Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА
Започнете с ново дружество от А окръжна и си върнете емблемата с лъвовете дето играят волейбол..
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
Споко, няма да се чудите кой отбор да подкрепяте цска или цска ловеч щото http://www.sportal.bg/news.php?news=552989 няма и да стане тов анещо с Божков и ганчев... Отдавна се знаеше, че това ще се случи, но на вас изстрадалите фенове на цска ви се искаше да си припознаете литекс и да не сте падали вече с 7:1 :0
Помислете Литекс се готви на пълни обороти за участие в лига европа, понеделник се тегли жребият и Литекс е дал заявка, че ще участва, нови попълнения пристигат в Ловеч, терена в Ловеч се обновява за мачовевт от новия сезон, всичко свърши... но вие пак си бъдете от Литекс Ловеч мислено ще си мислите, че е цска... жалка история сте
Все пак поздравявам фена на истинския цска, който е създал темата.. защото дори и да вземете лиценза примерно на някое отборче във В група е друго, различно е.. Литекс е отбор от топ 5 в Бг който ви е бил с 8:0 просто трябва да паднете изключително ниско само и само да сте в Агрупа
Помислете Литекс се готви на пълни обороти за участие в лига европа, понеделник се тегли жребият и Литекс е дал заявка, че ще участва, нови попълнения пристигат в Ловеч, терена в Ловеч се обновява за мачовевт от новия сезон, всичко свърши... но вие пак си бъдете от Литекс Ловеч мислено ще си мислите, че е цска... жалка история сте
Все пак поздравявам фена на истинския цска, който е създал темата.. защото дори и да вземете лиценза примерно на някое отборче във В група е друго, различно е.. Литекс е отбор от топ 5 в Бг който ви е бил с 8:0 просто трябва да паднете изключително ниско само и само да сте в Агрупа
demon777 написа:И как ЦСКА да почне от окръжните? Нали тея 30 милиона трябва да ги плаща някой.
Ако почнем от окръжните групи с дълг от 30 милиона .... знаете ли кога ще съберем пари да ги върнем? Щото рекламодателите ще се ''надпреварват'' да рекламират в долните дивизии.
Единственият начин дори и в окръжните групи е фалит и създаване на ново дружество ново име и нова емблема.
Спрете да сравнявате цска с рейнджърс или юве те никога не са били близо до фалита за това не им е било необходимо да се сливат с друг клуб.
В България няколко клуба изправени пред фалит се сляха с други клубове без задължения и никой не му направи впечатление . Стадионите на Ботев и Локото са пълни на всеки мач нищо че това не е техният първи клуб.
Те го могат и ние го можем и ще сме пълни идиоти ако не го направим. Кой ще ни вземе титлите? На сините ли ще ги дадът? Те си остават наши и никой не може да ги пипа
Хубаво е да не четеш през редовете.Като отидете в окръжната група ще регистрирате ново АД и няма да връщате НИЩО!!!Това значи рестарт.След това ще купите лиценза на някой от В група и след 2 години обратно в А.Кое е толкова трудно да се разбере??
Не сте били шампиони от 7 години (ние от 6).Не може да чакате още 2-3 ли?Така като гледам Лудогорец ми се струва че всички ще чакат 2-3 години.....
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
Не мога да разбера защо за всички Ви е нормално да се купи лиценза на отбор от В група а било порочно да се мисли за купуване лиценз на отбор от А груупа /под купуване за А група имам предвид смяна името на литекс/.
И ми е през оная работа с колко сме падали от литекс навремето. Боли толкова колкото сините ги боли за шесте поредни.
А относно новината написана в Спортал..... те обикновенно копират всичките си статии ит сайта на ГОНГ.
Докато не видя Същата статия в гонг не я приемам за достоверна
И ми е през оная работа с колко сме падали от литекс навремето. Боли толкова колкото сините ги боли за шесте поредни.
А относно новината написана в Спортал..... те обикновенно копират всичките си статии ит сайта на ГОНГ.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
demon777 написа:Не мога да разбера защо за всички Ви е нормално да се купи лиценза на отбор от В група а било порочно да се мисли за купуване лиценз на отбор от А груупа /под купуване за А група имам предвид смяна името на литекс/.
Пич стегни се малко.Кво купуваш?Настоящия цска купува литекс ли?

Литекс идва в София,сменя си името на цска и това е.....а вие при жив баща си търсите осиновител.......
с това слагам край на всякакви дискусии:
niki4Him написа:Споко, няма да се чудите кой отбор да подкрепяте цска или цска ловеч щото http://www.sportal.bg/news.php?news=552989 няма и да стане тов анещо с Божков и ганчев... Отдавна се знаеше, че това ще се случи, но на вас изстрадалите фенове на цска ви се искаше да си припознаете литекс и да не сте падали вече с 7:1 :0
Добре че така стана .Литекс да си остава да си играй евротурнирите .Иначе щеъсме за всичко виновни ние.Сега моля (доброжелателите) на нашия клуб да престанат да се занимават със нас да си гледат тяхните.
1977 написа:demon777 написа:Не мога да разбера защо за всички Ви е нормално да се купи лиценза на отбор от В група а било порочно да се мисли за купуване лиценз на отбор от А груупа /под купуване за А група имам предвид смяна името на литекс/.
Пич стегни се малко.Кво купуваш?Настоящия цска купува литекс ли?Милко плаща на Ганчев ли?
![]()
Литекс идва в София,сменя си името на цска и това е.....а вие при жив баща си търсите осиновител.......
Абе Левскарчето..... мн добре ми е ясна ситуацията... не ми е ясно защо намирате за нормално затриването на отбор от В група а е не мислимо да се затрие отбор от А?
demon777 написа:
Абе Левскарчето..... мн добре ми е ясна ситуацията... не ми е ясно защо намирате за нормално затриването на отбор от В група а е не мислимо да се затрие отбор от А?
Ей, цесекарче, дали да си смениш името от Спас на Селим е едно и също като това Спасчо да умре от рахит и майка му и баща му да си осиновят ново детенце на име Селимчо. Е има ли нещо общо, лузъри? Има!!! Имената на главните герои. Всичко друго е различно. Ако ЦСКА се прекръсти утре на ЩЕКА, то това пак ще си е съшият отбор само че кръстен с други 4 букви. Ако майка ти беше ватман а баща ти сивиневъд, то ти ще станеш ли задължително "армеец"??? Има голяма вероятност но тя не е 100%, нали.
Tatone написа:demon777 написа:
Ей, цесекарче, дали да си смениш името от Спас на Селим е едно и също като това Спасчо да умре от рахит и майка му и баща му да си осиновят ново детенце на име Селимчо. Е има ли нещо общо, лузъри? Има!!! Имената на главните герои. Всичко друго е различно. Ако ЦСКА се прекръсти утре на ЩЕКА, то това пак ще си е съшият отбор само че кръстен с други 4 букви. Ако майка ти беше ватман а баща ти сивиневъд, то ти ще станеш ли задължително "армеец"??? Има голяма вероятност но тя не е 100%, нали.
Копирай го още 10 пъти дано успокойш изстрадалата си душа. Тоест ако семейство загуби детето си и си осинови друго не трябва да го обича ли? Ето колко жалко е да си левскар.
demon777 написа:Tatone написа:demon777 написа:
Копирай го още 10 пъти дано успокойш изстрадалата си душа. Тоест ако семейство загуби детето си и си осинови друго не трябва да го обича ли? Ето колко жалко е да си левскар.
Не бе, много ясно че като умре ЦСКА ще трябва да обичаш Литекс. Друго исках да кажа.
А иначе това си е мое авторско и мисля да си го копирам колкото пъти си искам. Напиши си историйка и си копирай.