http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2766522
ЦСКА без нови дела след чистката
"ЦСКА ще се спаси от нова доза дела във ФИФА след изгонването на седем футболисти след края на календарната година, информира вестник "Труд".
Всички от черния списък са се съгласили да си скъсат договорите. Вероятно ще получат по две заплати в замяна."
ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Logical person
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Янис Зику написа:За Мартински ми е през.. Друго е за Витанов, Нанков само го хвали, Стойчо казва, че ще го налага. Същата работа като с Богомил Христов.
Защо взимаме Галчев, а освобождаваме Дюлгеров, след като са футболисти с много сходни качества и макар да се раздават са си чисти рендета, с единствената разлика, че Борис Галчев е 5 години по-дърт.
Явно съм изпуснал нещо. Не знаех, че сме взели Галчев
Още не сме, ама ще го вземем.. И да, ясновидец съм. Маг Илиян ми викат. (Макар и да не се казвам така)
Янис Зику написа:Още не сме, ама ще го вземем.. И да, ясновидец съм. Маг Илиян ми викат. (Макар и да не се казвам така)
Кой ти каза, че ще го вземем? Москов или Савова?
- mistreated
- Контакти:
CSKA69 написа:Станислав Генчев няма да дойде в ЦСКА - левскар е човека и затова предпочете офертата на Литекс лятото - сега най-вероятно Ивайло Петев ще си го прибере при себе си в Кипър...
Ето защо не го искам в ЦСКА! Беше вече покакен, избяга при парите на Гришата. Той няма червеното сърце, а и винаги ще оставя един странен лилав привкус, когато играе на терена. Няма как да имам доверие в такъв човек, това е мое лично мнение.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- blue avalanche
- Контакти:
Logical person написа:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2766522
ЦСКА без нови дела след чистката
"ЦСКА ще се спаси от нова доза дела във ФИФА след изгонването на седем футболисти след края на календарната година, информира вестник "Труд".
Всички от черния списък са се съгласили да си скъсат договорите. Вероятно ще получат по две заплати в замяна."
Вероятно ще получат по две заплати в замяна.
"Ключа от бараката",където се съхраняват поредните дела...
Защитникът на Берое Здравко Илиев вече официално е футболист на ЦСКА. Десният бранител подписа договор за година и половина, информира официалният сайт на „червените“.
Ето какво се казва в официалната информация:
Армейци, десният краен бранител Здравко Илиев от днес е играч на ЦСКА. Договорът е за срок от година и половина. Месечното му възнаграждение ще бъде в размер на 4000 лева.
Желаем му много успехи и отличия с червената фланелка.
Визитка:
Име: Здравко Илиев
Роден на 19 октомври 1984 година в Стара Загора
Пост: защитник
Започва професионалната си кариера в отбора на Берое през 2004 година. След това от 2005 до 2008 година се състезава за Миньор Раднево. От 2008 година се завръща в Берое.
Айде честито
Две попълнения, общо заплатите им са равни на половината от тази на Сидибе. Ето затова се радвам, може да не са "зверове" като него, но поне няма да им се възложат толкова големи надежди на Силва за някакво уникално крило и на Илиев за бек от световна класа.
-
NADURVEN_FILOSOF
- Контакти:
Ако Здравко играе както играеше в Берое, не се заблуждавайте, че няма да предизвиква емоции у вас, или пък ще има пълна липса на очаквания. Раздава се във мачовете, играе надъхано, а попадне ли топката в него, на голяма част от публиката /минимум 1/2/ и се изправя косата, учестява пулса и ги свива корема
.
Успех Здравко, пожелавам ти да си титуляр във всеки мач и да играеш здраво. И помни, че е по-добре да си на хората в устата, отколкото на хората в краката
Успех Здравко, пожелавам ти да си титуляр във всеки мач и да играеш здраво. И помни, че е по-добре да си на хората в устата, отколкото на хората в краката
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
- Logical person
- Контакти:
Янис Зику написа:Две попълнения, общо заплатите им са равни на половината от тази на Сидибе. Ето затова се радвам, може да не са "зверове" като него, но поне няма да им се възложат толкова големи надежди на Силва за някакво уникално крило и на Илиев за бек от световна класа.
На Сидибе и Хауърд нали казаха, че този с пурите им плаща заплатите ? Иначе си имаме таван от 15 000 лева, който за нашето първенство е напълно адекватен.