лев

Мнениеот kolokolo » 16 окт 2016 14:41

luchoni написа:"хореография" :lol: :lol: :lol:

Изображение

:) :lol: :) ;) :P 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 окт 2016 14:46

Както винаги досега преди мач на ЦСКА не коментирам,след мача приспивам и тогава си казвам мнението.Започвам с играта,ЦСКА игра много мобилизирано,но на този етап чудеса не можем да очакваме,владеене на топката,лутане по игрището и нищо смислено,обичайните фрапиращи грешки в центъра и защита,хикса е бонус за ЦСКА.Да кажа нещо и за чужденците в ЦСКА,единствения който наистина има място в отбора е Бомал ,той освен раздаване показа и класа,докато другите разочароваха,Виана за пореден път показа че не е играч за напечени мачове,вчера беше пълно разочарование.Специално внимание ще обърна на представянето на Перес,пореден мач с безумни отигравания,такива грешки професионален футболист няма право да прави,ако е само в един мач ще го разберем,но при него е рецидив.Какво мога да кажа за българските футболисти,Китанов се справи добре,негова е заслугата за хикса,Недялков,много енергия,много грешни отигравания,все пак негово беше центрирането за дузпата,Чорбаджийски,малко колеблив,но да не забравяме че това му е първи сезон в професионалния футбол и бъдещето е пред него,Георгиев му е рано за такива мачове,а и с тази индивидуална игра само пречи на отбора,Манолев за момента е голямо разочарование,може би като халф ще е по-полезен ,а в защита да играе Атанасов след като се излекува.Преслав въпреки че не бе играл доста време,влезе и обърна мача,бори се за всяка топка,спечели дузпа,не се поколеба да поеме отговорност и да я бие,въобще показа на някои псевдозвезди как се играе в такива мачове.Десподов игра малко за да го коментирам,но май е по добре да се залага на него вместо на чужденци със съмнителни качества.Трябва да отворим дума и за отсъствието на Галчев,това е голяма грешка на ръководството на ЦСКА,с наказателните си удари,с извеждащите подавания щеше да бъде много полезен за отбора,защото се видя че вчера ЦСКА нямаше изпълнител на статични положение,нещо което не помня да е било в ЦСКА.Левски защо игра толкова предпазливо си е техен проблем ,не ми е работа да ги коментирам.Феновете се представиха според интелекта си,тези на ЦСКА наблегнаха на обичта си към отбора,а тези на Левски се вторачиха в това уж да погребват някой,само ще им кажа че такова заиграване с катафалки, псевдопопове,погребения не води до нищо добро и рано или късно всеки си получава заслуженото.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 окт 2016 15:24

мача ни съм го гледал, но съм го слушал
та чета насам натам... вярно ли е, че левскарите са в надвикали на стадиона?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 16 окт 2016 15:34

peliforewer написа:Както винаги досега преди мач на ЦСКА не коментирам,след мача приспивам и тогава си казвам мнението.Започвам с играта,ЦСКА игра много мобилизирано,но на този етап чудеса не можем да очакваме,владеене на топката,лутане по игрището и нищо смислено,обичайните фрапиращи грешки в центъра и защита,хикса е бонус за ЦСКА.Да кажа нещо и за чужденците в ЦСКА,единствения който наистина има място в отбора е Бомал ,той освен раздаване показа и класа,докато другите разочароваха,Виана за пореден път показа че не е играч за напечени мачове,вчера беше пълно разочарование.Специално внимание ще обърна на представянето на Перес,пореден мач с безумни отигравания,такива грешки професионален футболист няма право да прави,ако е само в един мач ще го разберем,но при него е рецидив.Какво мога да кажа за българските футболисти,Китанов се справи добре,негова е заслугата за хикса,Недялков,много енергия,много грешни отигравания,все пак негово беше центрирането за дузпата,Чорбаджийски,малко колеблив,но да не забравяме че това му е първи сезон в професионалния футбол и бъдещето е пред него,Георгиев му е рано за такива мачове,а и с тази индивидуална игра само пречи на отбора,Манолев за момента е голямо разочарование,може би като халф ще е по-полезен ,а в защита да играе Атанасов след като се излекува.Преслав въпреки че не бе играл доста време,влезе и обърна мача,бори се за всяка топка,спечели дузпа,не се поколеба да поеме отговорност и да я бие,въобще показа на някои псевдозвезди как се играе в такива мачове.Десподов игра малко за да го коментирам,но май е по добре да се залага на него вместо на чужденци със съмнителни качества.Трябва да отворим дума и за отсъствието на Галчев,това е голяма грешка на ръководството на ЦСКА,с наказателните си удари,с извеждащите подавания щеше да бъде много полезен за отбора,защото се видя че вчера ЦСКА нямаше изпълнител на статични положение,нещо което не помня да е било в ЦСКА.Левски защо игра толкова предпазливо си е техен проблем ,не ми е работа да ги коментирам.Феновете се представиха според интелекта си,тези на ЦСКА наблегнаха на обичта си към отбора,а тези на Левски се вторачиха в това уж да погребват някой,само ще им кажа че такова заиграване с катафалки, псевдопопове,погребения не води до нищо добро и рано или късно всеки си получава заслуженото.

Играч на мача е Пинто :!: ..след него Китанов, Недялков, Бумал и Преслав.
От другите има какво да се желае.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 16 окт 2016 15:36

Долно уйно написа:мача ни съм го гледал, но съм го слушал
та чета насам натам... вярно ли е, че левскарите са в надвикали на стадиона?

:lol: :lol: :lol:

Повече обаче ме е яд, че на трибуните ни надпяха с разлика, отколкото че изпуснахме победата ... При положение че водим в резултата нашите да са притихнали а ония да реват все едно водят с 3:0, е еби му майката ...

Кво става с гаврата, че нещо ми се губи? Преди 10 мин пуснах мача и чувам само сектор гГ?

Какво става бе... цял мач Литекс ни надвикват?! Това кога е било

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 окт 2016 16:01

peliforewer написа:Както винаги досега преди мач на ЦСКА не коментирам,след мача приспивам и тогава си казвам мнението.Започвам с играта,ЦСКА игра много мобилизирано,но на този етап чудеса не можем да очакваме,владеене на топката,лутане по игрището и нищо смислено,обичайните фрапиращи грешки в центъра и защита,хикса е бонус за ЦСКА.Да кажа нещо и за чужденците в ЦСКА,единствения който наистина има място в отбора е Бомал ,той освен раздаване показа и класа,докато другите разочароваха,Виана за пореден път показа че не е играч за напечени мачове,вчера беше пълно разочарование.Специално внимание ще обърна на представянето на Перес,пореден мач с безумни отигравания,такива грешки професионален футболист няма право да прави,ако е само в един мач ще го разберем,но при него е рецидив.Какво мога да кажа за българските футболисти,Китанов се справи добре,негова е заслугата за хикса,Недялков,много енергия,много грешни отигравания,все пак негово беше центрирането за дузпата,Чорбаджийски,малко колеблив,но да не забравяме че това му е първи сезон в професионалния футбол и бъдещето е пред него,Георгиев му е рано за такива мачове,а и с тази индивидуална игра само пречи на отбора,Манолев за момента е голямо разочарование,може би като халф ще е по-полезен ,а в защита да играе Атанасов след като се излекува.Преслав въпреки че не бе играл доста време,влезе и обърна мача,бори се за всяка топка,спечели дузпа,не се поколеба да поеме отговорност и да я бие,въобще показа на някои псевдозвезди как се играе в такива мачове.Десподов игра малко за да го коментирам,но май е по добре да се залага на него вместо на чужденци със съмнителни качества.Трябва да отворим дума и за отсъствието на Галчев,това е голяма грешка на ръководството на ЦСКА,с наказателните си удари,с извеждащите подавания щеше да бъде много полезен за отбора,защото се видя че вчера ЦСКА нямаше изпълнител на статични положение,нещо което не помня да е било в ЦСКА.Левски защо игра толкова предпазливо си е техен проблем ,не ми е работа да ги коментирам.Феновете се представиха според интелекта си,тези на ЦСКА наблегнаха на обичта си към отбора,а тези на Левски се вторачиха в това уж да погребват някой,само ще им кажа че такова заиграване с катафалки, псевдопопове,погребения не води до нищо добро и рано или късно всеки си получава заслуженото.

М. Ташков
Няма как Левски да значи свобода.
Свободният човек не е изпълнен с омраза, комплекси и безграничен негативизъм, а и уважава противника си.
Вчера на стадиона имаше два вида хора - едни, които припомняха и се гордееха със собствената си история и принадлежност и други, които изцяло се бяха посветили на хейт. Много елементарен и примитивен, да отбележа, но напълно съответсващ на менталните и културните непреодолими ограничения на носителите му.
Седемдесет и две години в обществото ни се извършва подмяна и уродливото, недостойното и грозното бавно и неотменно избутваха свободата, честта и достойнството, за да се стигне до там, зад името на Апостола да надничат лицата на лицемерието и престъпността и на разсипниците на България.

Това относно кой за какво бе отишъл вчера на мача .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 окт 2016 16:14

Виждам, че феновете на новия отбор са в небивала еуфория от равния и единствения точен удар във вратата ако не броим дузпата. Нормално е, и в Ловеч обикновено бяха в еуфория след Х с нас, явно трансферът на гени се реализира успешно

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 окт 2016 22:26

Люпко използва най-силното качество на футболистите си - антифутбола и за малко да ни излъже, знаейки какви балалайки сме в защита в определни моменти. Само, че това им беше момента да ни бият - несработени, с нарушена и различна физическа подготовка, с наказани и контузени. Оттук нататък времето ще работи за нас. Вече селекции няма да се правят, а ще се прави отбор.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 16 окт 2016 22:29

drvasko98 написа:Виждам, че феновете на новия отбор са в небивала еуфория от равния и единствения точен удар във вратата ако не броим дузпата. Нормално е, и в Ловеч обикновено бяха в еуфория след Х с нас, явно трансферът на гени се реализира успешно

Лично мен ше ме е срам да пиша във вашия форум ако противниковия отбор ме е надиграл и се е стремил да изиграе добър мач въпреки не добрата си форма , а ние да играем защитно все едно ни трябва 1 точка за да станем шампиони. Ще ме е срам и докато водим да се чува само противниковата агита, а нашите да са заспали. Ще ме е срам ако противниковия отбор показва любовта си към клуба, а нашите псевдо фенове взимат катафалки,попве и да не могат да опънат два чаршафа като хората. Ебати хореографията,ебати чудото. Ще ме е срам да нямаме победа над противника от Април месец 2013г. и да сме вкарали само 2 гола до този момент.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 окт 2016 23:21

redhooligan написа:
drvasko98 написа:Виждам, че феновете на новия отбор са в небивала еуфория от равния и единствения точен удар във вратата ако не броим дузпата. Нормално е, и в Ловеч обикновено бяха в еуфория след Х с нас, явно трансферът на гени се реализира успешно

Лично мен ше ме е срам да пиша във вашия форум ако противниковия отбор ме е надиграл и се е стремил да изиграе добър мач въпреки не добрата си форма , а ние да играем защитно все едно ни трябва 1 точка за да станем шампиони. Ще ме е срам и докато водим да се чува само противниковата агита, а нашите да са заспали. Ще ме е срам ако противниковия отбор показва любовта си към клуба, а нашите псевдо фенове взимат катафалки,попве и да не могат да опънат два чаршафа като хората. Ебати хореографията,ебати чудото. Ще ме е срам да нямаме победа над противника от Април месец 2013г. и да сме вкарали само 2 гола до този момент.

Играещият защитно отбор имаше по-чистите положения в мача, но за съжаление реализира само едно. ;)
Агитката си свърши работата. След попа, катафалката, кръста и емблемата на таблото можеше дори да напусне стадиона, защото каза и показа, каквото трябваше. :)
Последната ни победа срещу противника е от миналата година. След това не сме играли, защото изгониха противника от първенството заради самоволно напускане на терена. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”