Какво им пречи да пуснат Долапчиев?

Не се бил представял добре, ще кажат някои, дори срещу отбори и от В група, ами как да се представя добре, като дали е изиграл и 1 цял мач.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:Не, че искам да "плюя" по тоя или оня, ама от треньорския щаб не се ли усещат, че със Мамадибе, оня небръснатия, и макето нема да стане напред...
Какво им пречи да пуснат Долапчиев?1-2 мача?
Не се бил представял добре, ще кажат някои, дори срещу отбори и от В група, ами как да се представя добре, като дали е изиграл и 1 цял мач.
Udoji90 написа:Само нека не говорим за съдията и днес. Ако е имал грешки, те вероятно се изчерпват с някой непоказан картон (даже честно казано такива бяха спестени по-скоро на наши играчи) и няколко обратни тъча и в двете посоки. Относно ситуацията с Барт, първо, мисля, че Сидибе наистина го настъпа (все пак неволно може би), а французинът не симулира, и второ, дори да е симулирал, това не е основание да се мятат бутилки, което впоследствие би довело до наказание за отбора.
Red_Girl написа:От моята страна изглеждаше все едно нее настъпен, предполагам доста хора са решили същото. Да не говорим, че и след първото полувреме, когато не повторихме ъгловия също имаше недоволни и още 2-3 ситуации, които на фона на мача във Варна са нищо, но при условие, че падаме и някои са още афектирани след мача с ЧМ, се получи така. И аз на моменти се изнервих, представете си маса народ по-изнервена от мен. И все пак може да приключим с тази снимка и това заключение:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта