Купа на България Лудогорец - ЦСКА София FT 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Купа на България Лудогорец - ЦСКА София FT 1:2

Мнениеот tut » 31 окт 2012 23:08

snakebite написа:
dreben23 написа:Честита победа, момчета! Много добър мач стана и Саша, Присо и Платини са най-добрите футболисти в България!!! :) Мачкаме здраво и най-важното отборът играе много приличен футбол, та ние не сме мачкали така, даже когато сме ставали шампиони! :) Всички ще прекланят глави пред ЦСКА!!! :)

Все пак реванш има- никакво отпускане не трябва да има, че Лудогорец са твърде опасни! :)

Чак мачкане не видях, просто изиграхте мача умно и класно.

е то няма кка да се вижда, защото играхме срещу 14 човека ....... при 11 на 11 щехте да сменяте разпраната ви мрежата на вратата от головете ни .....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 окт 2012 23:10

Някак си на заден план остава един футболисти ,а именно Томас Черни .Лично на мен играта му много ми харесва,доста стабилни игри показва.Мисля че си намерихме най-накрая така търсеният вратар.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 31 окт 2012 23:10

niki87 написа:Изображение

БРАВООО! ОТКРИ КОНСПИРАЦИЯТА!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

На линия
Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 31 окт 2012 23:14

Наистина Черни е машина! Много ми харесва, а и от интервютата се разбира, че не е надут, а е скромен и цени това, че е в клуб като ЦСКА. Дори се вижда на терена.

Иначе браво и на двата отбора, зелените не са виновни, че съдията е малоумен.

Прекрасна игра, радвам се, че Анисе получи червен, тъй като срещу Монтана се надявам да излезе Тасио на върха, а Платини на позицията на Анисе.

Иначе Мишел и Саша (сега разбирам колко забавно звучи..) много ми харесват, вторият израства с всеки мач. Надявам се да се задържи по-дълго от обикновено за един чужденец.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 окт 2012 23:18

Дано Стойчо да се престраши и да пусне двойка вътрешни поне в един мач Тенгариня и Саша ! В контролите игра много стабилно ,а и има страхотна физика за опорка !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 31 окт 2012 23:19

niki87 написа:Изображение

Ти "обръщалка" знаеш ли какво значи?

Пусни си Левски и Локо Мездра от преди 2-3 години, ще разбереш.....

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 31 окт 2012 23:27

Браво на момчетата,изиграха супер мач въпреки дебелия корумпиран чернодрешко!
Платини и Саша развинтиха зеленото балонче,от днес спирам да ги уважавам като отбор.Такова очевадно подпиране не съм виждал и във В групите.То че на тоя стадион дузпа срещу домакините не се свири е ясно,ма некой да ми обясни за какво беше картона срещу Мишо???За симулация ли,за груба игра ли или че не му се разтвориха крилете за да не падне?!!!Пълна пародия...
И публиката нагла...заучили неколко фрази и скандират мафия.Абе да ви е.....пиуууу...пиуууу...пиууууу,у реза...пиуууу,..пиууууу смешни.

А на съдията,да му пиуууу...пиууууу...пиуууу майч....пиууууу,пиууууу.....
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 31 окт 2012 23:32

vpnikolov написа:1:2

Прогнозата не е от форума, но я бях дал във фейсбук. 8-) Все пак честита победа, армейци! И смърт за Ристосков! :evil:
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 31 окт 2012 23:39

МОЖЕМ БЕ КАЗАХ ЛИ ВИ :twisted:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”