2 кръг: Верея - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: 2 кръг: Верея - ЦСКА, 6.08.2016, 19:00, Стара Загора

Мнениеот Red_Neck » 07 авг 2016 00:09

1982 написа:
Red_Neck написа:
1982 написа:
Долно уйно написа:На Галчев му виновни медиите за днешната загуба :lol:

Нали вчера бе спусната директивата - за враговете и мръсните номера. Явно са визирали медиите ....... феновете па псували БФС .... въобще, навсякъде врагове, които сън не спят и само кроят планове как да унищожат кристално чистия проект ЦСКА-София.

Ти гледа ли мача днес?

Не, разбира се.

Този отбор не те интересува, мача не си гледал ... кви са тия 20 мнения в темата за мача тогава?
Олекваш сериозно, ... сори.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 авг 2016 00:16

venom написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:Каква предпазливост бе брато :shock: Виж,че се играеше пред техният пенал и ни провали прекаленото „дробене“ на топката,за сметка на бързото разиграване! :idea: Не видя ли,че и след червения картон ,не спряхме да атакуваме и заиграхме с толкова защитници колкото ни останаха на терена?

Ама не беше достатъчно. Говоря ти за атакуване от първата минута вратаря на дъгата на наказателното поле, двама защитници на центъра и всичко друго напред. Това е Верея, нямаше какво да се плашиме.

Нека уважаваме съперниците (без Левски ;) ).... Верея изиграха добър мач, .... имат доста опитни футболисти.
Този наш отбор не е показал все още нищо, за да казваме "Това е Верея!"
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

venom

Мнениеот venom » 07 авг 2016 00:17

Sir_Stanley_Rowse написа:
venom написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:Каква предпазливост бе брато :shock: Виж,че се играеше пред техният пенал и ни провали прекаленото „дробене“ на топката,за сметка на бързото разиграване! :idea: Не видя ли,че и след червения картон ,не спряхме да атакуваме и заиграхме с толкова защитници колкото ни останаха на терена?

Ама не беше достатъчно. Говоря ти за атакуване от първата минута вратаря на дъгата на наказателното поле, двама защитници на центъра и всичко друго напред. Това е Верея, нямаше какво да се плашиме.

Ама нямаше страх бе пич,но си прав-не беше достатъчно,каквото и да си говорим!

Свършило е вече, лошото е, че загубихме 3 точки, които брояхме за сигурни. Да им пожелаем успех нататък и дано са си взели поуките.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2016 00:19

Red_Neck написа:Този отбор не те интересува, мача не си гледал ... кви са тия 20 мнения в темата за мача тогава?

Да, коментирам пришълеца, който уби ЦСКА и иска да се представя за него, какъв е проблемът с това ???!

Иначе самият мач, като такъв, хич не ме вълнува.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 07 авг 2016 00:19

Red_Neck написа:
venom написа:

Нека уважаваме съперниците (без Левски ;) ).... Верея изиграха добър мач, .... имат доста опитни футболисти.

А бе и аз това им разправям-много е рано за такива генерални изводи,но все пак си викам-дано да сме ги подценили,щото играта ни куцаше доста :(

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 авг 2016 00:27

delqnski47 написа:
гражданин от село написа:
djd написа:От това, което видях, поне съдията свири нормално - не за единия отбор, не 50:50, а това, което вижда.
Така трябва да се свирят всички мачове на всички отбори в България, за да се научат как се печели и да не се излагат после в ЕКТ.
Ся тука дето бат Киро вика, че имало тото, не знам. Аз по-скоро видях неумение, еднотипна игра и липса на точни завършващи удари.

Днес всичко беше на безобразно ниво като игра.

Определено.И аз ги гледах и представянето е Слаб 2 отвсякъде.Може би второто полувреме вдигнаха лекинко оборотите с Маламов и Аясс,но пак нещо не им стигна. ;)

Маламов доста ме озадачи, винаги е бил напорист, дори прекаляваше с финтовете, но винаги се е старал да влезе в НП, да отправи удар или да мине защитник покрай аут линията и да подаде.Сега всички "финтове" му бяха за се освободи от защитник влизайки към центъра покрай НП и да върне назад.В редките случаи, когато тръгваше напред не атакуваше към НП, а въртеше и сучеше успоредно и гледаше да "хване" някой ъглов.

venom

Мнениеот venom » 07 авг 2016 00:28

Red_Neck написа:
venom написа:

Аз го казвам в смисъл, че очаквахме победа и правилно, защото ако не очакваме да бием един от абсолютните дебютанти в групата какво тогава?
Иначе определено добър мач за тях, самия факт, че ни позволиха само 2-3 опасни удара говори достатъно.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 авг 2016 00:42

venom написа:
Red_Neck написа:
venom написа:

Аз го казвам в смисъл, че очаквахме победа и правилно, защото ако не очакваме да бием един от абсолютните дебютанти в групата какво тогава?
Иначе определено добър мач за тях, самия факт, че ни позволиха само 2-3 опасни удара говори достатъно.

Какво браво бе братле? Опълченците на Шипка! Но нашите са си виновни, че влязоха флегматични в мача. Янев трябваше да вкара втори нападател, а не да чупи пози като във "В" група.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 авг 2016 00:42

delqnski47 написа:
djd написа:От това, което видях, поне съдията свири нормално - не за единия отбор, не 50:50, а това, което вижда.
Така трябва да се свирят всички мачове на всички отбори в България, за да се научат как се печели и да не се излагат после в ЕКТ.
Ся тука дето бат Киро вика, че имало тото, не знам. Аз по-скоро видях неумение, еднотипна игра и липса на точни завършващи удари.

Днес всичко беше на безобразно ниво като игра.

Определено.И аз ги гледах и представянето е Слаб 2 отвсякъде.Може би второто полувреме вдигнаха лекинко оборотите с Маламов и Аясс,но пак нещо не им стигна. ;)

Маламов доста ме озадачи, винаги е бил напорист, дори прекаляваше с финтовете, но винаги се е старал да влезе в НП, да отправи удар или да мине защитник покрай аут линията и да подаде.Сега всички "финтове" му бяха за се освободи от защитник влизайки към центъра покрай НП и да върне назад.В редките случаи, когато тръгваше напред не атакуваше към НП, а въртеше и сучеше успоредно и гледаше да "хване" някой ъглов.

Финтовете му вървяха преди, когато влизаше на скорост. А днес просто нямаше такива възможности. Наказателното поле беше пълно с хора. Освен това отборът не е сработен и може би не е още в пълна кондиция.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 авг 2016 00:43

1982 написа:
Red_Neck написа:Този отбор не те интересува, мача не си гледал ... кви са тия 20 мнения в темата за мача тогава?

Да, коментирам пришълеца, който уби ЦСКА и иска да се представя за него, какъв е проблемът с това ???!

Иначе самият мач, като такъв, хич не ме вълнува.

Ми що в темата за мача, тогава?

... Иначе, ..... ако искаш, .,... и една хайдушка на мегдана си удари ... аз проблем нямам ;)

Върни се в “ЦСКА”