Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг
Какво се оплаквате от камерата? На такъв футбол каква камера искате да сложат? 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Абе тия от Молдова знаят ли как се излъчва мач ,бе ! Това е нелепо. При атака се сменя камерата, нервите ми изпилиха. Айдее успех на ЦСКА, че ми писна е такива клубчета дето са с екипчета в бяло, жълто, лилаво и си тръгват с колела след мача за хотела, да ни елиминират!!!!
Засилили сме се с всичка сила към провал!
Да видим!
Да видим!
Дано са сменили някакси камерите, тая с размазаната картина да я разкарат някъде настрани!
Дано Нова поискат някакво обещетение от тези некадърници...не може да си плащаш и да получаваш такъв продукт!
Дано Нова поискат някакво обещетение от тези некадърници...не може да си плащаш и да получаваш такъв продукт!
Естествено никакви смени.. Еми, със страх футбол не се играе!
W84me написа:За момента ви изпускат... Не мога да си представя на какво ниво ни е паднал футбола, щом такива ботушари надиграват един от водещите ни уж отбори...
Това с изпускането съм го пропуснал.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
RedeviL написа:bilyaletdinov написа:Само на мен ли ми се струва или Камбуров не пипна топкатаЛошото е, че Люксембурго е същата трагедия. Да влиза т'ва румънче Буш. Няма да е лошо, ако Стою пусне някой класически бек, а да не се опитва да играе 4-ма ЦЗ...
Не си само ти. Стойчо отново се инати! Има румънца и ми пуска Камбура.. Айде да не си отварям устата повече, че пак ще ме захапят, че го критикувам безпричинно!
Не е безпричинно. Карачанаков и Буш трябва да се появят по-скоро. Един играч като Милисавлевич щеше да ви е златен сега. Той къде е?!?

- Балкански Орел
- Контакти:
- Roger_Federer
- Контакти:
Пълна катастрофа да кажа че сме, няма да е истина. От гледна точка на футбола, който демонстрираме - такъв липсва откровено, то е очевидно. Но по отношение на обиграност, синхрон, хармония в играта - нормално е да е такова положението, все пак сега се опознават и запознават даже. Друг е въпросът, че това не може да е адекватно оправдание за клуб, марка, каквато е ЦСКА. Левски ги няма тая година в ЕКТ и ние решихме да влезем в ролята на евроидиот, похвално е, че запълваме липсата на отборчето от североизточната част на София, която се усеща остро, ала ето, че с нужната доза старание ( или по-точно, дефицит на такова ) компесаторният фактор е налице.
Дано се стегнем и ги бием, ако въобще е възможно, че в противен случай ще е поредният срам след Мурата...
Дано се стегнем и ги бием, ако въобще е възможно, че в противен случай ще е поредният срам след Мурата...
Мача се дава от секюрити камерите на стадиона...