Питам защо левият бек Супусета игра като централен защитник, а централният защитник Венци Василев игра като ляв бек? Питам и защо схемата на игра от първото полувреме, която все пак ни носеще ситуации за гол, през второто беше сменена със схема, която не донесе нито 1 чисто положение? Колко години, да не кажа десетилетия трябва да минат, че да осъзнае Стойчо, че Маркиньос НЕ става за опорен халф! Ами ние второто полувреме на практика нямахме халфова линия! Съни колкото и да е куц и да си няма понятие, че на терена има две врати, една от които трябва да атакува, все пак върши огромна работа в средата на терена и сам се бори с противника. Но Стойчо го вади него и пуска Камбуров! И какво следва - един милион центрирания, при положение, че цялата защита на молдовците е над 1.90! Вместо да им пусне разни моторетки като Милисавлевич, които да вършеят наляво и надясно, ние ще ги надиграваме точно със стила на игра, в който са най-силни!
Този мач е една огромна черна точка за Стойчо!
Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Aз като начетен и интелигентен човек се стремя във всяко нещо да потърся на първо място логиката, но със стойчовите решения все е било с неуспех. Да оставим обаче това на ръководството, нашата работа си е на трибуните.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Стойчо ли е виновен, че 8 титулярни футболиста от миналия сезон си тръгнаха?
Факт неоспорим, че допуска грешки, допусна и вчера с решението примерно Маркиньос да играе крило, сбърка и с решението да ги атакуваме с двама нападатели, с изсипани топки. Камбуров точно в този мач място на терена нямаше, трябваше да влезне румънеца и да се атакува с бързи пасове, долу по земята, но каквото такова...
Факт неоспорим, че допуска грешки, допусна и вчера с решението примерно Маркиньос да играе крило, сбърка и с решението да ги атакуваме с двама нападатели, с изсипани топки. Камбуров точно в този мач място на терена нямаше, трябваше да влезне румънеца и да се атакува с бързи пасове, долу по земята, но каквото такова...
Тегав мач!Не очаквах такова развитие на нещата,очаквах лека победа на 0!Смяната на полувремето изглеждаше подходяща,но се оказа много грешна.Реванша ще е доста напечен.Очаквах да е протоколен,но сега съжалявам че няма да ходя до Молдова
!Добре е за Карачанаков,че вкара и дано му помогне за възвръщане на формата.
Само ЦСКА!

Само ЦСКА!
Имате прекалено големи очаквания и после е тежко.
Ако играехме с македонците и аз щях да очаквам победа, ама срещу подобни отбори е изключително трудно.
В реванша не очаквам нищо особено - 0:0 или 1:1 и ако имаме някакъв късмет да ги бием с дузпи, ама като знам Стойчо какъв късмет има в тия мачове...Едва ли.
Ако играехме с македонците и аз щях да очаквам победа, ама срещу подобни отбори е изключително трудно.
В реванша не очаквам нищо особено - 0:0 или 1:1 и ако имаме някакъв късмет да ги бием с дузпи, ама като знам Стойчо какъв късмет има в тия мачове...Едва ли.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Хмм очаквах друго да стане на мача, явно този път Стойчо не го игра умряла лисица и отбора наистина не е готов.
Според мен ЦСКА си има съвсем солидни шансове да мине през Зимбру, само че трябва да се мобилизира до краен предел в реванша. Не защото ония са толкова силни, а защото ще им дойде музата след приличния за тях резултат в София.
Според мен ЦСКА си има съвсем солидни шансове да мине през Зимбру, само че трябва да се мобилизира до краен предел в реванша. Не защото ония са толкова силни, а защото ще им дойде музата след приличния за тях резултат в София.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Ужасен мач, аз не разбирам откъде ви идва оптимизма
Зимбру е един дърводелски отбор, нещо от рода на Иртиш, само че малко по-опитни в евротурнирите. Трагична селекция и тактическа постройка от нашите - тая смяна на Сънди е просто идиотия. Вади халф и пуска нападател, и играта умира, та се наложи дефанзивна смяна в края, вместо да се пусне още един остър играч. Оня Йоаким е пълно дърво
Трябваше да е аут още на полувремето, а не да играе цяла мач - получава топката, върти гъза на защитника и пада - уникален пън
Поредния ... Добре, че поне Суарес, дето му викат Платини
не влезе ... Тоя Стойчо ... Пак ни напълни с боклуци, писна ми вече от Супусеп-и ... За реванша, въпреки всичко, съм оптимист - тия са големи дърводелци ...

Леевски, оле

Е ти пък баш Супусепа, дето си игра прилично ли даде за пример
Онова дърво Крачунов симулативно ли играе или просто толкова си може? И само Стойчо ли не вижда колко е зле в момента, та го държи титуляр?

Онова дърво Крачунов симулативно ли играе или просто толкова си може? И само Стойчо ли не вижда колко е зле в момента, та го държи титуляр?
-
- Контакти:
Потресаващо слаб мач. Но със слаби чужденци и слаб треньор равенството е успех. Младенов напомни ли след мача че и тази година си я запланувал като оздравителна? Мухите свършиха, не остана нищо за лапане...
Бъдете здрави

Бъдете здрави
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Най-нормалното нещо при тези условия е слаби първи мачове и подобряване на играта с навлизането в сезона. Най-пресния пример е миналия сезон, като в този единственото различно нещо са имената на играчите. Кой крив, кой прав за създалата се ситуация в момента е без значение, просто защото нямаме сметка да създаваме излишно напрежение в клуба. А щом Стойчо Младенов е треньор на ЦСКА значи така трябва и ние сме с него докато е на работа при нас. Така ще бъде и със всеки друг. Подкрепяйте си отбора защото от хленчене нужда няма.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!