ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА
Абе на тея в гонг какво им става ...лудогорец направи решителна крачка към титлата, след като в дербито на 24-ия кръг разгроми ЦСКА с класическото 3:0 в Разград 

-
- Контакти:
iliev72 написа:11 срещу 14 - това е резултата ! Ситуацията с Моци е повече от красноречива !
Редовно ти следя мненията във форума и нито веднъж не съм видял да си признаеш загубата като истински фен. Постоянно се оплакваш от съдиите и, когато Ливърпул губи и, когато ЦСКА го прави. Имахте ли поне едно положение срещу Разград ми кажи? Нямахте! То хубаво, червен си имаше и то категоричен, но е факт, че сте с няколко класи зад Лудогорец, дали заради пари, дали заради съдии, дали заради чисто футболните качества, което е най-възможно. Просто ЦСКА и Левски затъват с пълна сила, а поне 10 години напред няма да видите титла със сигурност. Бъди мъж веднъж, не ти прави чест на 40+ години да обвиняваш всеки път съдиите, щом отборчетата ти губят.

П.С: Разбирам да падате с 1:0, 2:1, 3:1 и да обвиняваш съдиите, пак ще е смешно, но поне няма да ти се смеем много. Но при 4:0, какви съдии те гонят?

Последна промяна от neutralenfen на 04 апр 2015 22:05, променено общо 1 път.
На Моци приживе трибуна ще кръщават, вие искате червен да му покажат!
Не одобрявам поведението на Моци, още по-малко пък това, че съдията не го изгони, но от друга страна е добре червени и сини да усетят как се чувстваха феновете на отборите извън София, когато същите си идваха със съдиите и си свиреха подобаващо..повече от 40 години!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Продължаваме напред! По-слаби сме в момента от тези цигани, но това подпиране от съдията няма да мине на Армията, ще им режим главите!
- Син до гроб_
- Контакти:
Честита 32-ра титла !

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
SobieskiVanilla написа:Честита титла на лудогорец. Догодина, ако ви режат така в Европейските турнири, да знаете - всичко се връща. А ако за подобно влизане накажат моци с 6-8 мача, да не се чудите защо е. Или пък ако в 4-а минута вдигнат картон на съни дяков.
Малките букви в иметата са нарочно - такива отиват на гниди...
....................
Отначало ми бяха симпатични, но сега за мен, а и за нашите фенове са най-мразен отбор. Между другото доста им треперят гащите при визитите в Ст,Загора. Бихме ги Суперкупа, тази година и за купата в Ст.З.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
alexpetrof написа:Аз като говорех, че ще ги пълним кат агнета те се смееха
Теб ще те поря аз като агне!
Какъв е коефициентът, че ЦСКА няма да вкара гол до края на шампионата ? 

- Син до гроб_
- Контакти:
BEROE_StZ написа:SobieskiVanilla написа:Честита титла на лудогорец. Догодина, ако ви режат така в Европейските турнири, да знаете - всичко се връща. А ако за подобно влизане накажат моци с 6-8 мача, да не се чудите защо е. Или пък ако в 4-а минута вдигнат картон на съни дяков.
Малките букви в иметата са нарочно - такива отиват на гниди...
....................
Отначало ми бяха симпатични, но сега за мен, а и за нашите фенове са най-мразен отбор. Между другото доста им треперят гащите при визитите в Ст,Загора. Бихме ги Суперкупа, тази година и за купата в Ст.З.
Левски, Черно море и донякъде Берое затрудняват най-много Лудогорец.
Нашата сила обединява победители !