ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
donDiego

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот donDiego » 20 май 2012 16:09

lazio1997 написа:
donDiego написа:S ogled na pokazanoto vchera ot CSKA, Ludogorec gi chaka tejuk mach i mnogo e veroqtno da go zagubqt ..CSKA e favorit v macha,nesymneno.Ako stranichni faktori ne okajat vliqnie na macha,Ludogorec nqmat argumenti...gledah im macha s Loko Pd, Iv.Stoqnov e tromav,Gyrgorov nqma sili za cql mach,edin Marselinio prolet ne pravi.Presirat li gi,edna ataka nemogat da vyrjat..Neka po-dobriqt pobedi i da predstavi dostoino Bulgaria v evropa ;)

а вие не умеете да пресирате...единственото нещо, което със сигурност умеете е да ритате топката напред и каквото стане... :mrgreen:

A vie kakvo umeete da pravite ?,edinstveno da razfasovate umreli kucheta,drugo ne vijdam
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 май 2012 17:24

На мен Христо Стоичков ми се видя твърде спокоен (дори изглеждаше доволен) от загубата. При такъв резултат това е меко казано странно. Към тези си съмнения добавям и факта, че в края на есента ЦСКА имаше три трудни мача и само в единия (с Литекс) играчите не бяха заловени със забранени стимуланти, но в същото време постигнаха най-убедителната победа и то като гост извън София. Освен допинг скандала, в другите два мача имаше и сериозни претенции към съдийството.
Това ми се набива в очи.
[center]Изображение[/center]

bobi_red
Контакти:

Мнениеот bobi_red » 20 май 2012 19:24

Честита победа,армейци.Хубаво е,че бихме и освен точковата преднина,футболистите ще имат по-голямо самочувствие и спокойствие.Напред червените. :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2012 21:54

bobonikolov написа:А аз някъде тук да съм твърдял,че Черноморец са легнали?Не нали?Тогава не го задавай този въпрос към мен.За Литекс вече ти обясних-една победа щеше да ги остави в играта за ЕКТ и съответно възможността да влязат там бе огромна.Просто не знам защо отказваш да признаеш факта,че Литекс играха толкова колкото от ЦСКА им позволиха.Неутрализираха Цветанов и Никасио и бяха до там.

То хубаво,че сте "неутрализирали" Никасио и Цветанов,ама за "вересиите"(асистенциите) на ловешката защита нищо не казваш...Сигурно защото бяха в резултат на "страхотния натиск",нали?За това,че Крачунов беше оставен сам да се цели във вратата нищо не казваш...
ПП.Те,Литекс,в Ловеч не биха ЦСКА ти ми разправяш,че излезли на Армията за победа на всяка цена...Пак призовавам за по-сериозни разсъждения...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 май 2012 21:59

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:А аз някъде тук да съм твърдял,че Черноморец са легнали?Не нали?Тогава не го задавай този въпрос към мен.За Литекс вече ти обясних-една победа щеше да ги остави в играта за ЕКТ и съответно възможността да влязат там бе огромна.Просто не знам защо отказваш да признаеш факта,че Литекс играха толкова колкото от ЦСКА им позволиха.Неутрализираха Цветанов и Никасио и бяха до там.

То хубаво,че сте "неутрализирали" Никасио и Цветанов,ама за "вересиите"(асистенциите) на ловешката защита нищо не казваш...Сигурно защото бяха в резултат на "страхотния натиск",нали?За това,че Крачунов беше оставен сам да се цели във вратата нищо не казваш...
ПП.Те,Литекс,в Ловеч не биха ЦСКА ти ми разправяш,че излезли на Армията за победа на всяка цена...Пак призовавам за по-сериозни разсъждения...

Значи единственият вариант, при който нямаше да пискаш за уговорка в тоя мач, е той да беше завършил наравно. Но ти нямаше да пискаш не защото равният най-много ти харесва като син фен, а защото е единственият реален резултат, ако мачът е честен, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 20 май 2012 22:08

donDiego написа:
lazio1997 написа:
donDiego написа:S ogled na pokazanoto vchera ot CSKA, Ludogorec gi chaka tejuk mach i mnogo e veroqtno da go zagubqt ..CSKA e favorit v macha,nesymneno.Ako stranichni faktori ne okajat vliqnie na macha,Ludogorec nqmat argumenti...gledah im macha s Loko Pd, Iv.Stoqnov e tromav,Gyrgorov nqma sili za cql mach,edin Marselinio prolet ne pravi.Presirat li gi,edna ataka nemogat da vyrjat..Neka po-dobriqt pobedi i da predstavi dostoino Bulgaria v evropa ;)

а вие не умеете да пресирате...единственото нещо, което със сигурност умеете е да ритате топката напред и каквото стане... :mrgreen:

A vie kakvo umeete da pravite ?,edinstveno da razfasovate umreli kucheta,drugo ne vijdam

а вие и толкоз не умеете :mrgreen:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 май 2012 22:30

blue avalanche написа:

Това са асистенции само за теб.От страна на футбола обаче това са си чисти грешки на защитата.Ако имаш някакви доказателства,че мача е уреден и Литекс са легнали-давай покажи ги.Така и не ми отговори на въпроса какво печели Литекс от цялата тая работа.Пари ли,сирене ли чест и доблест ли ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2012 22:36

bobonikolov написа:Това са асистенции само за теб.От страна на футбола обаче това са си чисти грешки на защитата.Ако имаш някакви доказателства,че мача е уреден и Литекс са легнали-давай покажи ги.Така и не ми отговори на въпроса какво печели Литекс от цялата тая работа.Пари ли,сирене ли чест и доблест ли ?

Има едно понятие в тениса-"непредизвикани грешки".След вашия мач с Литекс разбрах,че ги има и във футбола. ;)
Гледай в сряда,ако ЦСКА стане шампион и Ч-ц се издъни в Монтана,какво ще спечели Литекс...Тогава да не ме питаш пак кой какво е спечелил?
ПП.Тези "грешки" на Литекс защо все срещу вас се случват?И в двата мача?
А-а-а,сетих се!Щото сте много "яки"...

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 май 2012 23:14

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:Това са асистенции само за теб.От страна на футбола обаче това са си чисти грешки на защитата.Ако имаш някакви доказателства,че мача е уреден и Литекс са легнали-давай покажи ги.Така и не ми отговори на въпроса какво печели Литекс от цялата тая работа.Пари ли,сирене ли чест и доблест ли ?

Има едно понятие в тениса-"непредизвикани грешки".След вашия мач с Литекс разбрах,че ги има и във футбола. ;)
Гледай в сряда,ако ЦСКА стане шампион и Ч-ц се издъни в Монтана,какво ще спечели Литекс...Тогава да не ме питаш пак кой какво е спечелил?
ПП.Тези "грешки" на Литекс защо все срещу вас се случват?И в двата мача?
А-а-а,сетих се!Щото сте много "яки"...

Пич каквото и да ми обясняваш в твоите твърдения няма никаква логика.Аз не знам да има отбор,който 2 кръга преди края да има всички шансове за ЕКТ и саможертвено да си направи харакири за да може друг отбор да е шампион,като после се надява отбор номер 3 да сбърка и отбор номер 4,срещу когото играе да загуби мача си.А нещата можеха да са толкова прости-бият си ЦСКА ако могат после си бият и Локо Пд и са не на 100 а на 1000 % в Зона Европа.Дай ми една обективна причина Литекс да легне на ЦСКА само и само те да станат шампиони и с това да сведе шансовете си за евроквота до 1 %.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 май 2012 09:18

bobonikolov написа:А нещата можеха да са толкова прости-бият си ЦСКА ако могат после си бият и Локо Пд и са не на 100 а на 1000 % в Зона Европа.Дай ми една обективна причина Литекс да легне на ЦСКА само и само те да станат шампиони и с това да сведе шансовете си за евроквота до 1 %.

Ми аз съвсем обективно те питах как Литекс ще бият ЦСКА в София при положение,че ви легнаха даже в Ловеч,ти пак...Ти обективно как виждаш Литекс обективно да бият ЦСКА в София?

Върни се в “ЦСКА”