VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Сега слушах Тодор Кирков по бтв-то. И според него не сме спечелили заради защитната тактика на Стойчо. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- баш коч - russia
Доволно резултатче, можеше и победа за моряците ако съдията си беше сложил очилата за да види 100%-та дизпичка.
russia <- най-тъпия и гнусен катил измежду всички червени боклуци в форума на ГОНГ
Red Warrior написа:Сега слушах Тодор Кирков по бтв-то. И според него не сме спечелили заради защитната тактика на Стойчо.
Кирков е последният човек, на когото ще пригласям, ама с ръка на сърцето ми кажи - не тръгна ли Стойчо да затваря мача още в 60-та минута?
- Red Warrior
- Контакти:
Трябва да има наказание за страничния съдия където вдигна несъществуваща засада още 2-та минута.
RedeviL написа:Red Warrior написа:Сега слушах Тодор Кирков по бтв-то. И според него не сме спечелили заради защитната тактика на Стойчо.
Кирков е последният човек, на когото ще пригласям, ама с ръка на сърцето ми кажи - не тръгна ли Стойчо да затваря мача още в 60-та минута?
Не, смяната беше в 70 мин. Като и тя не промени стила на игра, просто Марки заигра на мястото на Фелипе.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
КЕФ ми е като си търсите оправдания за поредния си провал.Хахаха
Red Warrior написа:Сега слушах Тодор Кирков по бтв-то. И според него не сме спечелили заради защитната тактика на Стойчо.
Нормало, сега е момента, дано следващият да е чак догодина, да събира мисли дотогава

баш коч - russia написа:Доволно резултатче, можеше и победа за моряците ако съдията си беше сложил очилата за да види 100%-та дизпичка.
Предполагам, че си фен на Левски!? Понеже виждам, че се опитваш да се правиш на остроумен, та конкретно на въпроса - половината от отборите, дето си изтипосал на подписа си ще ви направят СМЕШНИ.. Та я пак за евроидиотите!

- Red Warrior
- Контакти:
RedeviL написа:Red Warrior написа:Сега слушах Тодор Кирков по бтв-то. И според него не сме спечелили заради защитната тактика на Стойчо.
Не 60, а 70 минута. Пак ти казвам, играта не ни вървеше и при положение, че водихме щастливо имаше логика да вкара Бегонси на мястото на Фелипе. Ако не плюехте по Стойчо постоянно може би критиките ви щяха да тежат повече, но някои хора тук и при победи го плюят. За к'во говорим?
moreto vn написа:КЕФ ми е като си търсите оправдания за поредния си провал.Хахаха
Защо провал? Може да сте супер слаби, но нивата поизравнява нещата. Нямаме оправдания, продължаваме напред към титлата