BulgarianSS написа:А вие колко бяхте - 100,200,300?
Във Варна реално 7-800 човека максимум.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BulgarianSS написа:А вие колко бяхте - 100,200,300?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Red Warrior написа:Слушам Веско Вълчев - пловдивския римлянин и той знаел, че сме под 7000 души, но като му зададоха въпроса дали е бил на мача, отговори, че не е.Не ми се занимаваше да смятам точно колко е имало, но ето инфо за капацитета на "Армията":
При пълен капацитет стадионът разполага с 22 015 седящи места, разпределени в 4 сектора: Сектор А (6417 места) Сектор Б (4888 места) Сектор В (5689 места) Сектор Г (5020 места)
Така... Всеки който е бил на стадиона (тъй като разбрахме, че ВВ не е бил) знае, че "Г" сектор, беше пълен на 100+%, тъй като имаше много хора над седалките (включително и аз). Но айде да кажем, че са точно 5000 души. Сектор "А" беше пълен на 2/3, заради наказанието - 4000 души, а "В" сектор дори да е бил пълен на 1/3, това пак е около 2000 души. Хайде сега всеки да си сметне колко е имало на "Армията" при целия организационен хаус, за който писах по-назад в темата.То бива злоба, бива, но нека да не си избиват комплексите. Знам, че ги е яд и синичките и пловдивския римлянин, че ЦСКА събира повече от цялата "А" група, но нека има и малко сериозност в цялата работа.
W84me написа:Сега последно колко бяхте? 10-11-15-25 хиляди? Или 6292?
CSKA_1948_ написа:W84me написа:Сега последно колко бяхте? 10-11-15-25 хиляди? Или 6292?
6292, но без абонаментите, тепегьоз такъв!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
CSKA_1948_ написа:W84me написа:Сега последно колко бяхте? 10-11-15-25 хиляди? Или 6292?
6292, но без абонаментите, тепегьоз такъв!
Кировец написа:Браво на футболистите. Показаха воля и старание. Гледах мача на запис - като стил поне на мен ми мирише на Стойчо Младенов или Моуриньо, но и няма как да бъде иначе с тези млади момчета и неумението в завършващата фаза. Лека полека и до А група, живи и здрави, ще можем да мислим за по-креативни и офанзивни тактики. Сега трябва да играем на сигурно, а когато съперниците бъркат ще има и повече голове - това е неминуемо.
revo3 написа:направи ми впечатление, как се радват футболистите на цска след головете все едно играят срещу Реал мадрид,финал от шампионска лига
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта