Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот Red joker » 18 май 2015 10:48

vaskonti написа:Нали помниш, че тази негативна серия започна с едно ударно начало, когато Стойчо още беше треньор? Или викаш, тогава Манджуков беше виновен, че нямаше дори удар към противниковата врата?

Негативната серия започна още преди Нова година,след като поведохме със 7-8 точки,последва серия от равни мачове и то срещу отбори като „Марек“ и„Славия“,айде да кажеме,че с „Л-ц“ е било дерби,въпреки,че при 1:0 допуснахме да ни изравнят с човек по-малко...Всички успехи до момента се дължаха на затворената игра и на индивидуалните качества и изпълниния на двама човека- Карачанаков и БУШ,въпреки не много задоволителната форма на първият :idea: Просто Стойчо е много предсказуем като треньор,доказа го още при първият си престой-през есента мачкахме,но после му хванаха цаката и зорлем станахме шампиони.Имам чувството,че за тоя човек има само атака и нападение,щом като досега,средната му линия е била почти винаги съставена от дефанзивни халфове,просто поста „плеймейкър“ за него май не съществува(навремето заради това не можахме да отстраним „Блекбърн“,въпреки почти отличната селекция),оттам на нататък всичко е ясно-наистина мотивирани играчи,защитна игра и изритани топки към нападателите и...отпред кво дойде :( Не е сложно да се противопостави на този футбол,дори и новобранец или по-посредствен треньор ,а какво да кажеме за такива ,които имат повече стаж и опит в„А“ група ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 май 2015 10:54

TristaNNN написа:
Red joker написа:
TristaNNN написа:Въпросът е, ще запише ли Любо победа до края на сезонЯ или селекцията за 0 лева няма да намери сили за това?

Тебе па требва да те боли гъ.зЪ за това,вместо да се вълнуваш дали ше биете на финала и дали ще задържите испанците :|

Боли ме, защото при пет мача без победа може и без треньор да останете. Което значи, че при плана за свит бюджет и някой физкултирник тип Галин Иванов начело, някой друг ще го заболи гъ.зЪ следващия сезон ;)

Бреййййй,колко си загрижен,нещо май че почваш да се ориентираш правилно в живота-може и да ти съдействам, молбата ти за преминаване в „Червеното братство“ ,да бъде удовлотворена,но ще трябва и много солидна почерпка,нема как ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 май 2015 10:58

гражданин от село написа:Какво сме мачкали - таралеж с гол гъз!Някой беше извадил статистика на резултатите ни и на кого са основно головете и асистенциите за победите ни.Ами тези играчи ги няма вече.Особено ясно си пролича още преди нова година като му падна формата на Буш.Като добавим и че няма кой да отправи точен далечен удар или да изпълни фаул да не говорим за голов пас и нещата си идват на мястото.
п.п. Разтълкувай ни намекът на Лафчис,защото на мен не ми става ясно за кого говори?

Статистиката за водещите голмайстори на ЦСКА е ясна:
Сержиу Буш - 10 гола и 2 асистенции
Тони Силва - 5 гола и 1 асистенция
Аурелиен Йоахим - 5 гола и 1 асистенция
Александър Тунчев - 4 гола и 0 асистенции
Антон Карачанаков - 4 гола и 3 асистенции
Жуан Фелипе - 3 гола и 0 асистенции
Има кой да бележи,видя се и при спадането на формата в края на годината на Буш.
Забележи,че ЦСКА в момента има най-добрата голова разлика от отборите в първата шестица след Лудогорец (+16) и сме отбора допуснал най- малко голове (пак след Лудогорец) .
П.П.
Като не ти е станало ясно за кой говори Лафчис,виж какво каза Янчев пък дано ти просветне.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 май 2015 11:07

Нагледал съм се и съм се наслушал на Янчев.Айде нема нужда! :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2015 11:08

Red joker написа:
TristaNNN написа:
Red joker написа:
TristaNNN написа:Въпросът е, ще запише ли Любо победа до края на сезонЯ или селекцията за 0 лева няма да намери сили за това?

Тебе па требва да те боли гъ.зЪ за това,вместо да се вълнуваш дали ше биете на финала и дали ще задържите испанците :|

Боли ме, защото при пет мача без победа може и без треньор да останете. Което значи, че при плана за свит бюджет и някой физкултирник тип Галин Иванов начело, някой друг ще го заболи гъ.зЪ следващия сезон ;)

Бреййййй,колко си загрижен,нещо май че почваш да се ориентираш правилно в живота-може и да ти съдействам, молбата ти за преминаване в „Червеното братство“ ,да бъде удовлотворена,но ще трябва и много солидна почерпка,нема как ;)

Ти май не схващаш :) За мен е добре Пенев да бъде уволнен или сам да си бие камшика лятото след 5 поредни мача без победа. Добре е, защото с оглед свиването не бюджета ще може да си подсигурите услугите единствено на физкултурник тип Галин Иванов, което значи син бой по червените средняци.
Молба до „Червеното братство“ вика, абе ей няма да си хвърля и соп*** на червеното братство :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 май 2015 11:15

гражданин от село написа:Нагледал съм се и съм се наслушал на Янчев.Айде нема нужда! :mrgreen:

Разбирам за Янчев така да говори жалкия подуянец , дето търси някой да му обърне внимание в нашия форум,но армеец ...... :roll:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 май 2015 11:27

GOLEADOR написа:
гражданин от село написа:Какво сме мачкали - таралеж с гол гъз!Някой беше извадил статистика на резултатите ни и на кого са основно головете и асистенциите за победите ни.Ами тези играчи ги няма вече.Особено ясно си пролича още преди нова година като му падна формата на Буш.Като добавим и че няма кой да отправи точен далечен удар или да изпълни фаул да не говорим за голов пас и нещата си идват на мястото.
п.п. Разтълкувай ни намекът на Лафчис,защото на мен не ми става ясно за кого говори?

Статистиката за водещите голмайстори на ЦСКА е ясна:
Сержиу Буш - 10 гола и 2 асистенции
Тони Силва - 5 гола и 1 асистенция
Аурелиен Йоахим - 5 гола и 1 асистенция
Александър Тунчев - 4 гола и 0 асистенции
Антон Карачанаков - 4 гола и 3 асистенции
Жуан Фелипе - 3 гола и 0 асистенции
Има кой да бележи,видя се и при спадането на формата в края на годината на Буш.
Забележи,че ЦСКА в момента има най-добрата голова разлика от отборите в първата шестица след Лудогорец (+16) и сме отбора допуснал най- малко голове (пак след Лудогорец) .
П.П.
Като не ти е станало ясно за кой говори Лафчис,виж какво каза Янчев пък дано ти просветне.

За кого говори е много ясно,а ако се беше се запазило старото ръководство,познай какво щеше да говори и въобще не ви ли стана ясно,че досега ЦСКА е бил средство за източване на средства и пране на пари :idea: Щом човек от кръвният враг(при това визинтиец :!: ) е „заинтересован“ за съдбата на Клуба,нещо не те ли човърка отвътре!?Тошко Янчев,май че беше назначен за кондиционен треньор и да не се прави на „бита мечка“,а да каже за какво след зимната подготовка,Стойчо назначи за такъв Ренато Шмит,това също ли не те впечатлява,а той и Стойчо не знаят ли че Томов е президент и собственик и носи отговорност за всичко в Клуба,дори и да осигури витамините за възстановяване 8-) :!: Мене също ме боли за поредната подарена титла,независимо от причините ,но по-важно е да оцелее Клуба като цяло,после шампиони може да станеме винаги.Управлението на Томов,май се оказва като на глава на циганска фамилия-пари на кредит,без да връщаш,не плащане на сметките,яж ,пий,изпий всичко,бий се у гърдите колко си велик,живей ден за ден,па после ше му мислиме...и накрая -„три дена ихо, после тихо“-егати „оздравителния план“ :lol: !Пак ти казвам-двете фамилии го спасиха от линч и от „гипсовото корито “ на феновете :idea: Дучето може да всякакъв,но е прав за едно-крайно време е някой да понесе наказателна отговорност и да обере калая,ама като гледам родното правосъдие -надали :(
Последна промяна от Red joker на 18 май 2015 11:40, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 май 2015 11:27

Авторитет се гради дълго и трудно,но се срива бързо и лесно.
п.п. Буш и Карачанаков - 14 гола и 5 ас.
останалите - 17 гола и 2 ас.
Също така е важно и кои от головете са решаващи за изхода на мачовете.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 май 2015 11:35

TristaNNN написа:
Red joker написа:
TristaNNN написа:
Red joker написа:

Ти май не схващаш :) За мен е добре Пенев да бъде уволнен или сам да си бие камшика лятото след 5 поредни мача без победа. Добре е, защото с оглед свиването не бюджета ще може да си подсигурите услугите единствено на физкултурник тип Галин Иванов, което значи син бой по червените средняци.
Молба до „Червеното братство“ вика, абе ей няма да си хвърля и соп*** на червеното братство :lol:

То и Стойчо може да всякакъв,но ви би като говеждо шкембе у дувар,с тия полуаматьори и полупенсионери :roll: Интересно защо не се интересуваш твоето отборче да се засили,а се надяваш Големият съперник да бъде отслабен до неговото ниво...иначе за „Червеното братство“ се пошегувах-нема как да си смениш генотипа,не е толкова лесно, след като цял живот си пълзял,изведнъж да полетиш :idea: 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 май 2015 11:36

гражданин от село написа:Авторитет се гради дълго и трудно,но се срива бързо и лесно.
п.п. Буш и Карачанаков - 14 гола и 5 ас.
останалите - 17 гола и 2 ас.
Също така е важно и кои от головете са решаващи за изхода на мачовете.

...и е важно треньора колко важни и напечени мача е взел ;)

Върни се в “ЦСКА”