Ивайло Лудогорец написа:Платини сега няма да играе срещу нас нали ? Или... ?
Да
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ивайло Лудогорец написа:Платини сега няма да играе срещу нас нали ? Или... ?
dafquezz написа:Ъъъ... Платини за какво точно го изгониха? Има лимит на силата, с която се изхвърлят боклуци от терена ли?
we are the champions написа:Ивайло Лудогорец написа:Платини сега няма да играе срещу нас нали ? Или... ?
Няма да играе може да спиш спокойно.. Камбуров ще ви пори
Deluxx написа:Това трябва да е мача на сезона в А група много голове,много дузпи,много картони,много нерви
П.С. А че феновете хвърлиха бутилката видя л исе?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
j0rka7aa1 написа:dafquezz написа:Ъъъ... Платини за какво точно го изгониха? Има лимит на силата, с която се изхвърлят боклуци от терена ли?
Платини е скапан идиот, много добре знае, че следващия мач е с Лудогорец, просто си мисля, че нарочно си изкара картоните.
KingKenny написа:Deluxx написа:Това трябва да е мача на сезона в А група много голове,много дузпи,много картони,много нерви
П.С. А че феновете хвърлиха бутилката видя л исе?
Да ги накажат с едно домакинство пред зарити врата. Сега ако пуснат и една сигнална ракета няма равни да имат.
dafquezz написа:j0rka7aa1 написа:dafquezz написа:Ъъъ... Платини за какво точно го изгониха? Има лимит на силата, с която се изхвърлят боклуци от терена ли?
Платини е скапан идиот, много добре знае, че следващия мач е с Лудогорец, просто си мисля, че нарочно си изкара картоните.
То без него по-добре, просто не беше за гонене сега. То бива компенсации, ама има някаква граница...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта