Morgause написа:ntodorov написа:Равенството е най-резонното нещо в този мач. Два посредствени отбора играха снощи. Не искам да се ангажирам в това, кой е бил по-слабия или респективно по-силния отбор. За разлика от мача през пролетта и двата тима са направили мощна крачка назад. Поне аз не ги виждам в петицата с тази игра. Но нека не бъдем и крайни. Имаше светлина в тунела и тя идваше от Карачанаков ( ЦСКА) и Уатара, ( Черноморец). Това са играчите, за които ще се говори. В последните минути мачът заприлича на руска рулетка. Когато Херо заигра с двама нападатели опасностите пред нашата врата нарастваха лавинообразно. Противно на всяка логика - продължавахме да бъркаме в контакта с мокри ръце, а идеята Черноморец да вкара втори гол се беше превърнала във "фикс" такава...дори и да бяхме получили 5 такива в нашата врата. И нямаше да съм далеч от истината, ако Присо, Килиън-Шилето и Карачанаков си бяха изиграли положенията...На мен обаче болката след този мач ми е друга. Нашите "милиционери" ни накараха да се чувстваме, като престъпници на Лазур. Факта, че не ни позволиха ( в последния момент въпреки уговорката ) да се вкарат факлите, димките и конфетите, факта, че се нареди жандармерия с щитове зад гърбовете ни и по пътеките с презумпцията за престъпни намерения от наша страна поне на мен ми дойдоха в повече. Закарах щерка си и племенника ми на мач, а се чувствахме, като затворници. Мерките им ( свръх изопачени) щяха да имат резон, ако имаше равнопоставеност в тях. Не може да пребъркват мен и децата ми и да виждат в копчетата на дънковите ми гащи заплаха за сигурността, а в началото на второто полувреме пукот, факли и димки от сектора с привърженици на ЦСКА да спират мача за 2-3 минути. Недоумявам. Бяхме с извити ръцете, а за запалените от младите ни момчета 3-4 факли, които някак си "влезнаха" на стадиона да имаме потърпевши и задържани...
Както и да е. За мен беше нарисуван още един абсурд във футболната ни татковина, но вече не се изненадвам. Жалкото е, че демонстрацията на сила и "строгост" не идват на правилното място. Футболния мач трябва да бъде празник е. Под достойнството ми е да бъда озверяван и то в момент, когато зъбките ни бяха предварително избити. От свои...
Принципно и да имате уговорка с полицаите пак могат да ви направят номер, както са ви направили. Нашите въобще не се съобразяват с ушетата, влизат си по техните начини.
Да. За това и ние негодувахме. Бяхме протоколирали всичко. Получихме одобрение. Минахме по Законния и легален начин, както е било винаги...Поне при вас имаше ли засилено тяхно присъствие, защото аз не помня в домакински мач сред нас на трибуните да се "вграждат" жандармеристи с щитове.